Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ако с "Ипотечка, която се плаща от наемчето и даже остава" ставаше, всички щяха да са на тая схема и нямаше да има наематели.
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак ...
Та така с "гасим ипотечката с наемчето, щото сме хитри" - Младост 4 си се изнесе по родните места.
Преподавателя ми от СофтУни се прибра на Дупница.
Семейни приятели се прибраха в Русе.
Познат от обща компания е в Добрич.
Хоум офиса е по-приятен, като не плащаш наем ...
с всички ипотечковци за ''инвестиция'' и наемче
както и с кешово купилите последната година
хихихихи
и мой познати отдавна напуснаха софия
а синовете и дъщерите - студенти - на почти всички приятели
от март изобщо не са стъпвали
''младостите'' са второто банско - мъртви са за наем
и така ще остане във времето предвид това
с което ще трябва да живеем доста дълго време
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
задачата беше код за конвертиране от инчове в см
това е моя кодdouble a = double.Parse(Console.ReadLine());
double b = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
това е верния /с един ред съм го объркал /
double a = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
довечера ще го пробвам дали работи
Коментар
-
Дълга тема, но в общи линии:
Метро - за Хаджито и Сухата река - настоящо, за Левскитата - до 3 години;
Лесен и бърз достъп до центъра;
Лесно и бързо излизане от София;
Запазено разстояние между сградите;
Детски градини и училища;
Много добър надземен транспорт - тролеи, автобуси, за Сухата река има и трамвай;
Минусите не са малко - самолети, шведи, близостта с гара Подуене, индустриална и складова зона наблизо. Въздуха е малко палав с тия два комина - един на Резбарска и един до Герена
И все пак, аз си ги харесвам. Обикновени квартали за обикновени хора, но не Обеля или Овча Купел 2.
Коментар
-
Кадрите от УНСС то вече станахме програмисти освен че сме икономисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Като го срещна пак да му предам ли поздрави от теб ? :-)
Бай Пеше, у Шопско знаеш как е ръка да види око да пипне .На друго не верваме.....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко скиваш ли приятелю?Защо не послуша като ти го казах преди 5 години че това ще е участта на Папурково.Краен квартал за мизерници...Са ше преквалифицираме програмерите в ядрени енергетици и електроинженери щото с електричките и зелената сделка от програмери няма да има толко нужда....а кадрите на УНСС не ми се мисли стават напълно излишни сал счетоводството ще има работа.Иде нов свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
A с кеша в банките кво праим? Тука не говорим за фалирали строителни фирми (негодното фалира по дефолт), а за влиянието на тези фалити върху еластичността на цените на имотите. Какво става при ограничено предлагане с цените бе джанъм?
Затова ли при Крум златаря в момента е малка лудница?
Сори ама не го виждам това с падането на цените на имотите. Напротив с тоя Ковид всичко расте.
поне така си мисля сега. поскъпването на НИ ще доведе до рязко оттегляне на купувачи и куп произтичащи от това 'изненади'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма да стане програмист от тебе, ето ти го решението: https://www.google.com/search?q=5+inch+in+cm&oq=5+inch
Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Абе кат гле'ам к'ви ги земат съга, мое и да стане. Ужаст!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
Най-готиното е, че от средата на октоври наемите вървят яко надолу - следя двустайни и тристайни в идеален център, Изток, Изгрев, Яворов и Оборище. Тристаен, прилично обзаведен вече спокойно може да се намери на цена от 360-380 евра, като говоря за две реално сключени сделки за мои приятели. Единия - тристаен, 97 кв.м. в Яворов, много добре обзаведен с наем 400, другия - в района на СМГ - 92 кв.м., 380 евра, ремонтиран с нова бяла техника и стилни ретро мебели. Цени за покупка на подобни - 200 - 220К.
Т.е. 500 (ПЕТСТОТИН) наема избиват покупката или 42 (ЧЕТИРСЕТ И ДВЕ) години!
Четирдесет и две години стигат! СТИГАТ! ВРЕМЕТО Е НАШЕЕЕЕЕ!Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Казвам, че положението е същото далеч отвъд кварталите, които Tepxi е споменал.
Всъщност не знам дали има квартал, в който да няма свободно падане.
Има някакви забавни обяви, които стоят от пролетта, надули са ги в края на лятото със 100 лева и от есента са надолу с 200.
че наемите са надолу и то още от март април
ама кой да слуша
хихихихих
наемите ЩЕ ПАДАТ още
а това ще повлече и цените на имотите
вече се колебая кое ще е първото
падане на цени ----- вдигане на лихви
или
вдигане на лихви ----- падане на цени
Коментар
-
Ако с "Ипотечка, която се плаща от наемчето и даже остава" ставаше, всички щяха да са на тая схема и нямаше да има наематели.
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак ...
Та така с "гасим ипотечката с наемчето, щото сме хитри" - Младост 4 си се изнесе по родните места.
Преподавателя ми от СофтУни се прибра на Дупница.
Семейни приятели се прибраха в Русе.
Познат от обща компания е в Добрич.
Хоум офиса е по-приятен, като не плащаш наем ...Last edited by power grid; 09.11.2021, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма да стане програмист от тебе, ето ти го решението: https://www.google.com/search?q=5+inch+in+cm&oq=5+inch
Коментар
-
задачата беше код за конвертиране от инчове в см
това е моя кодdouble a = double.Parse(Console.ReadLine());
double b = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
това е верния /с един ред съм го объркал /
double a = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
довечера ще го пробвам дали работи
Коментар
-
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак
Потвърждавам за Бизнес парка ,там е вече като в Чернобил образно казано ,около Бизнес парка доста хора накупиха маломерки да ги дават под наем ,но за съжаление модела се пропуква ,Ковид удари всичко,някои се усетиха и продадоха още 2020 други чакат .
Сега карам един курс за C# основи на програмирането ,всичко е онлайн ,и го караме на записи ,даже снощи ми трябваше съпорт за един код ,писха им в 10 вечерта ,днеска ми бяха отговорили с корекции ,с това онлайн работа,обучения всичко по веригата се променя достаLast edited by keep_calm; 11.11.2021, 12:51.
Коментар
Коментар