If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
Новия световен ред започна .
Ще има ли собственост? А хора? Че Бил не ще ора на земята. Каврък тази дата в пропусна - 19.01.2021 18:50
Ми всичко,виж си има мястото,случайни неща няма...според мен тая криза е предвидена да заоре надълбоко,знаеш ли защо?Защото тайминга оттече доста вече..
Голям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
Ти каква полза извлече от стотици ревове за скъпите цени? Да не би да намери имот на добра цена за теб? Едва ли' докато не ти посивеят косите
тази тема от години е място за заяждания и не мисля, че ще има време да се чете назад, предид на глупостите, които всички ние пишем нон-стоп.
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.
Аз обикновенно успявам да ви прочета последната една, макс 2 страници веднъж седмично. Но наистина имаше много хитове, жалко
Ако трябва върнете бекъп на целият форум, заради изтритата тема. Едва ли ще е проблем загубата на днешните раздумки за ЧЕЗ, ПИБ и койните. Наистина невероятна грешка
тази тема от години е място за заяждания и не мисля, че ще има време да се чете назад, предвид на глупостите, които всички ние пишем нон-стоп.
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ако трябва върнете бекъп на целият форум, заради изтритата тема. Едва ли ще е проблем загубата на днешните раздумки за ЧЕЗ, ПИБ и койните. Наистина невероятна грешка
Коментар