Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Айде пак глупости.
От 40 години София е над 1млн
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Айде пак , всички били шастливи значи и в София трябва да са. Първо питай, после обяснявай колко е зле. Ако имат годишни пасове за какво да са нешастни ? И да нямат, какъв е градския транспорт в Женева ? Моя клиент разправяше нек'ви басни че от френското село стига до центъра на Женева за 18 минути, за какво му е кола ? Малко прекалено ми идва да сравняваш един град в топ 10 на света по качество на живот със София, която не може да се пребори с Бургас. Че даже в Женева било по-лошо. Стига бе , верно ли ? Тия бастуни от класациите за best city to live сигурно още живеят в пешери и си нямат идея колко зле е паркирането в Женева:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Бота, София ,до преди 30 г. беше 300000 жители ,а днес е над 1 000 000 ,а с приходящите сигурно стига и 1 500 000 човека, трябва време независимо ,че много неща се направиха.
Коментар
� -
Не съм се интересувала да ти кажа, ще попитам. Интересното е ,че всички знаят ,че е трудно и скъпо ,но никой не плаче както е в София, въпреки ,че е по лошо.
П.С. Що ме караш да се излагам пред клиентите ?
Коментар
� -
Говоря за Ница и Кан защото за тях имам информация . Ако знаех как е в Милано или Мюнхен щях да давам примери с тях. В Милано дори съм работил и някои от колегите идваха на работа с колите си , но не знам какво им е струвало затова не го споменавам.
Какво имаш предвид да си конкурентен в Ница ?
П.С. Видях какво си написала. Ница е 350 хиляден град, София е с милион повече. Колите са си коли. Къде според теб е по-голям пазара ?
Колите са си коли. В гаражите е въпросът.
- 1 like
Коментар
� -
Не съм се интересувала да ти кажа, ще попитам. Интересното е ,че всички знаят ,че е трудно и скъпо ,но никой не плаче както е в София, въпреки ,че е по лошо.Last edited by segato; 08.04.2023, 09:27.
- 1 like
Коментар
� -
В Женева нямат ли годишни пасове за жители за 400 кинта ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Остави я малко Ница да си почине и пак прочети какво ти написах. Няма смисъл да се повтарям.
За да живеят в Ница трябва да са конкурентно способни в Ница. Няма как да стане.
Какво имаш предвид да си конкурентен в Ница ?
П.С. Видях какво си написала. Ница е 350 хиляден град, София е с милион повече. Колите са си коли. Къде според теб е по-голям пазара ?Last edited by segato; 08.04.2023, 09:07.
Коментар
� -
Добре, спокойно ! В Женева, е много по-трудно и скъпо паркирането от колкото в СофияВинаги ще се съглася с теб, да отиват в Ница, да живеят защо да купуват в София
Коментар
� -
Бота, София ,до преди 30 г. беше 300000 жители ,а днес е над 1 000 000 ,а с приходящите сигурно стига и 1 500 000 човека, трябва време независимо ,че много неща се направиха.
От 40 години София е над 1млн
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Това е ПРОСТОТИЯТА която натвориха фандъкова и тиквоча. Виждам че ти и харесва даже !?!?!?!?
Коментар
� -
Е като няма паркинг, здрав тротоар, асансьор и 3 месеца в годината е в топ 10 на списъка на градовете с на-мръсен въздух в Европа какви цени по 3к-4к м2 сънуват? Че се и засягат като им кажеш , че са луди ? 4к-5к са апартаменти в читав квартал в Ница. В стария град, без асансьор и 3к м2. Говори ми за пазари.
За да живеят в Ница трябва да са конкурентно способни в Ница. Няма как да стане.
- 1 like
Коментар
� -
Добре де, стига празни приказки. Къде ? Като имат проблеми в тези градове да отидат да живеят в Ница бе. 200 кинта на година паркинг за жители и изглежда имотите са съизмерими ссъс София дето го превъзнасяте за евтин.Винаги ще се съглася с теб, да отиват в Ница, да живеят защо да купуват в София
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И даже за коли на приходящи влизането в центъра е забранено. Само таксита и градски транспорт.
Коментар
�
Коментар