Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
[QUOTE=national power;n3745856]Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нито ми е притрябвал средностатистическия германец нито французин нито англичанин...Работа тука нямат....И такива като тебе е най добре да се откажете от българско гражданство и дим да ви няма...и от форумите също
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Живееш с огромни заблуди - инфлацията за последните 10 години е 20-30% / не ми се търси точно колко/. Заплатите са поне по 2.... Имотите едва сега вероятно минаха 2008....
Това са многократно писани неща в старата тема и не мисля да ги повтарям.... А ти си вярвай в каквото искаш. Това не променя, че хората вече повече се завръщат от да емигрират и че цените на имотите въпреки твоите очаквания и несъгласие растат...:-))))
Коментар
-
Диверсифицирам.... Всичко имотиту ама на различни места...
Между другото миналата седмица се видях с един човек с да кажем среден бизнес / търговийка с много познато име публично/ Бизнеса му позамира - спрял е вносовете в голяма степен и чисти складовете....Затворил 2-3 магазина, а в най-големият половината персонал уволнен и пуснал роднини....Събраният кеш познай на къде е насочен / щеше да е неделикатно да разпитвам точно колко, но е поне 7-цифрен.../това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нито знаеш пътя нито си пътувал.Да не се окаже че и в София не си бил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
инвестиция...нали кеша пареше
Между другото миналата седмица се видях с един човек с да кажем среден бизнес / търговийка с много познато име публично/ Бизнеса му позамира - спрял е вносовете в голяма степен и чисти складовете....Затворил 2-3 магазина, а в най-големият половината персонал уволнен и пуснал роднини....Събраният кеш познай на къде е насочен / щеше да е неделикатно да разпитвам точно колко, но е поне 7-цифрен.../
Коментар
-
Ми аз си имам имоти там писал съм - с рекичка през средата на двора... Има достатъчно за семейството ми...Не ми трябват повече, а и не спекулирам с имоти та да продавам с печалба....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
песи,
ако беше убеден в думите си щеше да купуваш по един имот в Радомирско на всеки шест месеца в последните години, когато ти стана скъпо в софия. без кредити и зор!
ако стане хубаво предградие ще пласираш имотите с добра доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Абе сельо, 8000 долара за 1 ден как ти се струват?
Ако искам мога да купя всички имоти в долнопробното село, в което водиш жалкия си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто сравнението на НУмбео за периода 2010-2020:
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
Освен че цените са скочили почти двойно, а заплатите с едни има-няма 30%, друго не забелязвам. Интересно как наемите не са се вдигнали изобщо (без да броим едностайките в центъра), за разлика от цените за покупка. И това при качващи се доходи. Това какво говори?
1) Доходи, изоставащи от инфлацията
2) Пренасищане на пазара с жилища и намаляване на търсенето на жилищна площ
3) Ръст при цените за покупка на имоти, надвишаващ в пъти инфлация и ръст на доходи
Това ли е изравняването със Западна Европа? За мен това значи обедняване и намаляване на покупвателната способност.
Това са многократно писани неща в старата тема и не мисля да ги повтарям.... А ти си вярвай в каквото искаш. Това не променя, че хората вече повече се завръщат от да емигрират и че цените на имотите въпреки твоите очаквания и несъгласие растат...:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе знам го пътя много добре и не бих си го причинил за нищо на света. По Борис, по стария път рез Владая, всяка сутрин и вечер. Ужас.
Коментар
-
Ти си с претенции и да кажем, че можеш да си позволиш почти всичко в София финансово. Само дето не си свикнал изцяло с нивото. Но повечето Олимпийци след като не могат в Обеля дори е редно да погледнат извън София където могат. Ето двете ти обяви биха подхождали ценово....:-)
- 1 like
Коментар
-
Какви дъги ?! Какъв Люлин ? Май никога не си ходил до Радомир ? Пътя е до Перник 12 км и от там Драгичево, Владая, Княжево Борис 3. Ако е сутрин от 7 до 9 е сложно особено понеделник , Иначе е безпроблемно. В зависимост от светофарите 30-60 мин / около 40км тотал/ Затва на Крети му пишех преди, че се е минал, щото до САП на Борис са няколко светофара по-малко и там са 30-45 мин....
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=ejonny2376;n3745854]Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За тези неща си прав естествено, но всичко това е от твоята гледна точка. Питай средностатистическия германец дали би дошъл да живее в Радомир - ще ти отговори същото. На теб ако ти е добре в България, не значи че на 2-3 милиона Българи с доходи под прага на бедността им е добре също.
Коментар
-
Какви дъги ?! Какъв Люлин ? Май никога не си ходил до Радомир ? Пътя е до Перник 12 км и от там Драгичево, Владая, Княжево Борис 3. Ако е сутрин от 7 до 9 е сложно особено понеделник , Иначе е безпроблемно. В зависимост от светофарите 30-60 мин / около 40км тотал/ Затва на Крети му пишех преди, че се е минал, щото до САП на Борис са няколко светофара по-малко и там са 30-45 мин....
- 1 like
Коментар
Коментар