If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че в Германия да не би популацията да младее. Затва ще работите до 70 години за пенсия.... Ох да младее с твои сънародници от Афганистан :-))))
Германката / истинската бяла ражда по-малко деца от Българката по статистика ако не знаеш/
София и Радомир са добре демографски и няма да намаляват в близките 50 години. След това може
Който иска - да работи, аз съм до 59 Немската популация живее средно 10 години повече от българската, при това здрава и с кинти подръка. А в БГтовицата пенсионер да не си...
И слушал Кретена да купи в Атина апарти. Ама Кретеня хитър - чопнал един имот за 8К€ и го дал за 100€. Е, то заето по един месец макс, ама и Кретеня си подсигурил място като сложи памперса. А Ботича осъзнал грешката си взел поука и се насочил кам Истанбул - пак в сегмент дето и бедняците не купуват.
В Атина е спечелил от капиталова тройно вече, ако е пускал под наем - ги е избил още веднъж. Другите тук спахте и издухахте супата.
Викаш Daimler, BMW, BASF, BOSCH - все от боклуци създадени. И на тези прошляци ли им правиш оценка на работата, и те ли идват при теб да бачкат?
ДА СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ СА НА СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВАТА ака целия ес. И АЛДИ(VW).
БМВ са мега боклуците - на всеки 3 години сменят съпорта, ако има някоя промяна която искат да направят и ПО ЧЕСТО. НИТО ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ (освен да им работиш без пари) нито не слушат. Написано черно на бяло какво сме се разбрали на срещата - след 1 месец ОТРИЧАТ. Толкова съм им набрал на тез боклуци че няма накъде. 3 месеца съм им отделил човек да ги учи как да тракват (да не НАДПИСВАТ - приспадат си ги от фактурата че видите ли те ни вършели нашата работа) и пак си правят оглушки. От 2 години им проверявам всяко тракване - и всяко 2-ро е НАДПИСАНО/несъществуващо. ПОДОБРЕНИЕ НУЛА - ПЛЮЕ ти в лицето.
С БАСФ - успяхме криволяво да се преборим за нещо.
Даимлер - очаквай неочакваното, мизерници отвсякъде.
Най-кривите клиенти са НЕМЦИТЕ
Не, като начало ще съм в района на Конщанц. Имам и готово жилище, където ще отида в началото. После ще наема или ще купя нещо, най-вероятно къща. Вече съм почти готов, още месец макс и ме няма.
Около езерото Бодензее (и другите им зее-та)? Точно там сметките с покупки не излизат Ама може да пробваш да бачкаш през границата поне.
Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
В най-големите градове в страната цените са нараснали с 0,4% на месечна база спрямо повишението от 0,5% през февруари, докато във второстепенните градове е отчетен нулев растеж.
Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
Пиша как е в ежедневието за фантазиите не отговарям. С кеш в Швейцария, не можеш да си купиш почти нищо освен дребни покупки.
Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
Радев, обикновено при продажба на НИ парите се използват или за друга покупка на НИ или за друга скъпа такава. М/у другото данъчните са ме проверявали за такива покупки и добре, че бях продавала на реална цена за да си докажа дохода.
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
Ами с тоя мелелон строителя ще се разплати с работниците,без осигуравки и готово,
Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
"Напълно амортизиран"? Това да не е лек автомобил? Изхабяването на обзавеждането няма нищо общо с това на имота. За 20 години нищо няма да стане на инсталациите, врати, под и прозорци. Всичко останало, вкл. санитарията е обзавеждане.
Това го говоря от години. В момента обитавам къща строена в края на 30-те години. Всичко подлежи на подмяна и ремонт. Според амортизиращите "умници", тази къща досега да се е изпарила. Я да подкарат някоя кола от 30-те
Коментар