Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Колежки и каки имам, кой няма. И кво лошо. За киргистанките беше шега, но намеренията ми ги подклаждаш. Имам едно момче, около 40те е - грижи се за поддръжката на къщата в Албена. Местен е, той се заигра с тях, искаш ли да организирам гости с три киргистанки. Или ако не гости в моя дом (има вероятност да не ги пуснат навън или самите те рискуват работата си), не знам, но в самата Албена стават нещата. Искаш ли да огрганизирам нещо и да ти пратя снимки на купона. Бих се постарал заради теб, имот не мога да ти намеря под 1000€ и в Балчик вероятно.
Ще опитам, много ме кефиш като ми даваш идеи в контекст на нещо което още неосъзнато съм го помислил вече.
(390.77 EUR/m2
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rx6&f1=1&fe7=1
(481.58 EUR/m2
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...s9q&f1=1&fe7=1
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве може и на средиземноморието да е, ама в някоя барака за сладолед (няма лошо - срамна работа няма), че с два наема (по шестин лв) живее ли се?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Какво значи "Ела по средиземноморието" ? Погледни през прозореца, в България си. Сериозен съм! Верно ли не знаеш че си в България ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Вярно е, че стандарта в България се качва.
Скока на цените на имотите в момента обаче не е свързан с промяната в стандарта на живот.
Средната продължителност на живота при мъжете е 69.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 77.3 години.
https://offnews.bg/obshtestvo/sredna...ni-823401.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Да, може. Точно това си направил. Платил си. За тока не знам, може и да им искат, всеки пуска големите фурни и пече агнета, телета, биволи...нормално. Когато има смени за почиващи през летния сезон има столова за хранене.
https://www.mu-pleven.bg/index.php/b...02-27-12-19-42- За служители на МУ – Плевен на основен трудов договор – 26,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него;
- За служители на УМБАЛ – Плевен на основен трудов договор – 27,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него;
- За външни лица – 36,00 лв./нощ/апартамент + такси по т. ІІ и т. ІІІ, според броя на лицата в него.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеЕ това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите.
Скока на цените на имотите в момента обаче не е свързан с промяната в стандарта на живот.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Докато не станем нещо подобно на Полша като стандарт на живот и уреденост не чакайте масово заселване на " западняци" у нас
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеО, бетърчо, ко става ве, пак се дигали цените и наемите у варна. Ее що тъй ся ве, да му се невиди. Ела по средиземноморието малко, да видиш истински умните и богати хора как живеят стига си се прайл на мутра из дружба и кранево
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Обаче ще искат неща като оправени тротоари, медицинско обслужване, нормално правосъдие, канализация - усещаш ли накъде бия?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеЕ това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите. У нас няма цветнокожи имигранти да създават проблеми, да обособяват гета и да цоцат социал, като на запад, вижте какъв ужас е навсякъде - САЩ, Франция, Германия, Швеция - провал на мулти култи соц обществото... Че даже във Франция пак си избират цоциалисти и зеленикави да ги закопаят още повече... Моите наблюдения и прогноза е че все повече нормални хора на различна възраст ще преоткрият страните на изток от тях, ще видят, че на английски ще могат да се оправят що годе и ще се пренесат да живеят в по-нормална държава в която няма да те е страх в ежедневието ти от тумби агресори безделници (знаем си нашите такива, но те се ограничават в гета и определени села с преобладаващо такъв тип население). Разбира се иаме много трески за дялкане, пълния цирк на управляващия "елит", корупция и т.н. знаем си всичко, но има и по-важни неща за обикновения човек. И вследствие на процеса очакванията са за цените да продължат да се качват, да се изравнят със западнала Европа, защото ако например сте ходили скоро в Париж, то все едно сте попаднали в някаква Сомало-Пакистано провинция, престъпност, постоянни протести, палежи, навсякъде тумби от нахални и нагли мигранти или "натурализирани" обикалят и се държат като гангстери... А това им писва на хората и ще търсят изход да се махнат. И мисля ще дойде момент когато ипонижителните ще могат да напазаруват в някое парижко кварталче или да сравняват онлайн цени и да кажат, че е по-евтино от Лозенец, може да, за всичко си има причини.
https://www.bdz.bg/bg/live-updatesLast edited by unimog; 08.07.2024, 16:01.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеЕ това не показва ли именно, че стандарта полека лека се изравнява и страните от изток се подобряват като стандарт, заплати, условия, съответно си вдигат стойността и имотите. У нас няма цветнокожи имигранти да създават проблеми, да обособяват гета и да цоцат социал, като на запад, вижте какъв ужас е навсякъде - САЩ, Франция, Германия, Швеция - провал на мулти култи соц обществото... Че даже във Франция пак си избират цоциалисти и зеленикави да ги закопаят още повече... Моите наблюдения и прогноза е че все повече нормални хора на различна възраст ще преоткрият страните на изток от тях, ще видят, че на английски ще могат да се оправят що годе и ще се пренесат да живеят в по-нормална държава в която няма да те е страх в ежедневието ти от тумби агресори безделници (знаем си нашите такива, но те се ограничават в гета и определени села с преобладаващо такъв тип население). Разбира се иаме много трески за дялкане, пълния цирк на управляващия "елит", корупция и т.н. знаем си всичко, но има и по-важни неща за обикновения човек. И вследствие на процеса очакванията са за цените да продължат да се качват, да се изравнят със западнала Европа, защото ако например сте ходили скоро в Париж, то все едно сте попаднали в някаква Сомало-Пакистано провинция, престъпност, постоянни протести, палежи, навсякъде тумби от нахални и нагли мигранти или "натурализирани" обикалят и се държат като гангстери... А това им писва на хората и ще търсят изход да се махнат. И мисля ще дойде момент когато ипонижителните ще могат да напазаруват в някое парижко кварталче или да сравняват онлайн цени и да кажат, че е по-евтино от Лозенец, може да, за всичко си има причини.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеCeдeм дъpжaви члeнĸи пoĸaзвaт гoдишнo нaмaлeниe нa цeнитe нa жилищaтa пpeз пъpвoтo тpимeceчиe нa 2024 г. Haй-гoлям cпaд e peгиcтpиpaн в Люĸceмбypг (-10,9%), Гepмaния (-5,7%) и Фpaнция (-4,8%),
Дeвeтнaдeceт дъpжaви пoĸaзвaт гoдишнo yвeличeниe. Бългapия e cpeд тeзи c нaй-гoлям pъcт. Haй-cepиoзeн e peгиcтpиpaн в Πoлшa (+18%), Бългapия (+16%) и Литвa ( +9,9%).
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ceдeм дъpжaви члeнĸи пoĸaзвaт гoдишнo нaмaлeниe нa цeнитe нa жилищaтa пpeз пъpвoтo тpимeceчиe нa 2024 г. Haй-гoлям cпaд e peгиcтpиpaн в Люĸceмбypг (-10,9%), Гepмaния (-5,7%) и Фpaнция (-4,8%),
Дeвeтнaдeceт дъpжaви пoĸaзвaт гoдишнo yвeличeниe. Бългapия e cpeд тeзи c нaй-гoлям pъcт. Haй-cepиoзeн e peгиcтpиpaн в Πoлшa (+18%), Бългapия (+16%) и Литвa ( +9,9%).
Haй-гoлям cпaд нa тpимeceчнa бaзa e peгиcтpиpaн в Дaния (-2,5%), Фpaнция (-2,1%) и Cлoвaĸия (-1,7%), дoĸaтo нaй-гoлям pъcт e peгиcтpиpaн, ocвeн в Бългapия , и я Унгapия (+5,1%) и Πoлшa ( +4,3%).
https://money.bg/property/balgariya-...-godinata.htmlLast edited by unimog; 08.07.2024, 15:27.
Коментар
�
Коментар