IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Хахах не ви ли омръзна бе. Не са ни отрязали мангизите, даже вече ни плащат на ден, не на пост хахахаха. Ти бегай да бачкаш, че сезона почна , трябва да обслужваш.
    толкова много пари хвърлени за образование на малцинствата
    а резултата е ...
    одрязан
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

А бе не знам какво забелязват, но и аз забелязвам че темата умря и на платените тролове/брокери май са им одрязали мангизите, както и в останалите сектори в Бг. Кеш нема и сделки няма. Идва глад за теб дано си спестил някое книжно лефче че не се знай кво идва.
      Хахах не ви ли омръзна бе. Не са ни отрязали мангизите, даже вече ни плащат на ден, не на пост хахахаха. Ти бегай да бачкаш, че сезона почна , трябва да обслужваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ние изобщо не сме си помисляли, че може да почива на друго място!
        е, са. чиновниците не са известни с богато въображение
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да почива на бургас
          Ние изобщо не сме си помисляли, че може да почива на друго място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
            И къде изчезна хардлайнера на тухло-повишението бай Лорд??
            Кредитът му да не е станал предсрочно-изискуем или необслужваем??
            може да почива на бургас
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Нивото, твоето не позволява да бъдеш нито едно от това което си изредил. Нв знам дали го забелязват другите. Ти, разбира се не.

А бе не знам какво забелязват, но и аз забелязвам че темата умря и на платените тролове/брокери май са им одрязали мангизите, както и в останалите сектори в Бг. Кеш нема и сделки няма. Идва глад за теб дано си спестил някое книжно лефче че не се знай кво идва.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Та аз не сравнявам цените. Казвам че инфраструктурата нещо не ми допада с презастрояването.
                Този по спомен беше доктор, после беше инвеститор с 10 имота, накрая и брокер - последно какво е някой знае ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не може да сравняваш цените в Буджака с фиш-фиша ...Буджака е три пъти по-скъпо и има защо..
                  Та аз не сравнявам цените. Казвам че инфраструктурата нещо не ми допада с презастрояването.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Днес минах през Буджака, застроили са яко. Оставили са улица от която почти не се завива от строежи. Кака Дъри да каже. Разходих се там на изпроводяк към Пловдив. Мисля че нашето място е уникално.
                    не може да сравняваш цените в Буджака с фиш-фиша ...Буджака е три пъти по-скъпо и има защо..
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Истината е, че докато "умните" понижители се намъдруват, разумните хора купуват. Това е факт и пазара го потвърждава. Тук в темата хрътките вият на умряло срещу луната, а пазара си върви и никой не чака. Чеканьето е за понижителите.
                      Днес минах през Буджака, застроили са яко. Оставили са улица от която почти не се завива от строежи. Кака Дъри да каже. Разходих се там на изпроводяк към Пловдив. Мисля че нашето място е уникално.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                        Няколко човека тук говорите такива глупости , че не знам как сами си вярвате. Сега съм в Ню Йорк, един фонд придобива фирмичката ми. Казвал съм че не съм некъф голем бизнесмен , ходя на работа но имам страничен бизнес. Е дори този страничен бизнес, дето е донякъде като хоби изисква да се съобразяваш с елементарни неща като например да букнеш читав хотел като пътуваш. Ти ако не се уважаваш тия с които се пазариш как ще те уважават? За 4-5 дни в Шератон са 2к, от това ли да пестя? Ще ми пратят кола, колко ще се изложа според теб ако почна да обяснявам къде да дойде и в коя уличка ми е аирбнб-то? Берти ти казва че няма кой да живее в тия жилища, ти му разправяш истории за някаква лелка , голяма бизнесменка , с бизнеси по целия свят, която ти разказала цялата си биография за да наеме аирбнб и да поиска 1000 кинта отстъпка … и го даваш като пример как се развивал бизнеса та наемите ще литнат. В кой свят живеете бе.?

Да беше първия път , човек да рече “абе не е абсолютно невъзможно” ма вашите истории все такива бе… отива някакъв човечец от село в София и с 5к заплата купил пеесе апартамента, друг давал под наем едни апартаменти в Лондон дето се материализирали от въздуха, трети живее на хълмче в нищото до Варна, ма всеки ден разписва бележки на бавнозагряващи “перонджии” на които най-после им е светнало, че трябва да се набутат на върха. И всичко това като си менкате пароли и се обозначавате кой от кой акаунт пише. Хората за идиоти ли ги мислите бе?
                        От всички дивотии дето изръси разбрах само че ще даваш 2К за 4-5 дена в Шератон, щото него го знаели такситата...пардон - наетите коли за ВИП-персони. Ако свие по Кракра и Шипка ще се затрудни яко, а ти ще се изложиш къде си отседнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти какво купи последните 5-6 години?
                          не 5-6, а 10+
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Истината е, че докато "умните" понижители се намъдруват, разумните хора купуват. Това е факт и пазара го потвърждава. Тук в темата хрътките вият на умряло срещу луната, а пазара си върви и никой не чака. Чеканьето е за понижителите.
                            Ти какво купи последните 5-6 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Току що се прибрах от Бг не бях се прибирал от зимата.Положението доста се е вмирисало.Кеш нема.
                              Масово фирмите са в доста затруднено положение.Няма вече поръчки, персонала или се съкръщава или по 2-3дни работа.Та толкоз за прехвалената чалгарска икономика с която брокерчетата се биеха в гърдите.Като се надуват заплатите и производството поскъпва.Ще видим сега дали стоките и имотите може да се конкурират с цена/качество като тези на запад.Макар че отговорът е ясен за мен като гледам как фирмите напускат БГ като щъркели на есен и с кредитите които са теглени - мизерията чука на вратата.
                              Да надуваш заплатите с кредити и дълг, без да подобряваш производителност...
                              После пък на тези с вдигнатите заплати да им дадеш ипотечка, за да купят кофтор...

Това се случи в БГ през последните 4 години.
                              Падането по задни части ще е супер болезнено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                                Ще, това е любимо на бодрия понижител. Ще има криза, ще има срив в цените, ще има безработица, ще ще ще. И така десет годинки. За берти и повече. И живота минал.

Коментар

Working...
                                X