Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не се занимавай с глупости. Вземи си нещо в Северна Гърция.
По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
Определено Гърция е по-добре.
Засега с нейните 20 дни отпуска ни е по-изгодно да наемаме къщи и вили на морето, а инвестициите да са в апарти в Сф.
Засега ме слуша, но докога ли:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБез да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.
Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!
За Буджака... какво да кажа по-добре е.
Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
Голям смях.
Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
Презастроено, снобарско и плаж няма.
Не благодаря!
По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБез да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.
Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!
Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
Голям смях.
Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
Не благодаря!
от горната страна е изгрев, но пътиша си има...някакви
да не сте били на овчаровски плаж?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТа миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Не благодаря!
[
Коментар
-
Без да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Оставяам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.
Абе пущиняк и змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!
Голям смях.
Не благодаря!Last edited by БОНВИВАН1; 05.06.2024, 19:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
...е те това Гугъл няма как да ти го каже. 50% от старите вили сега са бутнати и на тяхно място се строят нови, законни, скъпи и хубави вили, точно защото ти казваш, че трудно ще се вдигат нови. Както по традиция познаваш точно на 180 градуса.
фиш-фиша е малибу бийч, а ти си чарли шийнLast edited by RUBLA; 05.06.2024, 21:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и да са законни (една част са) - няма значение.
най-хубавата част от първите линии на зоната към морето е буквално кацнала на активно свлачище
буджака може да го презастрояват, но поне няма свлачище (то заради свлачището на фиш-фиш-а трудно ще бутат стари вили и ще вдигат нови...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
То не е трудно за разбиране. Незаконни къщи върху свлачище...Колко да струват?
най-хубавата част от първите линии на зоната към морето е буквално кацнала на активно свлачище
буджака може да го презастрояват, но поне няма свлачище (то заради свлачището на фиш-фиш-а трудно ще бутат стари вили и ще вдигат нови...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест, само идеята ти е от бърти
а шипките от друг??
нелоялен е значи този пазарпазар голям
той на 40ст се гласеше 'на предварителен'
нека се занимава, че иначе само глупости пише
в момента доста под 4 може да се намерят тонове (с био сертификат), но трябват контакти.
Коментар
-
За шипките намерих сериозен доставчик и първите две доставки са вече факт. Купувам ги тук за 4лв килото и благодарение на идеята от берджо реализирам приличен марж. (всеки месец реализирам между 700кг и 1,2 тона засега) Надявам се да намеря още еди-два резервни доставчика та да нямам отговор "НЯМА".
а шипките от друг??
нелоялен е значи този пазарпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това не е сериозен въпрос
и както казва песимисчо
ти май не знаеш с кого разговаряш
дори гугъл пита бъртрам за някои по-сложни въпроси засягащи
ластици, изути бански, побеснели стада, круши за друсане и тн
намери ли пазар за шипките по холандия
Коментар
-
Ти пък как разбра какви са цените във Фиш-фиш? Нямаш грам понятие нито от Буджака, нито от фиш-а, ама коментираш. Сефте... Ти единствено можеш да даваш акъл как се крънкат пари и имоти от родител, нищо повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти пък как разбра какви са цените във Фиш-фиш? Нямаш грам понятие нито от Буджака, нито от фиш-а, ама коментираш. Сефте... Ти единствено можеш да даваш акъл как се крънкат пари и имоти от родител, нищо повече.
и както казва песимисчо
ти май не знаеш с кого разговаряш
дори гугъл пита бъртрам за някои по-сложни въпроси засягащи
ластици, изути бански, побеснели стада, круши за друсане и тн
намери ли пазар за шипките по холандияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спот биткойн ETF-ите изпратиха най-добрия си ден от март
къде е бетерчо
да не харчи капиталовата по анталия на ол инклузивпрепоръка е
- 1 like