Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнениебаси, в тая тема стана тихо и скучно, като във брокерска кантора.
Арменски, поне знаеш ли защо не трябва да се купува имот над гаражи ?и под покрив не трябва...и останалите скъпи да му е...ш майката, а?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
споменавал съм, че живея близо над северната дъга в къща, отделно скромна вила близко до Учиндолския и давам апарт във София под наем.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:34.
Коментар
-
споменавал съм, че живея близо над северната дъга в къща, отделно скромна вила близко до Учиндолския и давам апарт във София под наем.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Е, защо се засягаш....
Коментар
-
Е, то е ясно, че нивото е ниско, за какво да се хабя, ама все пак едногодишен профил със 303 мнения, НОВ ли е за тебе ?
Ти кьорав ли си ?
Човек не може да си напише мнение туk.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:33.
Коментар
-
Няма да ти кажа какви имота имам, ама ти кажи защо за толкова години нямаш свои доверени брокери, ами досиш да търсиш Михаля и някакви щърбели те правят на панаирджийска мечка ? Мани, ами и публично го споделяш.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
видиш ли чисто новичък ник с широк размах на въображението, ползвай полезната функция "игнор".
Ти кьорав ли си ?
Човек не може да си напише мнение тук.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr.Gekko Разгледай мнениеНе бях чел темата около два месеца. Мисля следващата пауза да е за поне половин година - едни и същи тъпотии се пишатLast edited by X_Y; 07.03.2021, 10:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеДа ме открехнеш ТИ, МЕНLast edited by X_Y; 07.03.2021, 10:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Да ме открехнеш ТИ,препоръка е
Коментар
-
верно е, нямам толкова нерви и имам повече акъл да не гоня Михаля, контактувайки със случайни тарикати, понеже само тяхната кантора видиш ли, предлагала на определено място.
Да те открехна, че най-малко една трета от обявите не се побликуват, понеже има заявки за определени локации или за определени цени/м2, та те си знаят работата.
Имам двама-трима брокера от различни агенции, познаваме се от години, те си заработват оправдано комисионната, не се правя на сиганин и си пестя време и нерви, просто и ясно както футболната игра.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според тях и продавачитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, чак па с готини оферти
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар