Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Дефлацията не е намаляване на цените, а непроизвеждане на стоки. Докато една стока изчезне от пазара й пада цената поради нетърсене. Това е дефлация. Тя не е обратното на инфлация. Инфлацията стимулира производството, а дефлацията го убива.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде пише, че трябва да си купувач или продавач за да пишеш в този раздел? Аз лично пиша тук за да предпазя, някой пишман "купувач" на надценен имот с кредит, който ще го принуди да е роб на банка, която в крайна сметка ще му го вземе. Както казах по-назад, първия ми ап 2013 беше от такъв. На огледи на други от банки пък ми призляваше, как хората вътре ни отваряха за да ни покажат отнетия имот, въпреки, че все още живееха вътре (длъжника се назаначава като пазач, до продажбата или нещо такова беше). Лично съм отказвал да купя такива. В живота не всичко е пари!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Дефлацията не е намаляване на цените, а непроизвеждане на стоки. Докато една стока изчезне от пазара й пада цената поради нетърсене. Това е дефлация. Тя не е обратното на инфлация. Инфлацията стимулира производството, а дефлацията го убива.
Дефиниция:
Дефлация в икономиката представлява понижение на общото ниво на цените на стоките и услугите.[1] Дефлация настъпва тогава, когато инфлацията спадне под 0% (тоест отрицателна инфлация).
Коментар
-
Търсенето на безплатна храна в хранителните банки на Германия достигна печален рекорд: повече от два милиона души използват безплатното раздаване на храна. Засегнати са безработните, пенсионерите и хората с ниски доходи, но също и множеството бежанци от Украйна.
https://www.n-tv.de/politik/Deutsche...e23464241.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ще вдигнат годишната лихва със процентни пунктове 1/10 от МЕСЕЧНАТА инфлация в българия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
+ обезценка на лева спрямо долара с 10% през курса на еврото, защото Путин ще забрави да пусне Северен поток 1 след плановия ремонт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ще вдигнат годишната лихва със процентни пунктове 1/10 от МЕСЕЧНАТА инфлация в българия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Според някои гурута тук, има умопомрачителна дефлация. Да се чудиш на кой свят живеят и какъв цвят хапове пият. После що колите им се цепят на две..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI
Пълни въздухари, все дават акъли, а те самите нито купуват, нито продават, нито наемат, нито отдават. Едни са разбирачите, други са евачите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Какво ще става тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
21 ЮЛИ 2022 е Армагедона за Лагард
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеВ момента правя също. Хубавите неща които бият на очи се слагат в луксозни имоти. Говорим за среден клас имот и обзавеждане, от който може да се получи среден наем. Сега, ако си свикнал с кристални полилеи и дизайнерски мебели по поръчка и държиш квартирантите ти да се къпят в лукс, е друг въпрос. Не знам за ремонти, но мисля че не си много запознат със стопанисването и отдаването под наем. Много хора тук нямат реална представа какво се случва извън компютрите им, очевидно.
Коментар
Коментар