IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

x20г = 70к€ изчислена цена.
    Ще му искат поне 350к€ или "изплащане" след 100 години .
    Дънкан мкКлауд ряпа да яде. Имотя е вечен
    Абе айде и 100 хиляди да са и 120000 да са ...но както казваш сметките не излизат и в Англия да беше

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

мисля, че един от заинтересованите е маминия тракторист. Ако ти предложи повече от мен, действай, продавай и бягай. Но доколкото го познавам, той ще те тъни още повече от мен. Аз съм доста ларж с офертите.

Той има много имоти и там и в София ,толкова че ние с теб не можем да го стигнем ,но можем само благородно подчертавам да завиждаме

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Кавръчето е още на неговата цена, но погледнах офертите и ти намерих нещо за 75К лв
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=880oky&f1=1

Гаража прилича на кокошкарник ,а вътре май е живяло ромско семейство ,значи Митко за оферираната цена може да купи само нещо наследено от ромско семейство ,образно казано ,а и забравих да кажа че втория етаж на къщата е основно ремонтиран ,моята част се предлага + 2 стаи под самия етаж като в едната по времето на дядо е имало наематели има и вода прекарана долу ,юно изложение на стаята ,другата е запад

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Наемът е ЦАР!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Благодарих ти за рекламата вчера ,помниш ли ?
            Благодарение на нея имам няколко запитвания от чиататели но за съжаление никой не коментира такива ниски нива,хората са наясно с цените ,а те не са такива които ти ми оферираш.
            мисля, че един от заинтересованите е маминия тракторист. Ако ти предложи повече от мен, действай, продавай и бягай. Но доколкото го познавам, той ще те тъни още повече от мен. Аз съм доста ларж с офертите.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65046521148037

350 евро-700 лева за 3 СТАЕН В ИЗТОК !

Наемите са смешни
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изобщо не е дървен философ, недей така - той е възможно най-сложният микс от историк и философ. Този притежава много дълбок ум. На един клип Шваб само дето не го целуваше по темето, той е Светият им граал. Виж само езика и мисълта му как текат - все едно е яхнал вълна. Прочети му книжките. Единствено не отчита Светия дух, възгледът му е чисто механистичен, по Просвещенски, всичко друго е дисекция до последния атом. Това, което казва, е това, което има да дойде. Пък ти му затваряй вратата. Прочети и 'Четвъртият път" на Дугин, той има и други писания и също е визионер от висша класа. Там православната нишка дава глътка въздух на четящия го за разлика от Харири. Пък и прилича визуално на Достоевски.
                Ма нали го чух бре. Призмата през която пречупва нещата е напълно погрешна. Сега ти искаш още напъни да го чета. Дай го Дугин на някой линк ако го имаш. Роботомислещи не ми се четат. Имам си Айзъл Азимов .

Най-смешното е да си от Йерусалим и да не вдяваш (защото не ти изнася) богатството на еврейския мистицизъм и съкровищата от йудейска езотерика и духовност, които са практически фундаментът на западната цивилизация и си кореспондират както с ведите, така и с древногръцкия епос и по-древни течения.

Едно ще ти кажа. След време пак ще си приказваме. Ще дойде повратна точка, бунт срещу цялата тази механика и празна технология. Дали аз и ти ще го доживеем не знам, но повратната точка просто я виждам как идва като контрапункт на ставащото сега.

Духът управлява материята, а не обратното както този дървен философ се напъва да докаже. Сега - да - засекъл е тенденции. Дотам.
                Last edited by Selena; 14.07.2022, 11:31.

Коментар

Наемите са смешни
                  Защо все гледаш някакви кокошарници? Кой мислиш че ще живее в тоя късен соц барок? Защо не дадеш пример с нормално обзаведен апартамент? Ти би ли живял в подобно нещо?

Коментар

Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната. (няма да се занимаваме с брокери и така спестяваме 6%)
                    Кавръчето е още на неговата цена, но погледнах офертите и ти намерих нещо за 75К лв
                    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=880oky&f1=1

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната.
                      Благодарих ти за рекламата вчера ,помниш ли ?
                      Благодарение на нея имам няколко запитвания от чиататели но за съжаление никой не коментира такива ниски нива,хората са наясно с цените ,а те не са такива които ти ми оферираш.

Коментар

Наемите са смешни
                        Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната, утрешната оферта ще бъде 74К лв и разходите по прехвърлянето разделени по равно 50:50. (няма да се занимаваме с брокери и така спестяваме 6%) Вратата на изхода започва да отеснява...
                        Last edited by bulgarian lev; 14.07.2022, 11:09.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65046521148037

Наемите са смешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Уникален в това зле да интерпретираш текст. Едрата картинка не е този конкретен дървен философ, а кои идеологически течения към даден исторически момент се опитват да доминират планетата. Този, както някой по-долу отбеляза биха могли да го ползват големите батковци за техни си цели. А иначе чух му дрънканиците. Всеки по начетен би го изслушал и би затворил вратата. Толкоз за този.

Големо си ми теле. Имаш и светли моменти, ама като забиеш да отговаряш преди осмисляш какво точно пише съфорумеца …
                            Изобщо не е дървен философ, недей така - той е възможно най-сложният микс от историк и философ. Този притежава много дълбок ум. На един клип Шваб само дето не го целуваше по темето, той е Светият им граал. Виж само езика и мисълта му как текат - все едно е яхнал вълна. Прочети му книжките. Единствено не отчита Светия дух, възгледът му е чисто механистичен, по Просвещенски, всичко друго е дисекция до последния атом. Това, което казва, е това, което има да дойде. Пък ти му затваряй вратата. Прочети и 'Четвъртият път" на Дугин, той има и други писания и също е визионер от висша класа. Там православната нишка дава глътка въздух на четящия го за разлика от Харири. Пък и прилича визуално на Достоевски.

Коментар

БФБ,то в случая не знам изобщо защо се споменава?
                              Това подобие на борса мисля че дори няма нужда да бъде обсъждано.
                              Ми къде по света има развиващ се пазар та биковете да влезнат откъде пантите?

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Разликата е че има под номинална стойност на бефебето.Според мен са защита при хиперинфлация
                                БФБ,то в случая не знам изобщо защо се споменава?
                                Това подобие на борса мисля че дори няма нужда да бъде обсъждано.

Коментар

Working...
                                X