Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЖонка, как е Турският квартал на Мюних ? Турците или смуглите са повече ? :-) Що киснеш пак тук вместо да гледаш за некое мазе отопляемо на свещи по немски :-))))
Форума нещо се бъгна при мени не мога да цитирам. Има и поне 100 страници, които не съм чел...мързи ме....:-)
Никога не съм писал колко апарта имам освен, че са повече от 1 така че не си фантазирай....Виртуалната слабо ме интересува защото така и не проумяхте, че имоитте не са форекс или виртуални глупости и само са купуват и никога / почти/ не се продават. Така че тяхната цена ме интересува само, за да знам какво мога да КУПЯ, а не да продам....:-)
Иначе Кавръка е прав - обявите растат добре и това не е всичко. Има нови проекти за по стотин апарти , а има по 3 обяви от тях. Предлагането е яко нагоре. няма изненада в това. Пиша го още от миналата година като се видяха разрешителните като цифра. Те са двойно над това което пазара може да поеме. Тази година също.
От тук е нормално да има 2 следствия -много проекти или няма да се завършат или с голямо забавяне и би трябвало цените да паднат / защото строителите имат достатъчно марж/. За съжаление към момента цените все още НЕ падат....
Сега да не се шокираш, но подобен филм е гледан по света макар и да не е логичен - повишено предлагане и цени нагоре....Т.е.е не е само предлагането и търсенето има и други неща
Берти в тази тема нищо не е познал :-) , ама за едно нещо беше прав, че е добре като купуваш дадено нещо да има 10 предложения и само ти да си купувач от 10 купувачи за 1 предложение :-))) Така че макар да съм добре с кеша в момента лчпя семки и чакам да видя това повишено предлагане нема ли да мръдне малко цените надолЕ. 10% ми стигат, на 20% тегля ипотечка :-)
Новите боклуци и на 500 Евро да паднат, не бих си мръднал пръста даже да се запозная (изключение ж.г. Южен Парк, щото там локацията кърти). При старата тухла много куца откъм оферти в момента, но се наблюдават и единични такива с малко по-разумни ценови нива. Ще чакаме и ще видим. Аз няма да купувам, само следя нещата и само при супер оферта може да се замисля.
- 1 like
Коментар
-
Жонка, как е Турският квартал на Мюних ? Турците или смуглите са повече ? :-) Що киснеш пак тук вместо да гледаш за некое мазе отопляемо на свещи по немски :-))))
Форума нещо се бъгна при мени не мога да цитирам. Има и поне 100 страници, които не съм чел...мързи ме....:-)
Никога не съм писал колко апарта имам освен, че са повече от 1 така че не си фантазирай....Виртуалната слабо ме интересува защото така и не проумяхте, че имоитте не са форекс или виртуални глупости и само са купуват и никога / почти/ не се продават. Така че тяхната цена ме интересува само, за да знам какво мога да КУПЯ, а не да продам....:-)
Иначе Кавръка е прав - обявите растат добре и това не е всичко. Има нови проекти за по стотин апарти , а има по 3 обяви от тях. Предлагането е яко нагоре. няма изненада в това. Пиша го още от миналата година като се видяха разрешителните като цифра. Те са двойно над това което пазара може да поеме. Тази година също.
От тук е нормално да има 2 следствия -много проекти или няма да се завършат или с голямо забавяне и би трябвало цените да паднат / защото строителите имат достатъчно марж/. За съжаление към момента цените все още НЕ падат....
Сега да не се шокираш, но подобен филм е гледан по света макар и да не е логичен - повишено предлагане и цени нагоре....Т.е.е не е само предлагането и търсенето има и други неща
Берти в тази тема нищо не е познал :-) , ама за едно нещо беше прав, че е добре като купуваш дадено нещо да има 10 предложения и само ти да си купувач от 10 купувачи за 1 предложение :-))) Така че макар да съм добре с кеша в момента лчпя семки и чакам да видя това повишено предлагане нема ли да мръдне малко цените надолЕ. 10% ми стигат, на 20% тегля ипотечка :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.08.2022, 13:41.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеИмам питане към Брокерката Дури:
За тези 1200 евро наем.....колко според теб струва конкретно този имот в момента на пазара в състоянието което се намира сега и всичките му условности, които знаеш? Може ли приблизителна самооценка?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Днес за първи път от 3 години.За първи път от три години да подчертая ,обявите в имот.бг минаха 35000 бройки!
Устойчиво катерят,само нагоре.
ама ниски ливхи, ама повишения, ама имотите свършват, ама ще станат недостъпни, ама кой купил куил, а другите ще се местят по квартири....
предлагането е показателно, че биковете се задъхват.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Днес за първи път от 3 години.За първи път от три години да подчертая ,обявите в имот.бг минаха 35000 бройки!
За собствениците на празен ненужен кофтор е чиста лудост при сегашната ситуация да продължават да стискат боклука непродаден. Все още имат шанс да получат набалончена цена, но няма да е много дълго. Песимиста се покри като мишка - виртуалната му капиталова на поне двайсетте апарта явно се изпарява.Last edited by ejonny2376; 18.08.2022, 01:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокеразите започнаха да вият от глад. Дано сте направили малко тлъстинка, че да устискате ени 5-6 год.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокеразите започнаха да вият от глад. Дано сте направили малко тлъстинка, че да устискате ени 5-6 год.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеМелеонери, къпещи се в лукс, италиански дизайнерски мебели, поръчкови бани и кухни за хиляди евра, киснещи денонощно във форума, убеждавайки най вече себе си, че цените аха аха, паднаха със 70 процента. Тая тема, освен да си прави човек майтап с вас, е тотално безполезна. Сладурчета папурчета
- 5 Харесвания
Коментар
-
Мелеонери, къпещи се в лукс, италиански дизайнерски мебели, поръчкови бани и кухни за хиляди евра, киснещи денонощно във форума, убеждавайки най вече себе си, че цените аха аха, паднаха със 70 процента. Тая тема, освен да си прави човек майтап с вас, е тотално безполезна. Сладурчета папурчета
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Всички понижители са милионери по дефолд
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да, да пукаме се от завист! 65 к евра даже не сме и ги сънували тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеМога и още как. Приеми го и ще ти олекне. Големи сте завистници, завистта докарва болести, нали знаете. Успокой се и си сипи едно.
Коментар
Коментар