Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pinoccio; 13.10.2022, 02:07.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
освен това гб винаги са били на въпреки и в законодателно отношение .. те просто се изживяват като нещо по и искат те да не се съобразяват с нищо, а с тях да се съобразяват .. не съм някакъв върл защитник на ес, но определено гб е била и е на въпреки с ес .. няма нищо по добро от ес на света към момента .. европа е най богатия пазар в света и най доброто място за живот в света .. с най дебелата средна класа като дял от населението .. това е трън в очите на всички, които имат претенции за световна доминация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Бяха добър донор, който обаче спъваше всички процеси на интеграция в ЕС. До ден днешен във всяко НИ там контактите са различни от тези в ЕС! В повечето НИ няма смесителна барерия на чешмите в кухните и баните. Вместо това има отделна чешма за студена вода и на половин метър от нея, има друга чешма за гореща вода. Не е възможно човек да си измие ръцете! Масово в техните НИ нямат душ в баните, а само вана. Отвратително е да се киснеш в собствената си мръсотия без после да можеш да си вземеш един душ! Тези малки примери показват, че мястото им никога не е било с нас. И англетата се държаха като троянски кон в ЕС. Постоянно саботираха по-дълбоката интеграция. По-добре ни е без тях. ЕС е съюз основан от немци и франсета и както вече писа Arana те са краката, на които е стъпил целият съюз.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то аз се прецаках, но нямам против да се посмеят хората и да се зарадват
тъкмо ще си помня урока по-добре
Не мисля, че си се прецакал от незнание. Няма урок, който да научиш от тази ситуация. Пандемия има веднъж на столетие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Между другото шапка ти свалям, че говориш открито кога и за колко си продал въпреки ехидните закачки че си се бил прецакал.
В тази тема има много лаладжии, но малко хора на място. Както се казва не греши този който не прави нищо.
тъкмо ще си помня урока по-добрепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Те бяха един от най-големите нетни донори на ЕС. Великобритания беше в топ ранкинга на страните с най-голям финансов принос в общия евро-?ейски бюджет.
Като се махнаха на евро-?ейския съюз му отсякоха единия крак.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХа-ха-ха-ха....
https://www.statista.com/statistics/...ns-by-country/Last edited by Arana; 12.10.2022, 23:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Двата крака винаги са били франция и германия.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Те бяха един от най-големите нетни донори на ЕС. Великобритания беше в топ ранкинга на страните с най-голям финансов принос в общия евро-?ейски бюджет.
Като се махнаха на евро-?ейския съюз му отсякоха единия крак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И като се разкараха от ЕС, защото в ЕЗ не са и влизали, сега са цъфнали и вързали.
Като се махнаха на евро-?ейския съюз му отсякоха единия крак.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
И като се разкараха от ЕС, защото в ЕЗ не са и влизали, сега са цъфнали и вързали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение...
Британците излязоха много хитри, като се разкараха навреме - точно в последния момент...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНяма спад при недвижимите имоти, няма и да има за съжаление! Аз чакам такъв при гаражите в центъра на Бургас . НЯМАВсе пак кеша се множи, а инфлацията го топи като пролетен сняг. Та аз си мечтая за сгодно Р/Е. Или наемите да се качат или НИ да паднат. Все ми е едно кое от двете. Но сегашната ситуация не е здравословна за инвеститорите в имоти по две причини:
1) високо Р/Е, което се задържа твърде дълго - за близо 3 години вече
2) нарастващи лихви, които към момента са смешно малки, но се очаква да пораснат в следващите месеци
Вярно е, че лихвите по кредити не са тежест за родния пазар на НИ с малкия си дял, но и те могат да ударят едно рамо за:
1) лек спад в търсенето на НИ за покупка, който би довел до корекция на цените
2) отлагане на покупки с кредит, до падането на лихвите след "някоя друга година", би довело до леко увеличено търсене в наемите
Горните 2 точки имат потенциал да намалят Р/Е, но не вярвам да са достатъчни за добър спад. Освен разбира се, ако лихвените увеличения не бъдат големи и продължителни. Тогава много родни инвеститори в НИ ще предпочетат банков депозит, а това ще събори цените на НИ и Р/Е.
- 1 like
Коментар
Коментар