If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ръстът на ценовите нива у нас продължава и през първото полугодие на 2023 година. Темпът на покачване е значително по-умерен спрямо последните няколко години и е в рамките на 10%. Копирано от standartnews.com
Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
Купувам си морски имот и поне аз лично ще го ползвам извън горещия период. Април, Май, Юни, после Септември, Октомври, Ноември.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Както и очаквах поредната опорка се оказа, че нямало хора по черноморските курорти .В момента съм на Несебър и плажът е претъкан.Както с българи,така и с чужденци.По заведенията също има хора,въпреки че обяд мина.
Пълно е и с коли,добре че хотела има паркоместа.
Ако може да се задържи така времето до към 16 септември - ще го пишем силен сезон. И ако отложат старта на учебната година разбира се. Има още по две заплати на готвач до края на мача.
Както и очаквах поредната опорка се оказа, че нямало хора по черноморските курорти .В момента съм на Несебър и плажът е претъкан.Както с българи,така и с чужденци.По заведенията също има хора,въпреки че обяд мина.
Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
Не почвай и ти с глупостите
Тебе може и да ти пречат, но всеки чужд турист оставя парички, а румънците не са с нищо по-лоши от пиянките, които карат на слънчака. Ако ги няма румънците северното ни черноморие е чал откъм туризъм, а той храни доста хора.
Ако и тези от корабите се върнат и се кротнат... какво ще храни Варна ?
Често плачеш на чужд гроб и както винаги 100%, сълзите ти капят на "покойника" на оная му работа.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ръстът на ценовите нива у нас продължава и през първото полугодие на 2023 година. Темпът на покачване е значително по-умерен спрямо последните няколко години и е в рамките на 10%. Копирано от standartnews.com
Колкото по-малко румънска паплач, по-добре за нас.
Не почвай и ти с глупостите
Тебе може и да ти пречат, но всеки чужд турист оставя парички, а румънците не са с нищо по-лоши от пиянките, които карат на слънчака.
Ако ги няма румънците северното ни черноморие е чал откъм туризъм, а той храни доста хора.
Ако и тези от корабите се върнат и се кротнат... какво ще храни Варна ?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Кое му е топ на някаква кутийка в ЕПК кокошарник? И като го върнеш в първоначален вид, по-добър ли ще стане? Пак си е соц кимизарник.
Района може и да е топ, а може и да не е, какво му е топ от тази мешавица от ЕПК-та, много стари тухлени блокчета и нови блокчета с различно ниво на "лукс".
Соц, но здраво. И на Витошка. 100 метра от парка, няма и 10 минути пеш от НДК.
Един такъв апартамент (ако не беше преправян по подобен безумен начин) има стойност колкото 10 нови боклука във Вади и Ливади.
Районите станаха кофти точно заради напълно излишните "нови блокчета". През Соц-а е строено от хора с мозък, не от алчни крадци.
Пример как един топ-имот на супер място може да се направи необитаем. Терасата станала на кухня, а кухнята на "детска". Най-вероятно всичко незаконно (вода и канал прекарани през хола към терасата).
Коментар