If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив много ясно обяви че има БАЛОН който всеки момент ще се спука. От тогава са минали 5 години а това спукване все още го няма
За златото си мърмориш през цялото време и Кавръка те послуша на 1900долара - Той тоя напальон го купи под твое давление в момента златото е под 1700 долара и не ми го смятай в левове щото така ти изнася
Демек, Берти е прецакал двойно Накавръка, набутал го в злато и лишил от имот на 35, сега е лишен от имот на 40. Баси приятелското "потупване". Аз, като купувах злато, беше 1200$ таван.
Супер е. Ако се спука балонът, ще и се радваш по-дълго. Аз на мойта гледка към Витоша и се радвах от 2005 до 2017, благодарение на спукването през 2008. И сега виждам Витоша, но основно върховете и. Поне имам късмет, че вместо стандартния 6 метров отстъп между сградите, се получи към 30.
И да се спука и да не се спука, гледката е нескриваема, понеже пред мен има улица, която е задънена, т.е там няма как да се строи.
Та Ратко, онази вечер се видях с едни чужденци. Едните, наши югозападни кръвни братя, втори апарт купили. Другите, избягали от една северно африканска държава някъде 2011-12 , по време на "пролетта" и те си купили хората, бачкат, не се оплакват. Виждат, че тук е по-спокойно, трудно им е да се интегрират, ама знаят много добре, че по-добре тук, отколкото там.
Та така, купуват хората. Това само за пример.
прав бил пешето за тая година
имам чувство, че един път и ние ще се окажем по-добре от запада
И бота и Кавръка си платиха за грешната преценка. Бертрам е за таковане щото докато им нашепваше: Големоту Мяу идва, мустаците му стърчат зад ъгъла и тн. си пазаруваше и си трайкаше
Ама не е луд кой яде баницата
А пък вие имото-повишителите си платихте двойно и тройно, като проспахте сгодния момент да се качите на собствения си влак, когато имотите ви бяха евтини - 2012-2013-та.
След 8-9 години(2019~2022), когато цялата натрупана инфлация вече беше калкулирана в цените, тогава всички вкупом скочихте, и се стихте, че трябва да купувате... на върха...
Пишман инвеститори сте вие - бай хай, сел лоу(или холд форевър)
Колко ли е гадно, цял живот да пророкуваш ъп на тухлите и цимента, и когато прогнозата ти наистина се сбъдне в действителност, да се окаже, че през всичките години само си плямпал празни приказки за повишение, а не си накупил имоти с торбата на ниското...
Сигурен ли си, че важи за всички Манастири?
[ATTACH=CONFIG]n3978233[/ATTACH]
Супер е. Ако се спука балонът, ще и се радваш по-дълго. Аз на мойта гледка към Витоша и се радвах от 2005 до 2017, благодарение на спукването през 2008. И сега виждам Витоша, но основно върховете и. Поне имам късмет, че вместо стандартния 6 метров отстъп между сградите, се получи към 30.
уважавам хората с кураж без значение от позицията - за да купи един друг трябва да продаде и обратното
ако ще скачаш в тригодишен фиксиран срок е добре за този период да може значително да намалиш кредита - иначе се обезсмисля ефекта на тригодишното фиксиране и плащането на екстра цена, която е добавена в момента към цените на имотите по линия инфлация и изгодни кредити.
галопираща инфлация + лицемерна банккова система = екстра ставка към цените на НИ
галопираща инфлация + адекватна банкова система (вкарана в правия път от ЦБ) = охладен пазар на НИ
при нас е първото и е добре да се има предвид, че докато има 'хубави кредти' ще има бутане с лакти и респективно екстра горница към цените на имотите.
обаче ако всички си 'седнем на ръцете' икономиката ще спре
успех!
Благодаря за пожеланията, да направим догодина равносметката. Тази надбавка към лихвения процент за фиксирана лихва ми е като застраховка, да не стане проблем ако избухне нещо в лихвите. Аз така го виждам, не твърдя, че мисля правилно. И няма да го бавя 3 години, по-раничко ще гледам да го изчистя или според ситуацията.
Не е нормално това с имотите, с акциите, с инфлацията и точно поради тази причина много хора се изненадаха какво се случи в последните години, обаче това е положението.
Говорих си преди малко с един човек в бизнеса на покупко-продажби на имоти, каза ми, че е намаляло търсенето но което е по-интересно, намаляло е и доста предлагането. Хората, които се отказват да продават не им трябват пари, които не знаят какво да правят или знаят, че инфлацията ще ги изяде ако ги държат в банката. Не, че супер важно, но и това влияе на задържането на цените.
Само да кажа допълнително, аз не съм повишител, само гледам да купувам на цена под пазара или в някакви сделки на зелено, които са на ниски цени или с малко самоучастие в началото, където знам кой строи, колко има по сметките, семейството му какво е и т.н. Печели се при покупката, тъй каза Бай Тръмп.
ако ти не си го съзнавал,че се надува..твоя преценка.
аз казах,че за мен 2017-та цените в софия станаха скъпи. Тогава(!) препоръчах злато като алтернатива на депозита на 2200лв унцията за който също ги намира за скъпи, а аз почнах да си купувам земя от началотона 2018..ама ако те слуша човек съм препоръчвал жълто на 3600...тогава ми се подигравахте и за жълтото и за алтерко и заатера и земята..
Напротив много ясно обяви че има БАЛОН който всеки момент ще се спука. От тогава са минали 5 години а това спукване все още го няма
За златото си мърмориш през цялото време и Кавръка те послуша на 1900долара - Той тоя напальон го купи под твое давление в момента златото е под 1700 долара и не ми го смятай в левове щото така ти изнася
Да, бе верно, не спря да купува ЗЗ ххаааааа, арменците са голЕма работа. С едната ръка краде а с другата сочи строго крадеца. А, ако го питаш СЕГА, що не продаде на баня Мадара, щото е връх, едва ли ще извади логична причина, че няма да го направи
Той би подал ама не зависи от него
Ако се върнеш на писанията му от вчера ще ти направи впечатление че на два пъти повтаря че му е писнало да слуша тая назидателна фраза - Аз тия имоти ......
Жалко че изтриха форума. 2017-та ТИ обяви че се е надул балона и ще има голямото МЯУ всеки момент, а Бота гордо обяви че е продал на върха на балона, а ти му бравурничише
Сега се оказва че той тамън тогава почвал да се надува.
Ни срам ни очи
ако ти не си го съзнавал,че се надува..твоя преценка.
аз казах,че за мен 2017-та цените в софия станаха скъпи. Тогава(!) препоръчах злато като алтернатива на депозита на 2200лв унцията за който също ги намира за скъпи, а аз почнах да си купувам земя от началотона 2018..ама ако те слуша човек съм препоръчвал жълто на 3600...тогава ми се подигравахте и за жълтото и за алтерко и заатера и земята..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар