Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Със записна заповед ли ще гарантираш парите на Кольо при евентуална загуба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66918754678794
Продава 4-СТАЕН
Гърция, Солун60 000 EUR
(705.88 EUR/m2)
Предлагаме за продажба aпартамент с площ 85 кв.м в източен квартал на Солун. Апартаментът е разположен на първи етаж и се състои от 3 спални , хол , една кухня , една баня . Апартаментът има слънчево изложение. Разполага със следните екстри: климатик, тенти, градина, отопление, складово помещение. Предлага се необзаведен. Няма асансьор в сградата.
- 1 like
Коментар
-
Може ли и аз да се включа в “безрисковата” инвестиция със същите гаранции като на Кольо?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Със записна заповед ли ще гарантираш парите на Кольо при евентуална загуба?Last edited by ratten; 23.11.2022, 15:17.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Е, хайде де. Одобрение от нас ли чакаш? Хубав е апарта, захлупвай, докато не го е захлупил друг.
Оня ден бях в Солун. Хубаво е там. Апартамента е хубав също. Чудесен избор, действай, докато Солун не стане София!
Това си е цял 4 стаен апартамент в Солун на цената на етаж от къща в населеното с роми Карлово. (че и с 10К по-евтино)
и неко биткойн да купи, е така, да има.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за теб е рано след 2029та а по-вероятно 2039-та може
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеМоже ли и аз да се включа в “безрисковата” инвестиция със същите гаранции като на Кольо?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Гърцкият пазар е доста по-развит и с повече пари (местни и чужди) от българския. В някои региони се усеща преливането на нашенската лудост, но е само частично и Солун не е толкова засегнат,а е и голям град (може да носи на 'захлупвачи').
Сравнението, което предлагаш вероятно с етажа на кавръчето, в което си се фиксирал напоследък не е особено уместен предвид,че там имаш 50кв гараж с канал и плоча върху която може да се направи тераска + още толкова сутерен + 100+кв етаж + двор с асми и тн. Дали ще го продаде или ще го ползва времето ще си покаже, но до колкото знам не разчитат на тези средства, които биха получили от продажбата. Ако свалят цената ще замине много бързо и далеч не на цените, които ти си мислиш, но явно не искат да се 'отърват' бързо и не са притиснати финансово.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи броиш офертите.(37000) От друга страна казваш за един имот 11 обяви от различни агенции.
===2029===2039===
арменски извод: броя на реално продаваните имоти расте
не съм първосигнален и 37450 ми е ясно, че съдържа значителен процент имоти обявени по няколко пъти, кухи 'набирателни' обяви + разни лудории от сорта на двустайна панела по 3000Е ако някой шаран клъвне
целият този тюрлю гювеч е българският пазар
тенденциите за намаляване на броя сделки , за увеличаване на % сделки с ипотеки, за увеличаване на броя обяви (без значение реални или не) - говори само за едно - наближаваме до момент на насищане (че може и да сме го достигнали) и последващата от това корекция
Last edited by bertram; 23.11.2022, 12:39.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
След като жилищата си имат собственици тези собственици могат да правят каквото си искат с тях. Дали ще живеят по един месец в тези жилища като Бетер, си е тяхна работа и няма нищо общо с цените. Ето, Бетер, ти пише, че нито продава, нито дава под наем ,а чака да купи още и ако трябва да сме искрени след като може си е негова работа какво ще прави !!! Това достатъчно ли е ?
И изобщо не ме интересува какво прави един или друг участник във форума. Коментирам общата ситуация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Берти, чакай да те попитам друго. След като за някакъв етаж от къща в провинцията не се бърза и цената няма да се сваля защо си мислиш ,че в София, ще се случват тези неща ?
Арменска логика. Важното е с добра дума да се харесаме на Кольо. Защо? Ами заради безрисковата инвестиция.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами опровергай ме,ако не е така.Става въпрос за ЖИЛИЩА. А жилищата са места ,в които живеят хора. Като намаляват хората,увеличават се жилищата и има много необитаеми жилища ,най-логичното нещо на света е цените да намаляват,не да растат.
- 5 Харесвания
Коментар
-
..........................................
Ако свалят цената ще замине много бързо .............., но явно не искат да се 'отърват' бързо и не са притиснати финансово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гърцкият пазар е доста по-развит и с повече пари (местни и чужди) от българския. В някои региони се усеща преливането на нашенската лудост, но е само частично и Солун не е толкова засегнат,а е и голям град (може да носи на 'захлупвачи').
Сравнението, което предлагаш вероятно с етажа на кавръчето, в което си се фиксирал напоследък не е особено уместен предвид,че там имаш 50кв гараж с канал и плоча върху която може да се направи тераска + още толкова сутерен + 100+кв етаж + двор с асми и тн. Дали ще го продаде или ще го ползва времето ще си покаже, но до колкото знам не разчитат на тези средства, които биха получили от продажбата. Ако свалят цената ще замине много бързо и далеч не на цените, които ти си мислиш, но явно не искат да се 'отърват' бързо и не са притиснати финансово.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар