Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Левчо,
пиша от 2005 с този ник!Last edited by X_Y; 18.07.2022, 19:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще се радвам, ако най-накрая не изляза прав и сбъркам с прогнозата! Ще си говорим пак, стига да не смениш ника или съсвсем се откажеш да търсиш имот.
пиша от 2005 с този ник!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМиналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
Няма как цените да не падат при това положение.
Първо при нас, после и у вас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМиналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
Първо при нас, после и у вас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Едно си баба знай, едно си баба бай.
Пак ще си пишем след няколко месеца.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Миналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Първо при нас, после и у вас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеНаблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.. Съвсем случайно, около седмица след изповядване на сделката, видях продадения от мене имот в "Имот.бг" пуснат за продажба на цена с 30% по-висока от тази, на която продадох
. От чисто любипитство и аз започнах да го наблюдавам. От месец няма развитие. Всичко това го написах с идеята да е от полза на заинтересувани.
Last edited by oldy; 18.07.2022, 18:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-) И ние искрено се надяваме гастарбайтерите и некупилите някога да си купят евтини имоти, но за съжаление, няма никакви изгледи това да се случи.
Пак ще си пишем след няколко месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Абе и варненци ти казаха че поскъпването приключи ама как да го разбере едни бански гражданин,ама гражданин в кавички който живее на някой слон със свлачище при майка си в Албена
====================================
Сега, към модераторите: Ето аз не съм се обърнал към никого конкретно, но ето че най-големия шушляк в темата който я обърна на личен блог пак подклажда и провокира полемика. Още отсега мога да ви кажа, че бан ще получа аз, въпреки, че зададох въпроси на модератора keep_calm на които така и не получих отговор.Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 18:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да купиш ваканционен имот на БГ черноморие, значи си изтървал контрола над живота ти. От мои наблюдения там ходят туристи, във Варна им казват пришълци, които нямат високи очаквания за продукта който се предлага, то и средни очаквания нямат. Ей затова качеството е такова. Преди две години отседнах няколко дни в реномиран хотел. Както седях на стола на балкона, той взе че се счупи и си навехнах сериозно китката, та се наложи да карам почти час до спешното в Бургас. Добре че не излезе нещо сериозно. От управата на хотела отговора беше “ Ми чупят се, то пластмаса” мислех да ги съдя, но жена ми ме отказа. Храната е по-евтина от други места, но и порциите са големи като детските в чужбина. С нищо хубаво не запомних почивката.
Някой писа, че трябва да те познават, че да ти сервират прясна храна???
Коментар
-
Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМного отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМного отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.
Коментар
-
Много отдавна не съм писал, но гледам че доста от старите пишещи са още тук. Лейдис, Джентълмен и Лейдимен, поскъпването приключи. В БГ всичко върви със закъснение от 6-12 месеца след другите пазари. Наблюдавам 10-Тина имота във Варна от около 2-3 месеца. Нито един не се е продал, ама и цените не смъкват, все още.
- 1 like
Коментар
Коментар