IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Продължаваш да не разбираш, липсва ти въображение. Това не е математическа задачка за 2 клас с едно просто решение. Това че решението е вярно не означава че върши работа, то работи само за определени частни случаи. А ти трябва да покриеш колкото е възможно повече възможни случаи. Отнася се и за automation QA, дори и за manual.
    А,сега кода стана верен,но за частни случаи.Виж сега аз съм търговец много добър,завършил съм икономика в един от най добрите университети в България,който и по света го знаят.УНСС...минах две сесии,и то отгоре в C#basic ,и написах кода,които както виждаш е верен с един ред изключение.Това съм го направил ей така от леко курсче,ами я сметни ако почна сериозно да пиша за какво иде реч...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Песи не забравяй че майка ми е от София и познавам целия район тама доста добре.Рударци Владая Драгичево Мърчаево Кладница Мало и Големо Бучино Перник Студена Старо Село Друган Дрен Боснек Чуйпетлово Кралев Дол Диканите...Там шопи няма граовци са.Не знам с кого се срещаш но си трай и не ме споменавай щото.....
      Както си изброил - стана ясно що си се забил при манго на село - и макя ти е била селянка около София

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Какво си ми постнал входните данни ,това което съм написал кадо върнат код ми го изпратиха от Софт Уни и това решението,при мен разликата е с един ред .
        Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
        Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
        Софтуни. Аха. Влизаш в доста грозен филм в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

преди време един дървен философ като теб, който хал хабер си няма от финанси ми говореше колко е добре лавандулата. аз обаче бях попрочел къде какви площи се пускат и му казах - лесно се гледа факт, подходяща е за мен - факт, НО няма икономическа логика да пускам нещо, което сме в свръх производство на световно ниво.

започнах с едно, а сега имам 4 различни неща на над 200 декара. в преход за биологично производство съм. 50% от насажденията са неща за вътрешен пазар, а останалите са 95% износ.

3 от културите са в сектор здравословно хранене, антиейдж и подкрепа на имунната система (и трите се ползват във фармацията, но и не само)
          четвъртата е тривиална, но актуална и с 'бърз пазар'

да не превръщаме темата в бразди, но си в заблуда с тази лавандула.
          Лавандулата и розите са ясни.Те вече са бита карта,поне за реалността у нас засега Не им разяснявай,не са наясно с високите добавени стойности и ниши в земеделието .Един програмист винаги може да стане и един добър земеделец,но виж земеделец програмист никога

Коментар

Песи не забравяй че майка ми е от София и познавам целия район тама доста добре.Рударци Владая Драгичево Мърчаево Кладница Мало и Големо Бучино Перник Студена Старо Село Друган Дрен Боснек Чуйпетлово Кралев Дол Диканите...Там шопи няма граовци са.Не знам с кого се срещаш но си трай и не ме споменавай щото.....
            Хаха фана ме тука в крачка признавам си :-) ама шоп звучи по-гордо от граовец :-))))
            Ок нема да му казвам за теб като ми се яви другият път :-) и без тва имаме да си поговорим с него за непоправимите бели дето е натворил на невинни хора :-)

Коментар

Разбрах ,кажи сега за кода ,защо не е верен след като ми го изпратиха този ?
              Аutomation QA ,да основно това се търси .
              Продължаваш да не разбираш, липсва ти въображение. Това не е математическа задачка за 2 клас с едно просто решение. Това че решението е вярно не означава че върши работа, то работи само за определени частни случаи. А ти трябва да покриеш колкото е възможно повече възможни случаи. Отнася се и за automation QA, дори и за manual.

Коментар

Коментар

Това е елементарното решение за начинаещ, в реалността не можеш да минеш само с това. А за QA не знам колко работа ще има занапред, по-скоро за такива които де факто програмират, викат им automation QA.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

решил съм и аз да разора маломерките и да засадя компир
                    А пък аз като студентче, последно бях садил картофи на селото на дядо и баба. Знам как се прави и бях сложил отлежал овчи тор при саденето върху самите картофи, след това ги зарих. И имах големи добиви въпросната година.

Коментар

Сакън не думай.Венко скиваш ли кви ги разпрая Накавръчето Папурково умря гътна се и умря....Тия големи грозни сгради откъде Пазаржик ще са новите гробници и тоалетни барбар с миризливия бизнес парк...Виж потърси нещо по Центъра....и Света Троица.Лавандулко се прееба с програмирането и се запъти към нова катастрофа във селското стопанство.Колегите си изораха лавандулите и сеят масово шипка сал Лавандулко води евреи инвеститори.Ама евреите не са арменци или пък накавръци.Ще го изиграят много яко
                      решил съм и аз да разора маломерките и да засадя компир
                      препоръка е

Коментар

Хората работят не се занимават само с програмиране ,на мен и QA ми е ок ,затова ми трябва това кода е верен защото ми го пратиха от Софт Уни или ти си по умен и от тях ,така излиза ?
                        Това е елементарното решение за начинаещ, в реалността не можеш да минеш само с това. А за QA не знам колко работа ще има занапред, по-скоро за такива които де факто програмират, викат им automation QA.

Коментар

Кавръче нямай си работа с измамници щото пак ще плачеш.На лавандулата и предстои изораване никакви израелци няма да има.След ваксината Лавандулко е изперкал
                          преди време един философ като теб, който хал хабер си няма от финанси ми говореше колко е добре лавандулата. аз обаче бях попрочел къде какви площи се пускат и му казах - лесно се гледа факт, подходяща е за мен - факт, НО няма икономическа логика да пускам нещо, което сме в свръх производство на световно ниво.

започнах с едно, а сега имам 4 различни неща на над 200 декара. в преход за биологично производство съм. 50% от насажденията са неща за вътрешен пазар, а останалите са 95% износ.

3 от културите са в сектор здравословно хранене, антиейдж и подкрепа на имунната система (и трите се ползват във фармацията, но и не само)
                          четвъртата е тривиална, но актуална и с 'бърз пазар'

да не превръщаме темата в бразди, но си в заблуда с тази лавандула.
                          Last edited by keep_calm; 11.11.2021, 12:47.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Сигурно, я пробвай с 6.2 и 6,2 да видим какво ще ти даде. Или как ще изгърми с някоя буква.
                            Гуглата е по-интелигентна от тебе
                            Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.

И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".
                            Хората работят не се занимават само с програмиране ,на мен и QA ми е ок ,затова ми трябва това кода е верен защото ми го пратиха от Софт Уни или ти си по умен и от тях ,така излиза ?

Коментар

Бравоооооо ше стане програмиС от тебе,Даже Лавандулко ше те назначи за шеф в семейната фирма...
                              Защо да не стане програмист пичът?

Днес все повече и повече се говори за мултидисциплинарни професии. Да разбираш от много неща,

Преди 50г на ул. Ангел Кънчев в София имало работилница за художествени рамки "Харбов". В нея възрастен чичо (дядо) правел красиви рамки и продавал неушити Вилери на старите софиянки. И всемал скъпо. А освен това, обичал да си взема (да си краде) от гоблените на клиентките, ако се забави повече от 3 месеца. И е имало доста обрани клиентки от него.

Коментар

Какво си ми постнал входните данни ,това което съм написал кадо върнат код ми го изпратиха от Софт Уни и това решението,при мен разликата е с един ред .
                                Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
                                Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
                                Сигурно, я пробвай с 6.2 и 6,2 да видим какво ще ти даде. Или как ще изгърми с някоя буква.
                                Гуглата е по-интелигентна от тебе
                                Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.

И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".

Коментар

Working...
                                X