Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Схемата е идеална за продавача и зле за купувача.
Продавача получава пари веднага и то не малко и нищо за него не се променя.
Купувача трябва да чака неизвестно Х години време за да влезе във владение на тотален кенеф за ремонт тогава и то да кажем след 20г когато
тоя обор буквално няма да струва нищо,заради демографията и циганизацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХА!
Тухладжиите почнаха да разпродават както роднините си, така и сами себе си...
Няма лъжа !
Продавача получава пари веднага и то не малко и нищо за него не се променя.
Купувача трябва да чака неизвестно Х години време за да влезе във владение на тотален кенеф за ремонт тогава и то да кажем след 20г когато
тоя обор буквално няма да струва нищо,заради демографията и циганизацията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Колкото по-фрустриращо е битието, толкова по-големи са фантазиите. Помните ли как един изкупуваше Московска и Раковска, даже си купуваше ресторанти със забравени в джоба пари! Злобчо е същият, къщи за милиони, 400К$ доход, ама се вторачил в двустайките тукаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПрофесоре, много си нервен бре. Не ви ли вдигнаха в юзу асистентските заплати най сетне. Как е дефлацията, голема евтиния настана, апартите по два за лев ги раздаватОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Тоа па...!
Ми те частните случаи вече преобладават на общите бре!Last edited by X_Y; 02.06.2024, 11:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това написа. 400К$ годишен доход на семейство и къща в читави квартали по 1,5 милиона. Нямало и 1/4, докато в Бг с 30К лева годишен доход викаме че 300К€ било нормална цена за имот. Правилно ли те цитирах. Айде не ни прави на слепи и глупави чак пък толкоз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ай стига с частен случай да ковете картина като цяло на живота бре хора. Това е все едно аз да кажа че американците са изперкали щото редовните масови убийства с калашници в училищата и пубични места са вече традиция.
Ми те частните случаи вече преобладават на общите бре!Last edited by X_Y; 02.06.2024, 11:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеТова въобще не го коментирам. Лелката с Киата просто се е самозабравила и се надъни в проблеми и пак добре , че никой не пострада. Чудя се защо никой не се обадил в полицията цял час? Ако се е обадил, защо не са дошли толкова време ? В крайна сметка идиоти има навсякъде и полицията би трябвало да се грижи да няма ексцесии.Last edited by Minaiivan; 01.06.2024, 12:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЕ къде пише средна цена за къща в Щатите? Ти ли н е можеш да четеш, радомиреца ли …. ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това написа. 400К$ годишен доход на семейство и къща в читави квартали по 1,5 милиона. Нямало и 1/4, докато в Бг с 30К лева годишен доход викаме че 300К€ било нормална цена за имот. Правилно ли те цитирах. Айде не ни прави на слепи и глупави чак пък толкоз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Пич , огледай се. Ако е възможно човек от село да отиде в София и да купи няколко апартамента за децата , чак да стигне да има “любим строител” и да го канят с преференциални цени , то всичко е възможно.
Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола.
И кво ти е чудно с любимия познат строител. Той не е човек, а извънземен? И контактуеа само с от патрон нагоре? Кви са тези доводи бе пич, ми те те издават че си недооценен нещо. Извини ме, но нивото ти е на младок с претенции от масата която с нищо не се отличава, като от калъп са излети всичките. Сори, че ти го казвам, но почваш да се излагаш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар