IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хаххаах най-високи наеми в Манастирски ливади - 9,25 еу/кв. Ко става бе другаре, дет ми плювате района?
    много ново има там платено,довършено и обзаведено на 'новите цени' - тия разходи трябва да се избиват

друг въпрос е колко наематели и за колко време ще се намерят и за там и за кръстовата и за витоша и за тн. ново
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproj...abilna-1431654

Инвестицията в имот под наем става все по нерентабилна.
      Цитирам медия на моя добър приятел Байлора,и неговите приятели брокерите.
      Да подчертая не го казвам аз,а брокерите и любима медия на повишителите

Инвестицията в имот за отдаване под наем става все по-нерентабилна, съобщиха брокери, пише "Телеграф“. Ако искаме да изплатим апартамент от аренда, трябва да чакаме 35 години, което е с 15 години повече спрямо няколко години по-рано, показват анализи на агенти.

Цените на жилищата растат главоломно, докато увеличението на наемите е минимално, сочат и данни на "Евростат“.

Наемите минимален ръст,нон стоп проблеми с наметало,празни жилища,лоша демография,това е ,за съжаление в България.
      Хаххаах най-високи наеми в Манастирски ливади - 9,25 еу/кв. Ко става бе другаре, дет ми плювате района?

Коментар

Доста хора в България.
        Дай алтернативи.
        На бас, че ще млъкне

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Добър ден... кой идиот инвестира в тухли
          Доста хора в България.
          Дай алтернативи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Препоръчайте алтернатива ама като за нас

Коментар

https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproj...abilna-1431654

Инвестицията в имот за отдаване под наем става все по-нерентабилна, съобщиха брокери, пише "Телеграф“. Ако искаме да изплатим апартамент от аренда, трябва да чакаме 35 години, което е с 15 години повече спрямо няколко години по-рано, показват анализи на агенти.

Цените на жилищата растат главоломно, докато увеличението на наемите е минимално, сочат и данни на "Евростат“.

Наемите минимален ръст,нон стоп проблеми с наметало,празни жилища,лоша демография,това е ,за съжаление в България.

Коментар

А, тъй ли стана, растяли ли.
                Нали щеше да има спад със 70%??!!
                Кога ти и останалите папагали ще се извините, че през цялото време се случва точно ОБРАТНОТО на това, което дращите тука.

Коментар

• https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproj...abilna-1431654

Last edited by nkavrakov1982; 19.10.2022, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Рязко не е охлаждане а чупене и ти понеже си икомист си доста по наясно от мен .Коптора тука няма никакво значение .
                    ПП На мнение съм ,че това дето ни го говорят не е истина и ще цъфне ситуацията като майска роза ама за наша сметка . БългаринЪт е кораво животно , знае 2 и 200 ама западнякът е изнежена кифла и си мисля ,че ако му се наложи да яде нашата "Виденова" зима ще има сериозно разместване на пластовете и еврото и Европата са ЧАО .
                    ПП И да прав си че това минава през война ама това дето го гледаме не е война баш .Та лошо е в тия времена да живееш ,да се бориш , да градиш и бате и руснака да ти го изядЪт .
                    Виж сега,хората са като стадо,това е проблема,те не осъзнават проблема и не излизат навън,преди да са ги ударили отгоре.
                    Помниш преди година как образно казано се щракаше с пръсти,работа от вкъщи,програми,помощи,остани си вкъщи и така нататък,докато тези дето реално произвеждаха нещо,страдаха ,от затваряния и така нататък.
                    Преди няколко години даже бях постнал тук едно изказване,не от жълта медия.
                    Беше от Централен банкер,нямало растеж казва той,как да имало след като 50 години не е имало война,след Втората Световна,нямало нищо което да бъде унищожено за да може след това да има бурен растеж ,и хоп вирус,война като по каталог.
                    Много от нас не могат да осъзнаят ужаса на войната въпреки че тя е на прага ни.
                    До нас умират деца,семейства,като мухи ги трепят с бомбите,а ние си говорим за имоти.
                    Европа също виждаме ,разграден двор,бюрократи,бавно работещи,лежащи на дебели заплати в Брюксел,как да вървим заедно напред?
                    Трудно.
                    България ще страда и занапред от манталитета на населението си,това е .Манталитет.
                    Днеска Лева да почерпи,деня на лекаря е .
                    Да е жив и здрав,най вече

Коментар

Пачангов,
                      Икономиката е прекалено гореща,нужно е да се похлади.
                      След една хубава криза ще има нови зелени фиданки.
                      Относно пари,и какво се пренасочва не знам,споделям само това което ми казват .
                      Все пак не е малко.
                      Рязко не е охлаждане а чупене и ти понеже си икомист си доста по наясно от мен .Коптора тука няма никакво значение .
                      ПП На мнение съм ,че това дето ни го говорят не е истина и ще цъфне ситуацията като майска роза ама за наша сметка . БългаринЪт е кораво животно , знае 2 и 200 ама западнякът е изнежена кифла и си мисля ,че ако му се наложи да яде нашата "Виденова" зима ще има сериозно разместване на пластовете и еврото и Европата са ЧАО .
                      ПП И да прав си че това минава през война ама това дето го гледаме не е война баш .Та лошо е в тия времена да живееш ,да се бориш , да градиш и бате и руснака да ти го изядЪт .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Като счупят икономиката която и без това нямаме голям праЗ ! Кажи ти понеже си много запознат , защо се пренасочват пари към "майките" и това как ще се отрази на България ?!
                        Пачангов,
                        Икономиката е прекалено гореща,нужно е да се похлади.
                        След една хубава криза ще има нови зелени фиданки.
                        Относно пари,и какво се пренасочва не знам,споделям само това което ми казват .
                        Все пак не е малко.

Коментар

Днеска мойта е ходила до един от изпълнителните в банката за да му каже че спрямо юробора който е в небесата е нужно да заложат огромни лихвени повишения за догодина
                          Познай какъв е бил отговора,защото тя предварително е обявила че скоковете ще са много големи.
                          Цитирам :"Имат пари,ще плащат няма къде да ходят,ние имаме допълнителни индексация които ще приложим....
                          Това е отговор на шеф който одобрява бюджет на една от топ 5 банките в България
                          Дотук с инфото
                          Мисля че е доста изчерпателно
                          Като счупят икономиката която и без това нямаме голям праЗ ! Кажи ти понеже си много запознат , защо се пренасочват пари към "майките" и това как ще се отрази на България ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Е то първо зависи на какви условия си, че да ти вдигат лихвите вообще.
                            Инфлацията си върви, доходите все още растат повсеместно, лихвите 2,5-6%. Имотите поевтиняха измерено в долари с поне 10% в последната половин година. Живота продължава.
                            Днеска мойта е ходила до един от изпълнителните в банката за да му каже че спрямо юробора който е в небесата е нужно да заложат огромни лихвени повишения за догодина
                            Познай какъв е бил отговора,защото тя предварително е обявила че скоковете ще са много големи.
                            Цитирам :"Имат пари,ще плащат няма къде да ходят,ние имаме допълнителни индексация които ще приложим....
                            Това е отговор на шеф който одобрява бюджет на една от топ 5 банките в България
                            Дотук с инфото
                            Мисля че е доста изчерпателно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И аз го мернах това и се зачудих дали става въпрос за роднини на нашия Каврък?
                              Няма нищо чудно ,има си хора за всичко ,важно е парата да се върти,Илийката има пари,не го мисли .Източили са някой лев голяма работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И аз нямам повишение по потребителския, но нямам и съобщения, че ще ми вдигат лихвата. Пълна тишина. Кредитът, обаче ми е кръстен "доверие" Ще видим.
                                Хууто, че на първи юли дохода ми се изстреля с номинал 40% от вноската по кредито, без моя инициатива. Така, че за лихвата, ми е през шпагата, като лятното увеличение на дохода ми, е цели 40% от цялата вноска. Гледам, сега и синдикатите се борят за същото за всички работещи.
                                упс, излъгах, увеличението е 36%, точно колкото ръстта на НИ в София за година. Сега го сметнах с точност.
                                Е то първо зависи на какви условия си, че да ти вдигат лихвите вообще.
                                Инфлацията си върви, доходите все още растат повсеместно, лихвите 2,5-6%. Имотите поевтиняха измерено в долари с поне 10% в последната половин година. Живота продължава.

Коментар

Working...
                                X