If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошото е, че няма да се обади в ЦКБ. И, аз се чудя защо продължавам да се връзвам на този индивид, който хем е губил няколко басове от мен и то в областта на правото и икономиката, но продължава да провокира. Сигурно през някой минал живот е бил язовец...
предполагам и се надявам, че залозите са в литри.
радев, облозите са за да се изпълняват!
не мишкувай а купи таам, каквото е нужно и го занеси с подходящи извинения на лордчето
За да влезем заедно в банката , аз като клиент, а ти , като гост, ще те представя, като недоверчив мой интимен приятел, предвид новите евроатлантически ценности, вярвам, че ще те допуснат в банката с разбиране...
а като видят, че дори с помощта на сметало не може да си изчисли гпр-то...
Доста си неграмотен.Какво значи първоначално.Застраховката е за целия срок на кредита върху оставащата главница.Ако е ипотечен може и да минеш метър ама за поребителски не става защото няма обезпечение
За да влезем заедно в банката , аз като клиент, а ти , като гост, ще те представя, като недоверчив мой интимен приятел, предвид новите евроатлантически ценности, вярвам, че ще те допуснат в банката с разбиране...
Добре, утре имам две неща да свърша на бул. Шипченски проход и после, ако искаш да се срещнем срещу бившето кино Аура в клона на банката, който се оказва, че лъже, да черпи, навитак ли си?
само първоначалната
след това по твое желание
и по мои спомени
Доста си неграмотен.Какво значи първоначално.Застраховката е за целия срок на кредита върху оставащата главница.Ако е ипотечен може и да минеш метър ама за поребителски не става защото няма обезпечение
Коментар