If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
6 години го чакаме вече.....
Привет от слънчев Бургас. Днес гледам всички капанчета в преките на Александровска се пукат по шевовете. Рекох си ..тези хора не са ли чували за гоУемото МЯУУ? И аз живея в пряка на Александровска и бързо се топнах в сините вълни...водата-чудесна , без помен от водорасли, медузи или водни щипалки. Фантазия. Няколко чайки безгрижно се рееха над морската шир и сегиз-тогиз се приводняваха да промушат по някой подводен деликатес с кинжалите си
Цели, мега, исторически ... на нивата от 2011та. А 2007-а кога? Никога, вече сте с 2млн по-малко
Да видим цифрите - ми те смешни. Още по-смешно е че застрояването е в пъти повече - което просто значи, че пак ще имате изкопи с жабуняк и стърчащи грозни бетонни колони по 10-15 години.
А сега другия весел момент - пак сравнено с 2011та жилищата са одъртели и амортизирани с цели 10 години. Идва време разделно, ще се събаря... събирайте пари, че е за ваша сметка
Крети, ама кои сме ние и кой си ти ? Лично аз не те разбирам да си призная. С какво се различаваш ?
Не забравяй ,че всички ние които пишем тук сме одъртели от 2011 г. с цели 10 г.
Цели, мега, исторически ... на нивата от 2011та. А 2007-а кога? Никога, вече сте с 2млн по-малко
Да видим цифрите - ми те смешни. Още по-смешно е че застрояването е в пъти повече - което просто значи, че пак ще имате изкопи с жабуняк и стърчащи грозни бетонни колони по 10-15 години.
А сега другия весел момент - пак сравнено с 2011та жилищата са одъртели и амортизирани с цели 10 години. Идва време разделно, ще се събаря... събирайте пари, че е за ваша сметка
Няма какво и кой да открехвам и не смятам по никакъв начин да лая и цапам из форума. Аз съм свободен човек, знаете долу горе нивото ми на инвестиционна култура(за добро или лошо) и винаги съм готов да си поговоря с някой на живо по темата, ама вашите пишкомерения и опити да предизвиквате по никакъв начин не могат да ме засегнат или повлияят.
умно.
знам колко е трудно да се продаде актив в ъпар маркет...... ма не мислиш ли,че 50% са множко?
такааа....
Не, не мисля. Просто повечето от тях са ценни и труднодостъпни и смятам, че е прекалено рисковано да ги продам и после да не мога да намеря такива имоти. В крайна сметка инвестицията в имоти си има + и -, 50% спрямо моята ситуация са добре и са ми нужни като стабилност.
Никъде не казвам, че инвестицията в имот е ЛОША за всички, но като инвестиция не е достатъчно атрактивна. Към настоящия момента не мога да си позволя да затварям огромни суми в 1-2% доходност, но разбирам всеки който го прави, просто ми се иска да се обръща внимание, че това не е ОКЕЙ за ВСЕКИ човек, особенно за хора без нито един лев спестявания, готови да инвестират с 1000лв. заплата, защото видиш ли имотите щели да поскъпнат с 40%, ами нека поскъпнат голям праз, пълно с хора с имоти, които не са щастливи, а дори напротив, нещастни са че животът им се върти като въртележка на хамстер от заплата до заплата, докато изплатят мечтания коптор.....и аха да го изплатят и два бързи инсулта с букета..
то да беше само Доматаран Кавръков, ами берджо ишханян-чето подведе всички чакащи на пероня. С неговите -40% дискаунт той стана идол на перонЯ. Е дочакаха 40%, но само знакът отпред се оказа + наместо - (малка разлика) и тайминга върви неумолимо към 2029-та (та дори вече клони към 2039-та)
Но този ръст не е здравословен, предизвикан е от стрес и паника.
Че ще има инфлация, че трябва да спасяват кеша, въпреки многото обяви, сделките са малко.
Отделно, вили "на майната си" из провинцията се продават трудно и с дискаунт.
Асен поне не е като маминия арменец. Не е подвеждал никой. За съжаление доста перонски нулеваци се подведоха по МЯУ-то и дискаунтите на берджо, та затова сега е този вой. А поскъпването едва сега започва. Глейте кво става у Америката и се сещайте какво ни очаква.
Наистина, Кавръчето се подведе, че ще има Мяу и не купи през 2015-2016 г.
Но ако беше купил мечтаното ЕПК, то щеше да му източи финансите и нямаше да има кой знае какъв ефект, леглото му нямаше да скърца повече.
Аз му бях казал да действа и да купи в етините квартали, до метро, но не ме отрази.
Не казвам, че е най-рентабилното нещо, но с това постоянно увеличаване на максималния осигурителен праг и буквално крадене от каймака на държавата, си е някаква опция. И не е нужно да назначаваш счетоводител на заплата, има си счетоводни къщи с доказано име, които ще ти взимат по 100-200 лв на месец.
ПП Ти не беше ли пиянката и комарджията на форума или аз бъркам никовете
Каймака, дето на пенсия ще пита кво правим с тия 600 евро месечно ли? Колко е осигурителния праг ве, нали зора е да го добутат от 3 бона на 3.6, това са 1.8 хил евро при цени около и над средните за ЕС на всичко от първа необходимост. Тоя каймак какво по-напред ще си позволи с парите за старост, изчислени точно на тоя максимален праг? Айрян. Към мастиката. От Лидл. И после пак виене на умряло как пенсионери от Германия и Ингилизия изкупували имотята, айде що б-станските нищо не изкупуват? Ми щото цял живот се пробват да минат метър - без да осъзнаят, че се пише на техния задник, каймака на утайката.
Коментар