Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Ето още една причина да поскъпват имотите:
Експерт: Ще видим вълна от българи, които се връщат от чужбина, за да работят тук
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...at-tuk-1518621
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не е постоянно, но има нощи, когато не може да се отвори прозореца. Непоносима воня. Ще опознаете и тази екстра от живота в Бургас
Това е от2018г.:
"В същото време обаче нито мобилната, нито стационарните станции на общината, които следи качеството на въздуха не отчитала никакви промени в параметрите. Завишен бил единствено количеството на фини прахови частици във въздуха и то само в квартал Долно Езерово, което по това време на годината били причнено от печките с твърдо гориво."Last edited by Bailor; 08.01.2023, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знам, че си имал трудно детство, но за твое огромно съжаление, аз имам имот в Бургас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Паляк, явно рядко посещаваш Бургас!
Коментар
-
Имагинерен? Аз съм в центъра на града, палячо, на ул. Кирил и Методий и няма никаква миризма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имагинерен? Аз съм в центъра на града, палячо, на ул. Кирил и Методий и няма никаква миризма.
Коментар
-
Коментар
-
Ти пък, кога си бил в Бургас. Явно точно никога!
Лукойл, ако излъчва миризма, може да е твоята собствена,не друга
https://www.flagman.bg/article/38104Last edited by RUBLA; 08.01.2023, 12:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това трябва да ни засегне, ли? Не е лош града за живеене, за туризъм - не става. Е, Лукойл изпуска една специфична миризма, но то си е част от чара на града. Нещо като миризмата от печките в Редута - колоритно е, няма спор
Лукойл, ако излъчва миризма, може да е твоята собствена,не друга
Коментар
-
Това трябва да ни засегне, ли? Не е лош града за живеене, за туризъм - не става. Е, Лукойл изпуска една специфична миризма, но то си е част от чара на града. Нещо като миризмата от печките в Редута - колоритно е, няма спор
- 1 like
Коментар
-
Бургас и на двама ви ще е несбъдната мечта.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Спадът на цените на НИ в региона е тенденция, т.е. съществува в 50% от шортлиста.
- 1 like
Коментар
Коментар