IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Добре, аз може и да съм се объркал, защото съм наполовина на колегата. Но все пак не е лошо да дадеш и малко обосновка, защо пичът с 20к заплата е в грешка.
    При заплаха за националните валути банките преминават в режим интервенция на пазара -вдигане на лихвите и ограничаване на кредита защото загубите и риска нарастват лавинообразно .В момента има ръст на инфлацията но нямаш такъв в доходите и всички които са взели кредити с всеки изминал ден ще им е все по трудно да ги обслужват .
    Ако следиш новините ,най простия пример с превозвачите -вдигат,вдигат и в един момент-фалит -отлив на ппътници и отказа от пазара да плати цената .Само прост пример но е налице навсякъде .
    Същото е и за строителството -себестойноста стига нива в кооито няма кой да плати отсреща и всичко поема по нанадолнището .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Пълни глупости пишете ,ама пълни .
      Добре, аз може и да съм се объркал, защото съм наполовина на колегата. Но все пак не е лошо да дадеш и малко обосновка, защо пичът с 20к заплата е в грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

+1 Сега след санкциите, ще им се наложи да печатат дори повече. Не виждам как обезценката на валутата ще свали цените на НИ.
        Пълни глупости пишете ,ама пълни .

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Единствения кредитор вече е ЕЦБ. ЕЦБ няма рискове, няма ограничения, няма мандат да пази ценова стабилност, даже и закони не спазва. Ако си спазваха мандата или поне закона щях да съм съглсен с теб ама те стоят и печатат пари при 6% инфлация за еврозоната само. И нещо повече, никой от европарламента, дори и опозицията не възразява.
          +1 Сега след санкциите, ще им се наложи да печатат дори повече. Не виждам как обезценката на валутата ще свали цените на НИ.

Коментар

Виж сега избягвай да коментираш неща само в едната посока.
            Забравяш финансовия риск за кредиторите ,ситуацията не е черно и бяло .
            Единствения кредитор вече е ЕЦБ. ЕЦБ няма рискове, няма ограничения, няма мандат да пази ценова стабилност, даже и закони не спазва. Ако си спазваха мандата или поне закона щях да съм съглсен с теб ама те стоят и печатат пари при 6% инфлация за еврозоната само. И нещо повече, никой от европарламента, дори и опозицията не възразява.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Кавръков, ти сериозно ли мислиш че Киро-инфлацията ще се поколебае да вземе колкото е необходим дълг за да ги раздаде безплатно? И по медиите вече се леят едни речи как той дълга е хубаво нещо. Само при ГЕРБ е лошо. Киро-инфлацията е решен да надуе имотния балон, друг избор няма ако ще гони БВП цифра и му се разминава 10% инфлация. Цяло поколение остава валат, вече спор няма. Тръгнахме и по пътя от който слизане няма за съжаление.
              Виж сега избягвай да коментираш неща само в едната посока.
              Забравяш финансовия риск за кредиторите ,ситуацията не е черно и бяло .

Коментар

Стой и гледай мача,ако спрат газа,в момента газа и петрола активно се обсъждат.
                Бедна ти е фантазията каква криза ще дойде и повярвай банките тогава рязко ще спрат да кредитират,защото хората ще се чудят от къде да закърпят семейния бюджет за основни нужди.
                Риска за финансовата система,на която се крепи и пазара главоломно расте с часове.
                Кавръков, ти сериозно ли мислиш че Киро-инфлацията ще се поколебае да вземе колкото е необходим дълг за да ги раздаде безплатно? И по медиите вече се леят едни речи как той дълга е хубаво нещо. Само при ГЕРБ е лошо. Киро-инфлацията е решен да надуе имотния балон, друг избор няма ако ще гони БВП цифра и му се разминава 10% инфлация. Цяло поколение остава валат, вече спор няма. Тръгнахме и по пътя от който слизане няма за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Икономически това вече сме го играли и знам какво следва е без ТСВ, но се надявам да не се стигне до там.
                  Аз също се надавям да избегнем този сценарий

Коментар

Споделям само някакви факти,на базата на това което всички четем официално,смятам че в ситуация като днешната никой не може да каже каквото и да било.Надявам се скоро да приключи тази война,това което ме притеснява е да не прелее извън Украйна.
                    Икономически това вече сме го играли и знам какво следва е без ТСВ, но се надявам да не се стигне до там.

Коментар

• Гостите ще могат да работят скоро, за да си плащат квартирите сами. Което е уин-уин ситуация, както за тях, така и за нас данъкоплатците.
                      Дневник - Най-важното и най-новото, Всичко за парламентарни избори 2021, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ники, не знаеш ли какво ще се случи с пазара на НИ в ситуацията която описваш ? Вече се е случвало и не може да не си наясно.
                        Отделно на това не си ли чул ,че тогава са засегнати всички ? Учудваш ме да си призная, това от страх ли го пишеш или имаш други причини ?
                        Споделям само някакви факти,на базата на това което всички четем официално,смятам че в ситуация като днешната никой не може да каже каквото и да било.Надявам се скоро да приключи тази война,това което ме притеснява е да не прелее извън Украйна.

Коментар

Бедна ти е фантазията каква криза ще дойде и повярвай банките тогава рязко ще спрат да кредитират,защото хората ще се чудят от къде да закърпят семейния бюджет за основни нужди.
                          Риска за финансовата система,на която се крепи и пазара главоломно расте с часове.
                          Ники, не знаеш ли какво ще се случи с пазара на НИ в ситуацията която описваш ? Вече се е случвало и не може да не си наясно.
                          Отделно на това не си ли чул ,че тогава са засегнати всички ? Учудваш ме да си призная, това от страх ли го пишеш или имаш други причини ?

Коментар

• Практично решение, вместо 1200 на месец за квартира

Италианските власти ще използват конфискувани от мафията имоти, за да подслонят украински бежанци, предаде Франс прес, като се позова на министъра на вътрешните работи на страната Лучана Ламорджезе.
                            Стотици хиляди бежанци ще дойдат и ние трябва да бъдем на висота, каза председателят на Демократическа партия Енрико Лета

Коментар

• https://www.dnes.bg/balkani/2022/03/...skypvat.522673

Нали ме обвинявахте в паника ????
                              Вижте какво става в Скопие след полунощ ....не цените са фактор,a липсата.Вече ще се молите за капка бензин ако ,продължат така нещата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
                                При 2000е средна за София в по-нормални локации, отиваме на 2500 в завъшен вид. При тези цифри брокер да си. Тези 2×3% вече натежават много, искайте и нотариусите и общините да се кротнат малко.

Коментар

X