IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз съм дребна риба и купувам на кредит Иначе благодаря за пожеланията.
    дръж ритъма

има ли някое люлинско заведение, където да ти се приисква да почерпиш за сделката
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Твойте са в " баровски квартал" там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.
      Имам един в Ляолин за 170 К , тристаен. Искаш ли го?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

колега, ти цял люлин си заградил
        честито и бързо да влиза в експлоатация
        Аз съм дребна риба и купувам на кредит Иначе благодаря за пожеланията.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
          Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
          колега, съвсем прав си.
          но аз наистина друго си помислих под изповядване.

пускай малко над пазарната и ще я наместваш в движение.
          няма кой да ти каже с точност какви отстъпки се дават от обявената.
          препоръка е

Коментар

• Я па ти! Сега ще се плашиме ли или ...?!?

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Някакви намеци за препиране на някакъв кеш това ли си обяснил?
            Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.
              Твойте са в " баровски квартал" там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                Малко по-долу описах...

п.п. Може ли да спазваш добър комуникативен тон или да влизам с рогата...?!?

Някакви намеци за препиране на някакъв кеш това ли си обяснил?
                Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.

Коментар

• Малко по-долу описах...

п.п. Може ли да спазваш добър комуникативен тон или да влизам с рогата...?!?

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
                  Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.

Коментар

Какво общо има 1700 с второто подчертано?!

Коментар

Мииии, ще ти кажа от днес. Върнах един депозит, защото цената рЕзко подскочи...

В двоен размер ли?

Коментар

Да, ама как ще препира кеша...
                        за какво му е да препира

взима си сухото (над официалната сделка) в евро и си харчи на воля

да му мислят тези с чувалите ресто от държавни/общински проекти.

че някакви хорица взели 40-50-60К кеш.. ще си го изхарчат и няма кой да им прави драма.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Или ще ги дава на бетърчо в коне...
                          на бетерчо добре, че не му харесват локацията
                          иначе и тоя апартамент да е заминал за коневе

а, бетерчо
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, ще им каже, че изповедта е на реална
                            Или ще ги дава на бетърчо в коне...

Коментар

Да, ама как ще препира кеша...
                              е, ще им каже, че изповедта е на реална
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.
                                цената не кореспондира с локацията
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X