If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво Селена ,
Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
Казвам го със съжаление това
хубава храна по нашето море много трудно може да се намери, а чисто още по-трудно.
за качествена риба уж скъпите ресторанти в гърция са на цени по-добри от нашите вип по морето.
Една от хубавите им риби синегрида хапваме за 80Е килото , но като погледнеш идва 16лв за 100гр.. , а по нашите 'топ' места за някакви измислени риби са по 20+ кинта стоте грама (така ги обявяват в менютата нащите и затова така го пиша)...
В България само края на август началото на септември за 3-4 дни кокото децата да знаят, че имаме море .. и при това не всяка година.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Аз мога и една друга история да ти разкажа - преди години два простака от Бургас решават да отворят възможно най-просташкия бар на пъпа на Марбея на … кредит, който щели да изплащат от … оборота на бара. Да, де, ама в бара (беше потресаващ кич) не влизаше жив клиент предвид околните заведения … и …фалираха с гръм и трясък, а аз освен че им оправях бакиите си изкарах една почивка на тази коста.
Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …
Сам си си отговорил що в БГ дори Хемус се строи незаконно и от фирми, дето после се продават на клошари след яко кражба на пари от бюджета.
ПП: километър немски път е по-евтин от българския, в цял свят трудно ще намериш по-скъп всъщност. Никъде не се краде чак толкова!
То нещата горе-долу отиват до проста аритметика - като няма високи данъци, няма голям бюджет за обществени нужди, оттам няма как да има приемливи държавни и обществени услуги. То и затова мечтата на всички е частна улица, частна болница, частно училище, частна охрана, на частно да си навсякъде, защото другото е пълен батак.
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...ef=home_layer2
Ето и потвърждението - всеки калъф може да е шофьор и да предизвика подобни трагедии. Данъци и застраховки смешни. Затова и 4 лв. бензин никой не плаши, пак си карат като за последно. Бог да ги прости невинните.
Браво Селена ,
Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
Аз мога и една друга история да ти разкажа - преди години два простака от Бургас решават да отворят възможно най-просташкия бар на пъпа на Марбея на … кредит, който щели да изплащат от … оборота на бара. Да, де, ама в бара (беше потресаващ кич) не влизаше жив клиент предвид околните заведения … и …фалираха с гръм и трясък, а аз освен че им оправях бакиите си изкарах една почивка на тази коста.
Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …
Те офертните цени вече са до небесата.
Въпросът е защо броят на обяви продава в София (не съм гледал за другите региони) всеки ден качва поне с по 200 броя?
Би следвало да намалява, че всичко се изкупува на дебелите цени.. наред.
Това го наблюдавах миналата 2021 година,офертните само се качваха и намаляваха,сега е обратното само се качват
О, направих този експеримент миналата година точно в стария Несебър. Плажове - 0, качество на обслужването - 0, тъпият тарикат таксиджия (дебела мазна свиня родно производство) искаше да ни остави на кълдъръма с куфарите, а дебилът от хотела накрая стопли и успя да му каже кактова да не стане. Вътре в хотела - баш до една прекрасна църква друг дебил като похвалих мебелите стана червен като рак (кой знае от коя къща ги е крал).
Дебилката сервираща закуските по стар бг обичай първо обслужваше чуженците с по-качествените плодове и после се сещаше за нас докато не я направих на салата.
Наближи тръгването ни и съвпадна с празника на Несебър - 15ти август - нито един от дебилите на рецепцията не си направи труда да ни предупреди, че затварят достъпа до таксита, а същия ден имахме полет от Сафово (оказа се много по-приятно модерно място за почивка без толкоз претенции) до София.
Та… в този ред на мисли, какви точно цени очаквате? Да, градчето има атмосфера, но обслужването е под всякаква критика, таксиджиите са мошеници - летище Сарафово - Несебър седи един на гише и иска 80 лв., а цената навън е 50 лв.
Магазините в градчето за малко по-ценни стоки бяха с абсурдно високи цени. Мога да продължавам за липсващите плажове и многото хотели, но не си струва, така че драги, напротив много даже съм си в час.
От все пак криворазбран патриотизъм не им оставих коментар в букинга колкото точно са зле в сравнение с други туристически държави и дестинации.
Та, какви точно да са цените в това градче? Като в Сен Тропе ли? Хайде Холан.
Браво Селена ,
Ела на морето, за да видиш цените. Направи няколко огледа, ориентирай се в пазара. Аман от дървени философи живеещи на майната си, не ви ли омръзна да коментирате неща от които нямате представа?
Стига с това море вече,факта че си се набил,излъгал,както искаш го наречи с имот там си е твой проблем,ей го в статията на Лорда от Блиц пише че брокерите по морето нямали работа,та идвали в София да работят
Ела на морето, за да видиш цените. Направи няколко огледа, ориентирай се в пазара. Аман от дървени философи живеещи на майната си, не ви ли омръзна да коментирате неща от които нямате представа?
О, направих този експеримент миналата година точно в стария Несебър. Плажове - 0, качество на обслужването - 0, тъпият тарикат таксиджия (дебела мазна свиня родно производство) искаше да ни остави на кълдъръма с куфарите, а дебилът от хотела накрая стопли и успя да му каже кактова да не стане. Вътре в хотела - баш до една прекрасна църква друг дебил като похвалих мебелите стана червен като рак (кой знае от коя къща ги е крал).
Дебилката сервираща закуските по стар бг обичай първо обслужваше чуженците с по-качествените плодове и после се сещаше за нас докато не я направих на салата.
Наближи тръгването ни и съвпадна с празника на Несебър - 15ти август - нито един от дебилите на рецепцията не си направи труда да ни предупреди, че затварят достъпа до таксита, а същия ден имахме полет от летището в Сарафово (оказа се много по-приятно модерно място за почивка без толкоз претенции) до София.
Та… в този ред на мисли, какви точно цени очаквате? Да, градчето има атмосфера, но обслужването е под всякаква критика, таксиджиите са мошеници - летище Сарафово - Несебър седи един на гише и иска 80 лв., а цената навън е 50 лв. Ресторантите - нон стоп скандали с клиентите и ако не е група не те поглеждат. Уникално ниско ниво. Кога наш келнер/сервитьорка ще се научи да се усмихва, да казва добър ден и довиждане на клиента за мен е уникална загадка съперничеща с разгадаването на някоя древна писменост.
Магазините в градчето за малко по-ценни стоки бяха с абсурдно високи цени спрямо европейските. Местното население бе потънало в някакво уникално провинциално високомерие. Мога да продължавам за липсващите плажове и многото хотели, но не си струва, така че драги, напротив много даже съм си в час.
От все пак криворазбран патриотизъм не им оставих негативен коментар в букинга колкото точно са зле в сравнение с други туристически държави и дестинации.
Та, какви точно да са цените в това градче? Като в Сен Тропе ли? Хайде Холан. Сега като им доплува и някоя мина са тип топ.
Въпросът е защо броят на обяви продава в София (не съм гледал за другите региони) всеки ден качва поне с по 200 броя?
Това е факт Берти. За първи път от много години има реална и сериозна причина за промяна. А тепърва има нови огромни проекти дето не са почнати. А не ги почват щото няма вече кой да ги изкупи ...поне на тези нива....
Сега ако не обърнат цените не знам кога.... въпреки инфлацията.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сам си си отговорил що в БГ дори Хемус се строи незаконно и от фирми, дето после се продават на клошари след яко кражба на пари от бюджета.
ПП: километър немски път е по-евтин от българския, в цял свят трудно ще намериш по-скъп всъщност. Никъде не се краде чак толкова!
Не съм отричал, че у нас се краде. Навсякъде е едно и също като крадене. Има разлика само в начините.
Това не е оправдание разбира се за кражбите. Ама няма как 1000-10000 човека с доходи по 5К евро разбираш ли да вдигнат протест и да спрат тези кражби. Протести се правят само платени или когато ножа е опрял до кокала и поради това шапка свалям на Западното общество където са се постарали да оставят достатъчно кеш за живот.... под наем....Скоро и при нас така
Коментар