Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Всички сме сбъркали някъде.
Относно имотите,да не е познал,както и аз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да плати на всички в сградата на които може и да прави. Да видим после как ще се спъне леко. Тез неща стават на село, приятелю, там дето ти говоря изключено. Вече знам че нито аз, нито 2 от етажите ще разрешат. Офис се прави на партер с отделен вход. Публичен дом също.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Байлоре в момента сме те сложили на залог ,на колко процента повишение на вноската банката ще ти пререже гърлото със заема.
Залагаме извън темата,на колко ще издържиш., за заем едва ли би бил.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Плаща където трябва и може и дискотека да направи ако иска !Last edited by bulgarian lev; 18.10.2022, 01:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Истината е,че това което той е направил е печелившо за него,който го е послушал е спечелил .
Относно имотите,да не е познал,както и аз.Last edited by bulgarian lev; 18.10.2022, 02:01.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНовина за перона на Сточна гара! Апартаментът до мен, 100 кв грубо, и Кавръка го знае, и Купата, и други мои познати и приятели от форумните участници е продаден за 400К€ след офертна цена от юни за 450К€ - Докторска градина район. Бабата почина, това го знам, но не очаквах че ще се появи млас българин който прави ремонт. И като го попитах сподели че иска да прави офис. Те тук няма да му се получи, на 2-ри етаж без съгласието на живеещите офис ще види през крив макарон.
Коментар
-
Новина за перона на Сточна гара! Апартаментът до мен, 100 кв грубо, и Кавръка го знае, и Купата, и други мои познати и приятели от форумните участници е продаден за 400К€ след офертна цена от юни за 450К€ - Докторска градина район. Бабата почина, това го знам, но не очаквах че ще се появи млас българин който прави ремонт. И като го попитах сподели че иска да прави офис. Те тук няма да му се получи, на 2-ри етаж без съгласието на живеещите офис ще види през крив макарон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Истината е,че това което той е направил е печелившо за него,който го е послушал е спечелил .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Байлоре в момента сме те сложили на залог ,на колко процента повишение на вноската банката ще ти пререже гърлото със заема.
Залагаме извън темата,на колко ще издържиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Каврък кажи Бертрам сбърка ли 2017-та че ще гръмне балона или не сбърка
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Темата не го интересува само 15г.
А, и той имал къде да живее, той и Накавръка има....при мама в центъра на София, на 3,7км. от него де....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Имаше тук един редовно разправяше: Магнит е тая тема магнит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Темата не го интересува само 15г.
А, и той имал къде да живее, той и Накавръка има....при мама в центъра на София, на 3,7км. от него де....
Коментар
Коментар