Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Бюджет и финанси :: БУМ НА КРЕДИТИТЕ: Теглим за жилища както през имотната криза 2009 г. :: Monitor.bg
БУМ НА КРЕДИТИТЕ: Теглим за жилища както през имотната криза 2009 г.
Ниските лихвени проценти, заедно с рязкото повишение на цените на строителните материали от началото на 2021 г. продължават да повишават ценовите очаквания и да подкрепят търсенето на жилища. Това е записано в месечния бюлетин на българската икономика, изготвен от финансовото министерство за октомври.
===================================
Амааа... как така?!!! Защо хората теглят кредити за покупка на имоти?!!! Защо цените продължават своя възход?!!! Докога ще продължи тази лудост?!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Прав си .Ти имаш малко пари и не можеш да спекулираш. Аз нямам пари и съм длъжен да спекулирам.(по Костолани).
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Aха значи искаш да кажеш че Бъфет е нищо пред нашите родни инвеститори и той би трябвало да се учи от тях ,а не те от него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Радев аз си имам бизнес там са инвестициите....и в децата...За съжаление никога не съм имал панелна гарсониера в цигански блок в Дружба която не мога да продам.Last edited by ddb; 09.11.2021, 08:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е същото. Никой не купува на куп 100 аоарта от различен вид- 5 в Тутракан , 6 в Гоцето, 12 на Слънюака, 7 в Радомир и т.н.....или пък дял от тях.
Всеки апарт си има индивидуална цена и масата не я помпа като част от всичките 100 апарта.
Освен това зад тези 100 млрд в банките седят милиони възможности и примерно 100К са добри, а зад трилионите в ЕТФ-ите седят 500 компании за 90% от тежестта им и 50 компании за 50%....
Не ме разбирай погрешно - ей го печелиш повече от добре ама то е само заради стръвта за рибките / ниска комисионна/ , и дремеш за механизма що се случва така и докога.... И после що имало компании без печалба или с по половин 1% такава дето си удвояват цената всяка година :-)... ми става на ЕТФ автомат :-)
чети там със ситните букви и докладвай дали си проумял.
Коментар
-
Aха значи искаш да кажеш че Бъфет е нищо пред нашите родни инвеститори и той би трябвало да се учи от тях ,а не те от него.
Коментар
-
Тук си прав, ама ние не търсим забогатяване а съхраняване на стойност спрямо инфлацията стига.
Който иска да забогатява рискови начинания като акции и койни колкото искаш.... Някои ще успеят, повечето обаче греда....:-)
Коментар
-
Инвеститор забогатял от имоти няма, с изклчение тия дет ги продават. Бъфет има 150 милиарда кеш ама защо ли не купува имоти?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е същото. Никой не купува на куп 100 аоарта от различен вид- 5 в Тутракан , 6 в Гоцето, 12 на Слънюака, 7 в Радомир и т.н.....или пък дял от тях.
Всеки апарт си има индивидуална цена и масата не я помпа като част от всичките 100 апарта.
Освен това зад тези 100 млрд в банките седят милиони възможности и примерно 100К са добри, а зад трилионите в ЕТФ-ите седят 500 компании за 90% от тежестта им и 50 компании за 50%....
Не ме разбирай погрешно - ей го печелиш повече от добре ама то е само заради стръвта за рибките / ниска комисионна/ , и дремеш за механизма що се случва така и докога.... И после що имало компании без печалба или с по половин 1% такава дето си удвояват цената всяка година :-)... ми става на ЕТФ автомат :-)
Коментар
-
Радев може ли да отговориш на един серозен въпрос за аудиторията ?
Сериозните инвеститори в България къде инвестират ?
а/ в имоти
в/ на борсите
??
Коментар
-
Инвеститор забогатял от имоти няма, с изклчение тия дет ги продават. Бъфет има 150 милиарда кеш ама защо ли не купува имоти?
Който иска да забогатява рискови начинания като акции и койни колкото искаш.... Някои ще успеят, повечето обаче греда....:-)
Коментар
-
A знаеш ли колко кеш в банките седи зад имотите.То е същото. Ако не знаеш да ти кажа че са над 100 милиарда
Коментар
-
Радев може ли да отговориш на един серозен въпрос за аудиторията ?
Сериозните инвеститори в България къде инвестират ?
а/ в имоти
в/ на борсите
??
Коментар
-
Не е добре като инвестираш в нещо да не разбираш движещите го сили :-) В смисъл може и да спечелиш ама тва е хазарт....:-)
Коментар
Коментар