IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

имаш предвид подобни дребни инвестиции, нали
    https://www.investor.bg/po-sveta/453...amenti-343029/
    Да , всички от този сорт

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
      имаш предвид подобни дребни инвестиции, нали
      https://www.investor.bg/po-sveta/453...amenti-343029/

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
        Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
          Решил съм и купувам тук, на теб като не ти е ценно купувай другаде :-)
          Няма го щото там не могат да купят.
          Скоро и тук ще е така и ще си въртим синджирчето:-) Хихихихи
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2022, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение

Не, общо 5 обяви (двустаен и тристаен) - конкретно в Гео Милев.
            То и баба знае средно цената на квадрат да е 2К евро, при 5 обяви хаха

Кой е собственика на Имот.бг? Някой има ли информация в този форум или нямате правомощията да казвате? Знаете кои потребители питам
            Собственикът на Имот.бг е Резон Медия, които притежават още mobile.bg, fakti.bg, bazar.bg, zaplata.bg и др.
            Последната им грижа е да манипулират двустайките в Гео Милев.

Качи една обява и виж дали кукловодите ще я свалят

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

От тези 5 половината са набирателни дето току преди теб са продадени, останалите са с някакви сериозни проблеми не описани в обявата.
              Може и да има 1 обява дето се продва примерно поради ъпгрейд и да е ок, но вероятността е малка.
              За мое съжаление хората у нас заради тъпият вирус бързо се научиха кое е ценно и кое не много....
              Така е и в другите добри квартали и цените са толкова ниски само поради разхлабените правила за ново строителство и голямото му количество.
              По света в милионните градове обявите за продажба са с пъти по-малко като процент от жилищата..

ПП Не знам какво общо има собственикът на даден сайт с лошото предлагане.....

Коментар

Кой е собственика на Имот.бг? Някой има ли информация в този форум или нямате правомощията да казвате? Знаете кои потребители питам
                От тези 5 половината са набирателни дето току преди теб са продадени, останалите са с някакви сериозни проблеми не описани в обявата.
                Може и да има 1 обява дето се продва примерно поради ъпгрейд и да е ок, но вероятността е малка.
                За мое съжаление хората у нас заради тъпият вирус бързо се научиха кое е ценно и кое не много....
                Така е и в другите добри квартали и цените са толкова ниски само поради разхлабените правила за ново строителство и голямото му количество.
                По света в милионните градове обявите за продажба са с пъти по-малко като процент от жилищата..

ПП Не знам какво общо има собственикът на даден сайт с лошото предлагане.....
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2022, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ъхъ, сега е момента, ама иначе чпвек мое да почека за всеки случай до 2039 :-)
                  Въпросът е за какво :-)

ПП Намерил си цели 5 обяви , които стават. Аз ако видя толкова ехей....:-)

Last edited by Demertsel; 30.01.2022, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

От 2017 повтарям едно и също в тази тема - истинският ръст на имотите ще почне когато спре "инвестирането" във фантасмагории.
                    По-голяма фантасмагория от Софийски имот има ли?

Коментар

Някой ще ми просветли ли защо има пет обяви на кръст в този имот бг. Говоря за нормални квартали, не за люлин #231512341233123.
                      Нали сега епохалният момент за продажба при 2К евро на кв.м., защо липсват обяви за керпича в най-гражданският град
                      Ъхъ, сега е момента, ама иначе чпвек мое да почека за всеки случай до 2039 :-)
                      Въпросът е за какво :-)

ПП Намерил си цели 5 обяви , които стават. Аз ако видя толкова ехей....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

От догодина очаквам инфлацията да стъпи на 15% . Средна заплата 3500, колкото ще струва и м2 на топлок в София. Талерът и всички други convertible currency с 25% обезценка
                        Догодина ще рече 2023, защото и в момента покрай южния са над 4000

Коментар

• Някой ще ми просветли ли защо има пет обяви на кръст в този имот бг. Говоря за нормални квартали, не за люлин #231512341233123.
                          Нали сега епохалният момент за продажба при 2К евро на кв.м., защо липсват обяви за керпича в най-гражданският град

Коментар

От 2017 повтарям едно и също в тази тема - истинският ръст на имотите ще почне когато спре "инвестирането" във фантасмагории.
                            От догодина очаквам инфлацията да стъпи на 15% . Средна заплата 3500, колкото ще струва и м2 на топлок в София. Талерът и всички други convertible currency с 25% обезценка

Коментар

И какво означава истински ръст. Защото явно фалшивия го смятат от година за година.
                              Last edited by dollarman; 30.01.2022, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Че не е проста работата е вярно но ,че ще има много насрани също .

Коментар

X