If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По селата купуат съседни парцели на имотите си за да не ги заковат разни субекти, днес го научих, странно! Еййй, как не дойде едно поне 30%ово отрезвяване!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????
Регистратори са всички чекАле, само следят графиките.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
при борсова цена коло 1.83-1.85 на грам ще вземеш повече за парите си прези един етф, койдо набива във физическо.
верно не е в твое владение, но пък е по-удобно.
След около 20 години, ако не съм умрял, ще мисля, дали цената продава, няма да е малко по-по добра.
Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????
п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
В противен случай ще се бори с останалите наследници...
Първо не бяха 300, 500 бяха. Два свята са така е, аз на международните съм от две години, на БФБ от 12.
Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?
Тоя е поредния "наследник"...
п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
В противен случай ще се бори с останалите наследници, зазидани в деЦката...
Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!
............... .....!
Първо не бяха 300, 500 бяха. Два свята са така е, аз на международните съм от две години, на БФБ от 12.
Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?
Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..
Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!
Това са джобни пари?! Къде си ти , къде съм аз ?!
Два свята, които нямат нищо общо ...................... .....!
Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..
Коментар