IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Че в Германия да не би популацията да младее. Затва ще работите до 70 години за пенсия.... Ох да младее с твои сънародници от Афганистан :-))))
    Германката / истинската бяла ражда по-малко деца от Българката по статистика ако не знаеш/
    София и Радомир са добре демографски и няма да намаляват в близките 50 години. След това може
    Който иска - да работи, аз съм до 59 Немската популация живее средно 10 години повече от българската, при това здрава и с кинти подръка. А в БГтовицата пенсионер да не си...
    Last edited by redcretin; 18.04.2022, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И слушал Кретена да купи в Атина апарти. Ама Кретеня хитър - чопнал един имот за 8К€ и го дал за 100€. Е, то заето по един месец макс, ама и Кретеня си подсигурил място като сложи памперса. А Ботича осъзнал грешката си взел поука и се насочил кам Истанбул - пак в сегмент дето и бедняците не купуват.
      В Атина е спечелил от капиталова тройно вече, ако е пускал под наем - ги е избил още веднъж. Другите тук спахте и издухахте супата.
      Last edited by X_Y; 17.04.2022, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Викаш Daimler, BMW, BASF, BOSCH - все от боклуци създадени. И на тези прошляци ли им правиш оценка на работата, и те ли идват при теб да бачкат?
        ДА СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ СА НА СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВАТА ака целия ес. И АЛДИ(VW).
        БМВ са мега боклуците - на всеки 3 години сменят съпорта, ако има някоя промяна която искат да направят и ПО ЧЕСТО. НИТО ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ (освен да им работиш без пари) нито не слушат. Написано черно на бяло какво сме се разбрали на срещата - след 1 месец ОТРИЧАТ. Толкова съм им набрал на тез боклуци че няма накъде. 3 месеца съм им отделил човек да ги учи как да тракват (да не НАДПИСВАТ - приспадат си ги от фактурата че видите ли те ни вършели нашата работа) и пак си правят оглушки. От 2 години им проверявам всяко тракване - и всяко 2-ро е НАДПИСАНО/несъществуващо. ПОДОБРЕНИЕ НУЛА - ПЛЮЕ ти в лицето.
        С БАСФ - успяхме криволяво да се преборим за нещо.
        Даимлер - очаквай неочакваното, мизерници отвсякъде.
        Най-кривите клиенти са НЕМЦИТЕ
        Last edited by bota156; 17.04.2022, 20:36.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не, като начало ще съм в района на Конщанц. Имам и готово жилище, където ще отида в началото. После ще наема или ще купя нещо, най-вероятно къща. Вече съм почти готов, още месец макс и ме няма.
          Около езерото Бодензее (и другите им зее-та)? Точно там сметките с покупки не излизат Ама може да пробваш да бачкаш през границата поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            https://www.investor.bg/po-sveta/453...shteto-349743/

Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
            В най-големите градове в страната цените са нараснали с 0,4% на месечна база спрямо повишението от 0,5% през февруари, докато във второстепенните градове е отчетен нулев растеж.

Коментар

Викаш Daimler, BMW, BASF, BOSCH - все от боклуци създадени. И на тези прошляци ли им правиш оценка на работата, и те ли идват при теб да бачкат?
              ма ти не знаеш ли, в Ботунец вече определят политиката на Запада

Коментар

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...shteto-349743/

Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
                  Пиша как е в ежедневието за фантазиите не отговарям. С кеш в Швейцария, не можеш да си купиш почти нищо освен дребни покупки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
                    В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
                    Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
                      В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
                      Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
                      В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

И пред кой ще го доказваш тоя доход?
                        Радев, обикновено при продажба на НИ парите се използват или за друга покупка на НИ или за друга скъпа такава. М/у другото данъчните са ме проверявали за такива покупки и добре, че бях продавала на реална цена за да си докажа дохода.

Коментар

В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
                          Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
                          Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
                          В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
                            Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
                            Ами с тоя мелелон строителя ще се разплати с работниците,без осигуравки и готово,

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
                              И пред кой ще го доказваш тоя доход?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

"Напълно амортизиран"? Това да не е лек автомобил? Изхабяването на обзавеждането няма нищо общо с това на имота. За 20 години нищо няма да стане на инсталациите, врати, под и прозорци. Всичко останало, вкл. санитарията е обзавеждане.
                                Това го говоря от години. В момента обитавам къща строена в края на 30-те години. Всичко подлежи на подмяна и ремонт. Според амортизиращите "умници", тази къща досега да се е изпарила. Я да подкарат някоя кола от 30-те

Коментар

Working...
                                X