IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За 3к-4к обаче работя точно 1 ден, не цял месец. Дали ще имат бюджет?
    Абе ти ми изпрати CV-то пък ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

джонката пращА ли cv
      бях му обещал, че ще го погледнеш
      с немски и турски е и има опит с продажбите на овнешко
      виж там, да го уредим. наше момче е, на другар.
      пък ще почерпя
      За 3к-4к обаче работя точно 1 ден, не цял месец. Дали ще имат бюджет?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

През уикендите ме няма. Скиторим с половинката по планините или сме по театри или концерти. Нямам време вече за нищо, ей го на от 3ти юни ми започнаха нови 18 човека и офиса вече съвсем отесня. Побърквам се от работа и скиторене и почти не се задържам в къщи. В СФ съм по 2-3 дни в седмицата.
        джонката пращА ли cv
        бях му обещал, че ще го погледнеш
        с немски и турски е и има опит с продажбите на овнешко
        виж там, да го уредим. наше момче е, на другар.
        пък ще почерпя
        препоръка е

Коментар

те не отсъстват
          от юни до септ.
          бях миналия викенд там
          но ти не се обади да пием рози
          През уикендите ме няма. Скиторим с половинката по планините или сме по театри или концерти. Нямам време вече за нищо, ей го на от 3ти юни ми започнаха нови 18 човека и офиса вече съвсем отесня. Побърквам се от работа и скиторене и почти не се задържам в къщи. В СФ съм по 2-3 дни в седмицата.
          Last edited by два_таралежа; 05.06.2024, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ти да не си пускал вилата на тъста под наем в негово отсъствие?
            те не отсъстват
            от юни до септ.
            бях миналия викенд там
            но ти не се обади да пием рози
            препоръка е

Коментар

Ти да не си пускал вилата на тъста под наем в негово отсъствие?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Еее как да помня от 2017 год. То дали имаше улица. Собственичката на вилата ни чакаше на асфалта с едно ново Рено Каптюр за да ни води до вилата.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пазар голям
                  той на 40ст се гласеше 'на предварителен'
                  нека се занимава, че иначе само глупости пише
                  в момента доста под 4 може да се намерят тонове (с био сертификат), но трябват контакти.
                  след 6 месеца на доставки над определено количество ще има и намаление на цената и без контакти. Био сертификатите не са никакъв проблем, имат си ги хората защото знаят, че холандските коне сушени шипки без биосертификат въобще не помирисват. По-важни засега са постоянните поръчки и доставки, както и надежден превозвач с по-обрана тарифа. (и това ще стане)

Коментар

изгрев. помниш ли коя улица
                    Еее как да помня от 2017 год. То дали имаше улица. Собственичката на вилата ни чакаше на асфалта с едно ново Рено Каптюр за да ни води до вилата.

Коментар

Вилата беше над главният асфлатов път. Гледка има, но само това. Пушиняк и мизерия. В Балчик магазин в Албена плаж.
                      изгрев. помниш ли коя улица
                      препоръка е

Коментар

фиша се пада надолу от главния път
                        от горната страна е изгрев, но пътиша си има...някакви
                        да не сте били на овчаровски плаж?
                        Вилата беше над главният асфлатов път. Гледка има, но само това. Пушиняк и мизерия. В Балчик магазин в Албена плаж.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не се занимавай с глупости. Вземи си нещо в Северна Гърция.
                          По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
                          На мен хич не ми се дават пари за къща край морето, но жената дава зор. като се пенсионира там да живеела, гледала морето и пишела.
                          Определено Гърция е по-добре.
                          Засега с нейните 20 дни отпуска ни е по-изгодно да наемаме къщи и вили на морето, а инвестициите да са в апарти в Сф.
                          Засега ме слуша, но докога ли:-)

Коментар

Без да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
                            2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
                            Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.

Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
                            Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!

За Буджака... какво да кажа по-добре е.
                            Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
                            Голям смях.
                            Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
                            Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
                            Презастроено, снобарско и плаж няма.
                            Не благодаря!
                            Не се занимавай с глупости. Вземи си нещо в Северна Гърция.
                            По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Без да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
                              2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
                              Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.

Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
                              Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!

За Буджака... какво да кажа по-добре е.
                              Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
                              Голям смях.
                              Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
                              Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
                              Не благодаря!
                              фиша се пада надолу от главния път
                              от горната страна е изгрев, но пътиша си има...някакви
                              да не сте били на овчаровски плаж?
                              препоръка е

Коментар

Не благодаря!
                                Трябва да е много хубава тая жена ,за да и се вързваш толкова.Пазиш ли я добре?
                                [
                                Last edited by RUBLA; 05.06.2024, 21:57. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X