Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащо Юлката крие къде преподава????? Нали е престижно да кажеш, аз съм преподавател еди къде си. Защо го крие, като държавна тайна? Всеки учен би се афиширал, не да се крие, като партизанин!!!!
Това е висша форма на безочие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да не говорим, че и дефлация сънуват! Добре, че има и истински икономисти, не комунисти, като Юлката, които си въобразяват, че комунизма ще пребъде
Спри се малко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Днес бях на родителска среща, че почва по-малкият градината. Това с безплатните детски градини е някаква брутална гавра. Не може да се сравнява с плоския данък убиец, ама е даже по-дразнещо.
Сега с безплатните учебници след 7-ми клас същата работа. И верно ще почнат да дават кинти за купуване на Тесли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аа,няма проблем.
На масата всички алкохолици са много силни!
Правителства събарят... революции вдигат... само стой и ги слушай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не и даже засилват. С 10% ДОО, детски градини бе пари за богати, 0 здравно осигуряване за бедните, пропаст в доходите, децата за повечето са въпрос на повече от желание
Сега с безплатните учебници след 7-ми клас същата работа. И верно ще почнат да дават кинти за купуване на Тесли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Преди бяха уволнения, сега лишаване от титла и т.н...Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 11:57.
Коментар
-
Преди бяха уволнения, сега лишаване от титла и т.н...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако е за взимане на концесии ще трябва да гласуваме за ПП и ГРОБ що не ревеш че те са лумпени?
Ако не си забелязал основният проблем на страната е че ние изчезваме като народ
Да виждаш управляващите да правят нещо в тази посока???
- 1 like
Коментар
-
Ти ли беше професУра, който пишеше за дефлация????? Къде си професор, ако не е тайна? За да те лишим от титлата, не за друго.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Именно!
От всяко твое изказване от километри лъха, че не си "успешен и доволен от живота инвеститор"!
Много добре се самоквалифицира.Браво!
Коментар
-
Плача
Коментар
-
Абе, агресивен си и неудовлетворен! Един успешен и доволен от живота инвеститор, никога не би квалифицирал свои колеги, като прости....
От всяко твое изказване от километри лъха, че не си "успешен и доволен от живота инвеститор"!
Много добре се самоквалифицира.Браво!
- 1 like
Коментар
Коментар