Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
За България има пълна статистика за всичко в Агенцията по вписванията на тримесечна база. В нея е посочен броят ипотеки. Пак всички в темата са наясно с това. Статии не са нужни. Те са вписани незадължително при продажба, а също и при други събития. 35% от сделките е нормален процент да бъде макар и да не е ясно точно колко е. Според мен е по-малко поради различните причини за вписване на ипотека. Има периоди когато изглеждат повече защото според законите у нас тя се вписва наново на всеки 10 години. Т.е. тези от 2008-10 , които са непогасени/заличени се вписват наново и са в справката = изглеждат като 60% , но е дефакто на половина.
Всичко това сме го коментирали в темата не 1 път и е ясно за всеки.
За Щатите - гугъл и има всички продажби, ипотеки , жилища и т.н.
А това на човек да му мине през главата, че 35% от жилищата у нас може да са ипотекирани е поредният изключителен скаран с цифрите абсурд. отново пъти разлика. Не съм сигурен дали има 10 пъти
Съжалявам, че се обиждате ама Надал не става за фигурист. Просто не може да се пързаля....И явно ИП-то не ви е от България. Едва ли сте бил у нас скоро и на възраст над 10 години. Такава неориентираност за ситуацията и нещата у нас не може да има друго обяснение.
Това ми е наистина последният отговор. Успех
Коментар