Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката пращА ли cv
бях му обещал, че ще го погледнеш
с немски и турски е и има опит с продажбите на овнешко
виж там, да го уредим. наше момче е, на другар.
пък ще почерпя
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
През уикендите ме няма. Скиторим с половинката по планините или сме по театри или концерти. Нямам време вече за нищо, ей го на от 3ти юни ми започнаха нови 18 човека и офиса вече съвсем отесня. Побърквам се от работа и скиторене и почти не се задържам в къщи. В СФ съм по 2-3 дни в седмицата.
бях му обещал, че ще го погледнеш
с немски и турски е и има опит с продажбите на овнешко
виж там, да го уредим. наше момче е, на другар.
пък ще почерпяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
те не отсъстват
от юни до септ.
бях миналия викенд там
но ти не се обади да пием розиLast edited by два_таралежа; 05.06.2024, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ти да не си пускал вилата на тъста под наем в негово отсъствие?
от юни до септ.
бях миналия викенд там
но ти не се обади да пием розипрепоръка е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Еее как да помня от 2017 год. То дали имаше улица. Собственичката на вилата ни чакаше на асфалта с едно ново Рено Каптюр за да ни води до вилата.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пазар голям
той на 40ст се гласеше 'на предварителен'
нека се занимава, че иначе само глупости пише
в момента доста под 4 може да се намерят тонове (с био сертификат), но трябват контакти.
Коментар
-
изгрев. помниш ли коя улица
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Вилата беше над главният асфлатов път. Гледка има, но само това. Пушиняк и мизерия. В Балчик магазин в Албена плаж.препоръка е
Коментар
-
фиша се пада надолу от главния път
от горната страна е изгрев, но пътиша си има...някакви
да не сте били на овчаровски плаж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не се занимавай с глупости. Вземи си нещо в Северна Гърция.
По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
Определено Гърция е по-добре.
Засега с нейните 20 дни отпуска ни е по-изгодно да наемаме къщи и вили на морето, а инвестициите да са в апарти в Сф.
Засега ме слуша, но докога ли:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБез да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.
Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!
За Буджака... какво да кажа по-добре е.
Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
Голям смях.
Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
Презастроено, снобарско и плаж няма.
Не благодаря!
По-близо е до София,има магистрала (почти 100%), а с отпадането на Шенгена по суша ще е супер бързо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБез да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Остявам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.
Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
Абе пущиняки змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!
За Буджака... какво да кажа по-добре е.
Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
Голям смях.
Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
Не благодаря!
от горната страна е изгрев, но пътиша си има...някакви
да не сте били на овчаровски плаж?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТа миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
Не благодаря!
[
Коментар
Коментар