Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти продаде един имот, видя се в някой лев и оспами форума
Колко трябва да е тъп някой, да си продаде имота в момента и да държи парите в бг банка на 0% лихва,
при 30+ % годишна инфлация от началото на годината...
Last edited by X_Y; 05.12.2024, 22:14.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да отваряме ли къде е ключа., да, в гаражите е.
Last edited by X_Y; 05.12.2024, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Жена ми вика добре че те послушах и заковах в Бургас. 109К€ и се стори астрономическа цена. За мен за Лазур е нищо. За 90 кв с две спални и отделно хол, трапезария, ако че е в стар блик, не ново е ок. След две години ще е по 3. Но тя добре прецени да има нещо налично от продажбата на наследствената къща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеНе някой, а 50 гаража...
, да, в гаражите е.
Last edited by X_Y; 05.12.2024, 22:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Като ви казва X_Y, спрете се! Имотите, така или иначе ще продължат с възходящия си тренд, не съм питал модератора, но имаме общо виждане за това.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Не някой, а 50 гаража...
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТухладжиите ако се подлъжат да си продадат имотите, след това най-много да купят накой гараж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Горките тухладжии - при тези астрономически цени и те никога повече не могат да си купят апартаментче...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕто да си избирате
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Заплати, държавна администрация и т.н., може да обсъждате тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГरादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Коментар
-
Коментар