IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти за Боко ли ще гласуваш или за джендърчетата от ПП? И с какво тези крадци са по-добри от "доносниците"?
    тия ...страшно ме дразнят
    Last edited by RUBLA; 06.06.2024, 12:46. Причина: Спазвайте добрия тон!
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не се впечатлявам от кражбите на бивши доносници, колкото и да ми се ще да ви лустрираме до 10-то коляно. То е все едно маминия да ме впечатли с даренията от баща си. Той може да ме впечатли само ако каже: "Аз купих имот със собствени пари" Ама това и двамата знаете, че няма как да го кажете.
      Ти за Боко ли ще гласуваш или за джендърчетата от ПП? И с какво тези крадци са по-добри от "доносниците"?

Коментар

По-добре срещата да е пред някоя психиатрична клиника, да не вземеш нещо да подивееш като видиш папката. Хич няма да ти хареса.
        Не се впечатлявам от кражбите на бивши доносници, колкото и да ми се ще да ви лустрираме до 10-то коляно. То е все едно маминия да ме впечатли с даренията от баща си. Той може да ме впечатли само ако каже: "Аз купих имот със собствени пари" Ама това и двамата знаете, че няма как да го кажете.

Коментар

джонка, в края на септември - началото на октомври ще ходя до Рим на концерт на Дейвид Гилмор. Хайде да се уговорим в кафеne TreCaffè Gianicolense да донесеш папката с нотариалните актове да ги прегледам.
          По-добре срещата да е пред някоя психиатрична клиника, да не вземеш нещо да подивееш като видиш папката. Хич няма да ти хареса.

Коментар

В интерес на истината поразгледах сайта ви. Доста агресивно вербувате немци да се местят в България и да ви работят за без пари...Симпатични сте. Но малко пара давате...Максимум някой изпаднал беден студент с немски на ниво C1 да ви се върже.
            джонка, в края на септември - началото на октомври ще ходя до Рим на концерт на Дейвид Гилмор. Хайде да се уговорим в кафеne TreCaffè Gianicolense да донесеш папката с нотариалните актове да ги прегледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

джонката пращА ли cv
              бях му обещал, че ще го погледнеш
              с немски и турски е и има опит с продажбите на овнешко
              виж там, да го уредим. наше момче е, на другар.
              пък ще почерпя
              Не мога да ти откажа, знаеш, но ще му сложа 1 година изпитателен срок, че не ми вдъхва много доверие с неговия виртуален свят. Пък може да го пусна да спи в сървърното. (той вече е свикнал и няма да му пречи шума от сървърите и температурата)

Коментар

Абе ти ми изпрати CV-то пък ще видим.
                В интерес на истината поразгледах сайта ви. Доста агресивно вербувате немци да се местят в България и да ви работят за без пари...Симпатични сте. Но малко пара давате...Максимум някой изпаднал беден студент с немски на ниво C1 да ви се върже.

Коментар

За 3к-4к обаче работя точно 1 ден, не цял месец. Дали ще имат бюджет?
                  Абе ти ми изпрати CV-то пък ще видим.

Коментар

джонката пращА ли cv
                    пък ще почерпя
                    За 3к-4к обаче работя точно 1 ден, не цял месец. Дали ще имат бюджет?

Коментар

През уикендите ме няма. Скиторим с половинката по планините или сме по театри или концерти. Нямам време вече за нищо, ей го на от 3ти юни ми започнаха нови 18 човека и офиса вече съвсем отесня. Побърквам се от работа и скиторене и почти не се задържам в къщи. В СФ съм по 2-3 дни в седмицата.
                      джонката пращА ли cv
                      пък ще почерпя
                      препоръка е

Коментар

те не отсъстват
                        от юни до септ.
                        бях миналия викенд там
                        но ти не се обади да пием рози
                        През уикендите ме няма. Скиторим с половинката по планините или сме по театри или концерти. Нямам време вече за нищо, ей го на от 3ти юни ми започнаха нови 18 човека и офиса вече съвсем отесня. Побърквам се от работа и скиторене и почти не се задържам в къщи. В СФ съм по 2-3 дни в седмицата.
                        Last edited by два_таралежа; 05.06.2024, 23:01.

Коментар

Ти да не си пускал вилата на тъста под наем в негово отсъствие?
                          те не отсъстват
                          от юни до септ.
                          бях миналия викенд там
                          но ти не се обади да пием рози
                          препоръка е

Коментар

Ти да не си пускал вилата на тъста под наем в негово отсъствие?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Еее как да помня от 2017 год. То дали имаше улица. Собственичката на вилата ни чакаше на асфалта с едно ново Рено Каптюр за да ни води до вилата.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пазар голям
                                той на 40ст се гласеше 'на предварителен'
                                нека се занимава, че иначе само глупости пише
                                в момента доста под 4 може да се намерят тонове (с био сертификат), но трябват контакти.
                                след 6 месеца на доставки над определено количество ще има и намаление на цената и без контакти. Био сертификатите не са никакъв проблем, имат си ги хората защото знаят, че холандските коне сушени шипки без биосертификат въобще не помирисват. По-важни засега са постоянните поръчки и доставки, както и надежден превозвач с по-обрана тарифа. (и това ще стане)

Коментар

X