IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тук е обратното, доходите се покачват и все повече хора попадат в критериите на банките за отпускане на ипотечен кредит. Така, че за нас има да чекате нооооого дъъълго.
    В сравнение с инфлацията от 17% заплатите са намалели като покупателна възможност. Няма как да е вярно което пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Левчо,

пиша от 2005 с този ник!
      Това не е Левчо а *** от град Банско ,който живее отскоро във Варна ,в Албена за да сме точни
      Last edited by X_Y; 18.07.2022, 19:14.

Коментар

Ще се радвам, ако най-накрая не изляза прав и сбъркам с прогнозата! Ще си говорим пак, стига да не смениш ника или съсвсем се откажеш да търсиш имот.
        Левчо,

пиша от 2005 с този ник!

Коментар

Миналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
          Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
          Няма как цените да не падат при това положение.
          Първо при нас, после и у вас.
          Тук е обратното, доходите се покачват и все повече хора попадат в критериите на банките за отпускане на ипотечен кредит. Така, че за нас има да чекате нооооого дъъълго.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Миналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
            Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
            A,така ето това е коректната информация ,това е реална информация за пазара

Коментар

Едно си баба знай, едно си баба бай.
              Пак ще си пишем след няколко месеца.
              Ще се радвам, ако най-накрая не изляза прав и сбъркам с прогнозата! Ще си говорим пак, стига да не смениш ника или съсвсем се откажеш да търсиш имот.

Коментар

• Миналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.

Коментар

Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.
                  Преди месец продадох имот (апартамент) във Варна. Това би трябвало да покаже в коя посока виждам пазара. Стиснахме си ръцете с купувача на петия ден от пускането на обявата. Това би трябвало да покаже какъв идиот съм . Съвсем случайно, около седмица след изповядване на сделката, видях продадения от мене имот в "Имот.бг" пуснат за продажба на цена с 30% по-висока от тази, на която продадох . От чисто любипитство и аз започнах да го наблюдавам. От месец няма развитие. Всичко това го написах с идеята да е от полза на заинтересувани.
                  Last edited by oldy; 18.07.2022, 18:36.

Коментар

Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-) И ние искрено се надяваме гастарбайтерите и некупилите някога да си купят евтини имоти, но за съжаление, няма никакви изгледи това да се случи.
                    Едно си баба знай, едно си баба бай.
                    Пак ще си пишем след няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Абе и варненци ти казаха че поскъпването приключи ама как да го разбере едни бански гражданин,ама гражданин в кавички който живее на някой слон със свлачище при майка си в Албена
                      Кольо, не съм ти аз виновен, че ще си останеш доживот в детската стая. Защо се заяждаш? За ме накараш и провокираш да ти отговоря по начин, заради който модераторите да ми наложат бан ли?

====================================

Сега, към модераторите: Ето аз не съм се обърнал към никого конкретно, но ето че най-големия шушляк в темата който я обърна на личен блог пак подклажда и провокира полемика. Още отсега мога да ви кажа, че бан ще получа аз, въпреки, че зададох въпроси на модератора keep_calm на които така и не получих отговор.
                      Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 18:31.

Коментар

• Да купиш ваканционен имот на БГ черноморие, значи си изтървал контрола над живота ти. От мои наблюдения там ходят туристи, във Варна им казват пришълци, които нямат високи очаквания за продукта който се предлага, то и средни очаквания нямат. Ей затова качеството е такова. Преди две години отседнах няколко дни в реномиран хотел. Както седях на стола на балкона, той взе че се счупи и си навехнах сериозно китката, та се наложи да карам почти час до спешното в Бургас. Добре че не излезе нещо сериозно. От управата на хотела отговора беше “ Ми чупят се, то пластмаса” мислех да ги съдя, но жена ми ме отказа. Храната е по-евтина от други места, но и порциите са големи като детските в чужбина. С нищо хубаво не запомних почивката.
                        Някой писа, че трябва да те познават, че да ти сервират прясна храна???

Коментар

Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-)
                          Абе и варненци ти казаха че поскъпването приключи ама как да го разбере едни бански гражданин,ама гражданин в кавички който живее на някой слон със свлачище при майка си в Албена

Коментар

Много отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.
                            Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-) И ние искрено се надяваме гастарбайтерите и некупилите някога да си купят евтини имоти, но за съжаление, няма никакви изгледи това да се случи.

Коментар

Много отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.
                              Така е ,поздрави

Коментар

• Много отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.

Коментар

Working...
                                X