Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Песи не забравяй че майка ми е от София и познавам целия район тама доста добре.Рударци Владая Драгичево Мърчаево Кладница Мало и Големо Бучино Перник Студена Старо Село Друган Дрен Боснек Чуйпетлово Кралев Дол Диканите...Там шопи няма граовци са.Не знам с кого се срещаш но си трай и не ме споменавай щото.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво си ми постнал входните данни ,това което съм написал кадо върнат код ми го изпратиха от Софт Уни и това решението,при мен разликата е с един ред .
Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди време един дървен философ като теб, който хал хабер си няма от финанси ми говореше колко е добре лавандулата. аз обаче бях попрочел къде какви площи се пускат и му казах - лесно се гледа факт, подходяща е за мен - факт, НО няма икономическа логика да пускам нещо, което сме в свръх производство на световно ниво.
започнах с едно, а сега имам 4 различни неща на над 200 декара. в преход за биологично производство съм. 50% от насажденията са неща за вътрешен пазар, а останалите са 95% износ.
3 от културите са в сектор здравословно хранене, антиейдж и подкрепа на имунната система (и трите се ползват във фармацията, но и не само)
четвъртата е тривиална, но актуална и с 'бърз пазар'
да не превръщаме темата в бразди, но си в заблуда с тази лавандула.
Коментар
-
Песи не забравяй че майка ми е от София и познавам целия район тама доста добре.Рударци Владая Драгичево Мърчаево Кладница Мало и Големо Бучино Перник Студена Старо Село Друган Дрен Боснек Чуйпетлово Кралев Дол Диканите...Там шопи няма граовци са.Не знам с кого се срещаш но си трай и не ме споменавай щото.....
Ок нема да му казвам за теб като ми се яви другият път :-) и без тва имаме да си поговорим с него за непоправимите бели дето е натворил на невинни хора :-)
Коментар
-
Разбрах ,кажи сега за кода ,защо не е верен след като ми го изпратиха този ?
Аutomation QA ,да основно това се търси .
- 1 like
Коментар
-
Разбрах ,кажи сега за кода ,защо не е верен след като ми го изпратиха този ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Това е елементарното решение за начинаещ, в реалността не можеш да минеш само с това. А за QA не знам колко работа ще има занапред, по-скоро за такива които де факто програмират, викат им automation QA.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
решил съм и аз да разора маломерките и да засадя компир
- 1 like
Коментар
-
Сакън не думай.Венко скиваш ли кви ги разпрая Накавръчето Папурково умря гътна се и умря....Тия големи грозни сгради откъде Пазаржик ще са новите гробници и тоалетни барбар с миризливия бизнес парк...Виж потърси нещо по Центъра....и Света Троица.Лавандулко се прееба с програмирането и се запъти към нова катастрофа във селското стопанство.Колегите си изораха лавандулите и сеят масово шипка сал Лавандулко води евреи инвеститори.Ама евреите не са арменци или пък накавръци.Ще го изиграят много якопрепоръка е
Коментар
-
Хората работят не се занимават само с програмиране ,на мен и QA ми е ок ,затова ми трябва това кода е верен защото ми го пратиха от Софт Уни или ти си по умен и от тях ,така излиза ?
Коментар
-
Кавръче нямай си работа с измамници щото пак ще плачеш.На лавандулата и предстои изораване никакви израелци няма да има.След ваксината Лавандулко е изперкал
започнах с едно, а сега имам 4 различни неща на над 200 декара. в преход за биологично производство съм. 50% от насажденията са неща за вътрешен пазар, а останалите са 95% износ.
3 от културите са в сектор здравословно хранене, антиейдж и подкрепа на имунната система (и трите се ползват във фармацията, но и не само)
четвъртата е тривиална, но актуална и с 'бърз пазар'
да не превръщаме темата в бразди, но си в заблуда с тази лавандула.Last edited by keep_calm; 11.11.2021, 12:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Сигурно, я пробвай с 6.2 и 6,2 да видим какво ще ти даде. Или как ще изгърми с някоя буква.
Гуглата е по-интелигентна от тебе
Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.
И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".
Коментар
-
Бравоооооо ше стане програмиС от тебе,Даже Лавандулко ше те назначи за шеф в семейната фирма...
Днес все повече и повече се говори за мултидисциплинарни професии. Да разбираш от много неща,
Преди 50г на ул. Ангел Кънчев в София имало работилница за художествени рамки "Харбов". В нея възрастен чичо (дядо) правел красиви рамки и продавал неушити Вилери на старите софиянки. И всемал скъпо. А освен това, обичал да си взема (да си краде) от гоблените на клиентките, ако се забави повече от 3 месеца. И е имало доста обрани клиентки от него.
Коментар
-
Какво си ми постнал входните данни ,това което съм написал кадо върнат код ми го изпратиха от Софт Уни и това решението,при мен разликата е с един ред .
Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
Гуглата е по-интелигентна от тебе
Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.
И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".
Коментар
Коментар