Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно.Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какъв ползвател те гони?
От ЕТФ-и понятие имаш точно толкова, колкото от цените в Лидъл-Германия - кръгла нула. Купи си имот в Гоцето, май наистина това е единствената възможна инвестиция за теб (и за 90% от Ганьовците).
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е имаше червена оцветка на индексите преди дни.
Нагласи си един спестовен план, който автоматично да ти внася всеки месец едни 1000 лева/Евро. Внуците ти след 30 години да гледат какво се е събрало, ти не му бери толкова грижата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
Коментар
-
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
Коментар
-
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
Коментар
-
Кое надолу?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Баси ГПР-то по потребителски.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?лордче, на какво си да те черпя едно
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Викаш при локдауна продаде на върха и после купи на дъното налЕ ? Сички са така . Само се чудя кой е бил от другата страна на тези сделки :-)
- 1 like
Коментар
-
Мани го тоя Котарани щом ми фали дори и облигациите. Требе да е бил ного заблуден чиляк. Иначе е прав де имотите са съвсем друга категория..... реална храна, а не виртуална.... Нема как да пише за тях след като не са въображаемо нищо :-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар