IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Колеги, Чакали вход към покупка, кой е виновен че нивата са тези? Кой питам? Ако смятате че ние брокеразите го измисляме защо не пиказахте оферта, предложение на разумна цена? Или покупка реална на разумна цена? Значи никой не купува, така ли? Това е несериозно да го твърдите.
    Или смятате че купувачите се ушиват до уши в кредити и купуват по 3500€ квадрата?
    Не! С кредити купуват един друг таргет купувачи. И не в този сегмент на цените.
    Изобщо, как вярвате че с тази напечатана шума, инфлация, поскъпване на храна, услуги, консумативи, труд и довършителни работи, вдигане на доходи в определени професионални сфери имотите ще поевтинеят? Та те даже са сравнително евтини, вижте цените в цялата страна. Защо гледате няколко квартала в София и три града. Аз не смятам че има по 140К€ двустайни в Царево, за сравнение с офертата в Испания която Фрости пусна.
    Вие логика някаква следвате ли?
    Откъде толкова акъл...

п.п. Един човек от Варна много уважавам, ноооо отдавна го няма по тези ширини...

Коментар

• Колеги, Чакали вход към покупка, кой е виновен че нивата са тези? Кой питам? Ако смятате че ние брокеразите го измисляме защо не показахте оферта, предложение на разумна цена? Или покупка реална на разумна цена? Значи никой не купува, така ли? Това е несериозно да го твърдите.
      Или смятате че купувачите се ушиват до уши в кредити и купуват по 3500€ квадрата?
      Не! С кредити купуват един друг таргет купувачи. И не в този сегмент на цените.
      Изобщо, как вярвате че с тази напечатана шума, инфлация, поскъпване на храна, услуги, консумативи, труд и довършителни работи, вдигане на доходи в определени професионални сфери имотите ще поевтинеят? Та те даже са сравнително евтини, вижте цените в цялата страна. Защо гледате няколко квартала в София и три града. Аз не смятам че има по 140К€ двустайни в Царево, за сравнение с офертата в Испания която Фрости пусна.
      Вие логика някаква следвате ли?
      Last edited by bulgarian lev; 06.12.2024, 01:06.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти нещо много мъчно вдяваш, в статията конкретно си пише за какво поскъпване иде реч, което не изключва в някои южни и източни квартали на Софето 2000,€ отдавна, отдавна да са издухани

https://www.google.com/amp/s/www.inv...o-v-sofiya/amp

Чети и помни, преди да пишеш глупости
        Мъчно ми е да вдяна че чесън който кара стотици километри да храни семейството си с 50лв с шкембе чорбъ от гостилница по пътя за морето, да се отоплява с 500w с квази печка да се хвали тук и едновременно с това да се прави на милионер.Типичен съветско-ориенталски манталитет.
        Не знае как се правят пари ама акъл за всичко дава.Че и Тръмп си сложил хахаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Въпрос?

Колко трябва да е тъп някой, да си продаде имота в момента и да държи парите в бг банка на 0% лихва,
          при 30+ % годишна инфлация от началото на годината...
          Много тъп трябва да е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти продаде един имот, видя се в някой лев и оспами форума
            Въпрос?

Колко трябва да е тъп някой, да си продаде имота в момента и да държи парите в бг банка на 0% лихва,
            при 30+ % годишна инфлация от началото на годината...
            Last edited by X_Y; 05.12.2024, 23:14.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Да отваряме ли къде е ключа. , да, в гаражите е.
              Чеки, чеки да я сглобим...
              Last edited by X_Y; 05.12.2024, 23:14.

Коментар

Жена ми вика добре че те послушах и заковах в Бургас. 109К€ и се стори астрономическа цена. За мен за Лазур е нищо. За 90 кв с две спални и отделно хол, трапезария, ако че е в стар блик, не ново е ок. След две години ще е по 3. Но тя добре прецени да има нещо налично от продажбата на наследствената къща.
                Ми, има добър учител...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                  Не някой, а 50 гаража...

Да отваряме ли къде е ключа. , да, в гаражите е.
                  Last edited by X_Y; 05.12.2024, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Като ви казва X_Y, спрете се! Имотите, така или иначе ще продължат с възходящия си тренд, не съм питал модератора, но имаме общо виждане за това.
                    Жена ми вика добре че те послушах и заковах в Бургас. 109К€ и се стори астрономическа цена. За мен за Лазур е нищо. За 90 кв с две спални и отделно хол, трапезария, ако че е в стар блик, не ново е ок. След две години ще е по 3. Но тя добре прецени да има нещо налично от продажбата на наследствената къща.

Коментар

• Не някой, а 50 гаража...

Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Тухладжиите ако се подлъжат да си продадат имотите, след това най-много да купят накой гараж...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Горките тухладжии - при тези астрономически цени и те никога повече не могат да си купят апартаментче...
                        Не могат ми. Който купил купил. Но вие и с наемите не знам как ще се оправяте.

Коментар

• Тухладжиите ако се подлъжат да си продадат имотите, след това най-много да купят накой гараж...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Ето да си избирате

Горките тухладжии - при тези астрономически цени и те никога повече не могат да си купят апартаментче...

Коментар

• Тегаво е на пероните! Щом Бота избира София, спрямо френски Прованс...където сам трябва да набие още 5 милиона.
                              Last edited by Bailor; 05.12.2024, 22:53.

Коментар

• Ето да си избирате

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X