Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Е като е повече от един би трябвало да си ги купил с инвестиционна цел, айде обясни ни каква възвръщаемост чакаш на тоя зеления дето го чакаш да узрее
Ако всичките са за лично ползване тогава какво точно те мъчи че щял да падне или да се вдигне пазара та се фърляш по цел ден тука, че има чакали, които ще ви вземат имотите (дет продавате) ама с 50% дискаунт. Разбра ли?
Коментар
-
Какъв отбор бе Бетер ти ако наистина си играч и вярваш в тия неща дето ги пишеш да си го обявил този имот за продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да.
В голяма за блуда си не ме тресе нищо, 3 съм купил, два от които топ ъФ да топ.
Ако всичките са за лично ползване тогава какво точно те мъчи че щял да падне или да се вдигне пазара та се фърляш по цел ден тука
- 2 Харесвания
Коментар
-
Браво, ето така те искам, в един отбор сме.
всичките тези неща дето ги пилите от сутрин до вечер за демографията и тн са доста верни и най много верни точно за имоти като твоят в ливади и папури
Софийското поле има страхотен потенциал за застрояване и всичко ще бъде презастроено, единствено центъра няма къде повече да бъде застрояван и само имоти с добра локация в центъра ще спасят кожата всичко друго ще потъне или ще стагнира с години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как да ти го обясня по нагледно - Ти като купува койни при падащ пазар остана ли доволен?
Купили сте по един имот с Елътн Джон и треска ви тресе.
Като навъртите по няколко и като капиталовата ви стана х2 х3 и тн ще почнете малко по спокойно да гледате на нещата и ще разберете и гледната точка на Дюри
В голяма за блуда си не ме тресе нищо, 3 съм купил, два от които топ ъФ да топ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеИначе не е лошо да имаш пари и стоката която искаш да купиш да и се срине ценатa и да купиш две, че защо и не три от нея пък после да и се качи цената, нали ?Той важи по-скоро за теб и за друга малка група хора, но виж, че мнозинството е затаило дъх, роптаейки ежедневно. Затова беше и включването ми, въпреки твоя доблестен опит да ги защитиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти остай тез лакърдии, кажи защо те е страх от евентуалния спад? Нали не продаваш? Даже търсиш нещо изгодно? Как ще стане това при възходящ пазар?
Купили сте по един имот с Елътн Джон и треска ви тресе.
Като навъртите по няколко и като капиталовата ви стана х2 х3 и тн ще почнете малко по спокойно да гледате на нещата и ще разберете и гледната точка на Дюри
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти Софийските оферти и брокерки недей да коментираш.
Ето нещо с твоето ниво на компетентност:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65104815539698
- 2 Харесвания
Коментар
-
Напротив в момента даже съм обявил за продажба, надул съм цената и ако стане стане въпросният имот ми носи добра доходност и не ме притеснява ако цените се сринат и не мога да го продам
Това не значи че ако ми изпадне нещо изгодно няма да го купя, но доста време мина от последното добро нещо дето съм виждал и купил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Разликата между нас е ,че аз разбирам как се движи пазара и при спад и при възход и ми е кристално ясно ,че при спад всичко читаво изчезва. Това е и причината да обичам или покачване на цената или спокоен пазар, а не сриващ се пазар. Може и тогава да се намери нещо читаво ,но избора много намалява затова търся изгодни сделки когато пазара е във възход или е спокоен. Никакви емоции също така, това наистина е пагубно защото ако ги има не "виждаш" възможността за сделка или пък се хвърляш през глава , нищо лично
- 1 like
Коментар
-
Айде пак същите лакърдии. Защо да продаваме? Нали казваме, че сме КУПУВАЧИ?
Вие кажете защо се притеснявате от спада на цените? Нали и вие сте купувачи? Ето и ти признаваш, че търсиш изгодна сделка, а изгодните сделки са когато тренда е надолу, нали така?
Това не значи че ако ми изпадне нещо изгодно няма да го купя, но доста време мина от последното добро нещо дето съм виждал и купил
Коментар
-
Виж как точно описваш нещата, защото имаш опит вече.
П.С Имаш ли снимка на руснака как се гъне и те гледа с надежда в очите, като му даваш 50% от цената, която търси.
Коментар
-
Защото имам пари бе Дури, и ти имаш, но и ти търсиш изгодни сделки (дори се похвали тук, че си осъществила една и то на -50%) а сега се сърдиш, че и други искат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука има много ценна флора и фауна
само тук можеш да видиш теглещ ипотеки на 100% от стойнстта който иска пазара всяка година да падал с по 10% та да можел всяка следваща година да купувал по евтино
Или пък виден шаман дето от 6 години обяснява как идва голямото МЯУ и всяка години купува по нещо
Или пък един друг дето продаде 2017-та 2 апарта и чак до средата на 2022-ра твърдеше че пазара е паднал от тогава
А такива градски ревачи като Бетера е Елтън Джон с лопата да ги ринеш
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар