IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сопри се бе лъжец, сопри се:

(390.77 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rx6&f1=1&fe7=1

(481.58 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...s9q&f1=1&fe7=1
    Зарежи го човека. Мисля че и той си сръбва вечер като лордчето. Не знам даже зашо говори за търсене на имоти. Аз търсех преди 2-3 години сега вече за какво ми е ? Да не съм колекционер ? Гледам им сеира общо взето.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Колежки и каки имам, кой няма. И кво лошо. За киргистанките беше шега, но намеренията ми ги подклаждаш. Имам едно момче, около 40те е - грижи се за поддръжката на къщата в Албена. Местен е, той се заигра с тях, искаш ли да организирам гости с три киргистанки. Или ако не гости в моя дом (има вероятност да не ги пуснат навън или самите те рискуват работата си), не знам, но в самата Албена стават нещата. Искаш ли да огрганизирам нещо и да ти пратя снимки на купона. Бих се постарал заради теб, имот не мога да ти намеря под 1000€ и в Балчик вероятно.
      Ще опитам, много ме кефиш като ми даваш идеи в контекст на нещо което още неосъзнато съм го помислил вече.
      Сопри се бе лъжец, сопри се:

(390.77 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rx6&f1=1&fe7=1

(481.58 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...s9q&f1=1&fe7=1

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве може и на средиземноморието да е, ама в някоя барака за сладолед (няма лошо - срамна работа няма), че с два наема (по шестин лв) живее ли се?
        Само духом е на средиземно

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какво значи "Ела по средиземноморието" ? Погледни през прозореца, в България си. Сериозен съм! Верно ли не знаеш че си в България ?
          Аве може и на средиземноморието да е, ама в някоя барака за сладолед (няма лошо - срамна работа няма), че с два наема (по шестин лв) живее ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Вярно е, че стандарта в България се качва.
            Скока на цените на имотите в момента обаче не е свързан с промяната в стандарта на живот.
            Средната продължителност на живота за периода 2021 - 2023 г. е 73.5 години, като спрямо предходния период (2020 - 2022 г.) се увеличава с 1.6 години, съобщават от Националния статистически институт.

Средната продължителност на живота при мъжете е 69.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 77.3 години.

https://offnews.bg/obshtestvo/sredna...ni-823401.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Да, може. Точно това си направил. Платил си. За тока не знам, може и да им искат, всеки пуска големите фурни и пече агнета, телета, биволи...нормално. Когато има смени за почиващи през летния сезон има столова за хранене.
              Направих си труда да проверя зашото не става дума за няколко кинта в повече а за доверие във фамилията.
              https://www.mu-pleven.bg/index.php/b...02-27-12-19-42
              • За служители на МУ – Плевен на основен трудов договор – 26,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него;
              • За служители на УМБАЛ – Плевен на основен трудов договор – 27,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него;
              • За външни лица – 36,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него.
              Едно е да плещиш безобидни глупости, друго е да ме скараш с фамилията и да си мисля че ме лъжат за стотинки. Както ВИНАГИ информацията ти е грешна. Как пък един път не се обърка да кажеш нешо верно бе ? Лъжеш по навик, даже по теми без значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                Е това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите.
                Вярно е, че стандарта в България се качва.
                Скока на цените на имотите в момента обаче не е свързан с промяната в стандарта на живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Докато не станем нещо подобно на Полша като стандарт на живот и уреденост не чакайте масово заселване на " западняци" у нас
                  Факт. Но има надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                    О, бетърчо, ко става ве, пак се дигали цените и наемите у варна. Ее що тъй ся ве, да му се невиди. Ела по средиземноморието малко, да видиш истински умните и богати хора как живеят стига си се прайл на мутра из дружба и кранево
                    Какво значи "Ела по средиземноморието" ? Погледни през прозореца, в България си. Сериозен съм! Верно ли не знаеш че си в България ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
                      муни, ти стрелочник ли си
                      Или перончик?
                      Или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Обаче ще искат неща като оправени тротоари, медицинско обслужване, нормално правосъдие, канализация - усещаш ли накъде бия?
                        Докато не станем нещо подобно на Полша като стандарт на живот и уреденост не чакайте масово заселване на " западняци" у нас

Коментар

Е това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите. У нас няма цветнокожи имигранти да създават проблеми, да обособяват гета и да цоцат социал, като на запад, вижте какъв ужас е навсякъде - САЩ, Франция, Германия, Швеция - провал на мулти култи соц обществото... Че даже във Франция пак си избират цоциалисти и зеленикави да ги закопаят още повече... Моите наблюдения и прогноза е че все повече нормални хора на различна възраст ще преоткрият страните на изток от тях, ще видят, че на английски ще могат да се оправят що годе и ще се пренесат да живеят в по-нормална държава в която няма да те е страх в ежедневието ти от тумби агресори безделници (знаем си нашите такива, но те се ограничават в гета и определени села с преобладаващо такъв тип население). Разбира се иаме много трески за дялкане, пълния цирк на управляващия "елит", корупция и т.н. знаем си всичко, но има и по-важни неща за обикновения човек. И вследствие на процеса очакванията са за цените да продължат да се качват, да се изравнят със западнала Европа, защото ако например сте ходили скоро в Париж, то все едно сте попаднали в някаква Сомало-Пакистано провинция, престъпност, постоянни протести, палежи, навсякъде тумби от нахални и нагли мигранти или "натурализирани" обикалят и се държат като гангстери... А това им писва на хората и ще търсят изход да се махнат. И мисля ще дойде момент когато ипонижителните ще могат да напазаруват в някое парижко кварталче или да сравняват онлайн цени и да кажат, че е по-евтино от Лозенец, може да, за всичко си има причини.
                          Ти сериозно ли?
                          Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	21.3 КБ
ID:	4193838

Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	29.7 КБ
ID:	4193839

https://www.bdz.bg/bg/live-updates
                          Last edited by unimog; 08.07.2024, 16:01.

Коментар

Е това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите. У нас няма цветнокожи имигранти да създават проблеми, да обособяват гета и да цоцат социал, като на запад, вижте какъв ужас е навсякъде - САЩ, Франция, Германия, Швеция - провал на мулти култи соц обществото... Че даже във Франция пак си избират цоциалисти и зеленикави да ги закопаят още повече... Моите наблюдения и прогноза е че все повече нормални хора на различна възраст ще преоткрият страните на изток от тях, ще видят, че на английски ще могат да се оправят що годе и ще се пренесат да живеят в по-нормална държава в която няма да те е страх в ежедневието ти от тумби агресори безделници (знаем си нашите такива, но те се ограничават в гета и определени села с преобладаващо такъв тип население). Разбира се иаме много трески за дялкане, пълния цирк на управляващия "елит", корупция и т.н. знаем си всичко, но има и по-важни неща за обикновения човек. И вследствие на процеса очакванията са за цените да продължат да се качват, да се изравнят със западнала Европа, защото ако например сте ходили скоро в Париж, то все едно сте попаднали в някаква Сомало-Пакистано провинция, престъпност, постоянни протести, палежи, навсякъде тумби от нахални и нагли мигранти или "натурализирани" обикалят и се държат като гангстери... А това им писва на хората и ще търсят изход да се махнат. И мисля ще дойде момент когато ипонижителните ще могат да напазаруват в някое парижко кварталче или да сравняват онлайн цени и да кажат, че е по-евтино от Лозенец, може да, за всичко си има причини.
                            Мдам. Обаче ще искат неща като оправени тротоари, медицинско обслужване, нормално правосъдие, канализация - усещаш ли накъде бия?

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                              Ceдeм дъpжaви члeнĸи пoĸaзвaт гoдишнo нaмaлeниe нa цeнитe нa жилищaтa пpeз пъpвoтo тpимeceчиe нa 2024 г. Haй-гoлям cпaд e peгиcтpиpaн в Люĸceмбypг (-10,9%), Гepмaния (-5,7%) и Фpaнция (-4,8%),

Дeвeтнaдeceт дъpжaви пoĸaзвaт гoдишнo yвeличeниe. Бългapия e cpeд тeзи c нaй-гoлям pъcт. Haй-cepиoзeн e peгиcтpиpaн в Πoлшa (+18%), Бългapия (+16%) и Литвa ( +9,9%).

Коментар

• Ceдeм дъpжaви члeнĸи пoĸaзвaт гoдишнo нaмaлeниe нa цeнитe нa жилищaтa пpeз пъpвoтo тpимeceчиe нa 2024 г. Haй-гoлям cпaд e peгиcтpиpaн в Люĸceмбypг (-10,9%), Гepмaния (-5,7%) и Фpaнция (-4,8%),

Дeвeтнaдeceт дъpжaви пoĸaзвaт гoдишнo yвeличeниe. Бългapия e cpeд тeзи c нaй-гoлям pъcт. Haй-cepиoзeн e peгиcтpиpaн в Πoлшa (+18%), Бългapия (+16%) и Литвa ( +9,9%).

Haй-гoлям cпaд нa тpимeceчнa бaзa e peгиcтpиpaн в Дaния (-2,5%), Фpaнция (-2,1%) и Cлoвaĸия (-1,7%), дoĸaтo нaй-гoлям pъcт e peгиcтpиpaн, ocвeн в Бългapия , и я Унгapия (+5,1%) и Πoлшa ( +4,3%).

https://money.bg/property/balgariya-...-godinata.html
                                Last edited by unimog; 08.07.2024, 15:27.

Коментар

X