Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти не се обаждай,
бетерчо питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
и на потребитеските ли има страховки?препоръка е
Коментар
-
и на потребитеските ли има страховки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да и това без задължителните застраховки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ама това не е от сега, а е поне от 3-4 години.
Лично мене поне от 3-4 години български банки ме зарибяват с оферти за потребителски кредити с лихва над 9% , с които уж съм "щял да сбъдна всичките си мечти"Опитват се с техните елементарни зарибявки и номера за малоумници да ме изпързалят, все едно съм някой новобранец...
Настроил съм си пощата тези да ги тагва автоматично в графа "идиоти".
Най-смешното е, че същите тези банкстери-смешници(или идиоти) когато финансират ипотекарите им дават ипотечен кредит само за половината от стойността на имота, за останалата половина ги принуждават да теглят потребителски на лихва над 9%...
Интересно, че и на мен взе да ми изкача реклама на ипотечен, при влизане в електроннот банкиране, явно мераклиите да стават роби понамаляха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, странен субект, да се ужасява на 9,%по потребителски кредит, при масов ипотечен такъв през 2009г., той тогава в детска градина ли е бил?
Коментар
-
Затуй ли сделките за последното тримесечие се сриват с 11% (според баш брокераза)?
А тва кърти мивки:
Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Затуй ли сделките за последното тримесечие се сриват с 11% (според баш брокераза)?
А тва кърти мивки:
Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЖилищните кредити поевтиняват
Много хора са се възползвали от изгоднитебанкови кредити за покупка на имоти.
https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D...2%D0%B0%D1%82/
АХХХААХАХАХАХАА,ААААААААААААА
За какво ги ручахме жабчетата толкова скръбни години на мрачния перон, тука имаше шамани вещаещи увеличения на лихви и се кълнеха, че имало дефлация. Един друг, пък не му омръзна 10 години да лъже, че потопа е зад близкия ъгъл
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ама това не е от сега, а е поне от 3-4 години.
Лично мене поне от 3-4 години български банки ме зарибяват с оферти за потребителски кредити с лихва над 9% , с които уж съм "щял да сбъдна всичките си мечти"Опитват се с техните елементарни зарибявки и номера за малоумници да ме изпързалят, все едно съм някой новобранец...
Настроил съм си пощата тези да ги тагва автоматично в графа "идиоти".
Най-смешното е, че същите тези банкстери-смешници(или идиоти) когато финансират ипотекарите им дават ипотечен кредит само за половината от стойността на имота, за останалата половина ги принуждават да теглят потребителски на лихва над 9%...
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар