Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Лорда си знае, обмисля, гледа и преценява. Ние не сме в неговите обувки. Но доста по-безопасно е, ако е взел решение - потребителски. И да го закъса, най-много да блокират някой имот.
Но, да даваш съвети за ипотека (нецелева), не ти, а радев, е меко казано лаишко.Last edited by nradev1111; 09.12.2024, 17:12.
Коментар
� -
Я, ми кажи нотариус, който ще ти даде 1% на ипотека за 80К BGN...?!
А такса вписване, къде я забрави... ?!
Разликата в лихвата на НЕцелеви ИК е почти, колкото лихвата ПК...
Можеш да започнеш да смяташ излишните разходи.
п.п. Спрете да подвеждате хората.
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Aми таксата за нотариуса е към 1%.Нея имах предвид.Викаш 250 лева , а разликата в лихвата колко е на месец?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://www.economy.bg/profiles/view...a-sredna-klasa
интересно четиво
в ретроспекция леко
интервю от януари 2008-ма
не е казано, че пак така ще се случи, но ето ви нагледен пример за мнение на човек с 50-тина души екип към тогавашния момент. не е да кажеш форумен герой или соло играч.
Коментар
� -
А, де забрави таксата на нотариуса, бре...?!?
Оценка под 250 лв. вече няма...
Коментар
� -
И вчера питах, какво те тревожи, та така нападна Bailor.
Ясно е, че си младеж, ама във форум се създава комуникация, а не нападки и обиди. Ако смяташ да продължаваш по този начин, никой няма да те отразява повече.
Повечето тук, сме от над 10-15 години...
Успех!
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеАбе аз да питам. Админа брокер ли е финансово Гуро? Като има неудобен въпрос или отговор се трие поголовно. Баси тъпия форум и умни кредитни мЕлеонери . Инвестират в кредити и ги удвояват по две.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и ипотека и потребителски за акции е несериозно
затова му написах да не се занимава с глупости
ако има бол пара да скача
аз съм си направил един лист с пинк акции в които съм решил да вкарам 10К по 1К в акция - верно глупост, но без заемен капитал
Но, да даваш съвети за ипотека (нецелева), не ти, а радев, е меко казано лаишко.
Коментар
� -
Не му знам идеята, но защо да оскъпява ливъридж с ипотека. Това е супер неразумно. Отделно, радев не е наясно какво означава целеви и НЕцелеви ипотечен кредит. Разликата в лихвата е огромна, отделно разходите.
затова му написах да не се занимава с глупости
ако има бол пара да скача
аз съм си направил един лист с пинк акции в които съм решил да вкарам 10К по 1К в акция - верно глупост, но без заемен капитал
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеДа направим нещо като анкета за да знаем какви са очакванията/тенденциите на пазара?
Въпрос: Как мислите, ще се покачват или ще спадате цените на имотите през 2025та? Бихтели дали и процентно изражение?
===2079===
Давам началото с моите очаквания: Аз виждам покачване с +25-35%. Давайте...
очаквам 2025-та да бъде трудна за бизнеса
винаги има вратичка за нов дълг и популистко харчене към дрържавния сектор, но моята прогноза засега е
рецесия (ако, че статистиката ще каже че има ръст), проблеми в аутсорс индустрията (съкращенията започнаха) + начало на спад в цените на НИ.
казано несериозно от 1 до 15% по-ниски цени в края на 2025-та
дано бъркам за рецесията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
до колкото го усещам байлора иска да пазари акции при сериозен спих, но един спих въобще не е казано, че трябва да бъде 2-3 месеца и после дабъл. Да при короната се получи, но историята помни времена, когато са били нужни годни, че да се върне пазара на нива даже 20% под последен връх.
въобще не знам за какво му е потребителски, че инвестира дългосрочно в акции.
по-добре да си къта както го прави сега и да работи по метода на императора
капка по капка вир
Коментар
� -
Горе-долу,,,
И защо да оскъпява?
Ама, счетито лее "акъл" на конвейр...
То, тук разбирачи колко искаш...
За чии му е на Лорда да си оскъпява ливъриджа, който смята да закрие до една година
въобще не знам за какво му е потребителски, че инвестира дългосрочно в акции.
по-добре да си къта както го прави сега и да работи по метода на императора
капка по капка вир
Коментар
� -
Да направим нещо като анкета за да знаем какви са очакванията/тенденциите на пазара?
Въпрос: Как мислите, ще се покачват или ще спадате цените на имотите през 2025та? Бихтели дали и процентно изражение?
===2079===
Давам началото с моите очаквания: Аз виждам покачване с +25-35%. Давайте...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ипотеката е към 1% .И такса за оценка 200 лв.Така че излиза под 4%
Оценка под 250 лв. вече няма...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Колко са разходите, едни 4% от кредита?
И защо да оскъпява?
Ама, счетито лее "акъл" на конвейр...
То, тук разбирачи колко искаш...
За чии му е на Лорда да си оскъпява ливъриджа, който смята да закрие до една година
- 1 like
Коментар
�
Коментар