IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето, че дойде нов ден. Настъпваме в зимата с единия крак, а с другия крачим бодро към ЕЗ. Но по средата виси страшната действителност - още няма отговор на Въпросът:

Резултат от Вашето търсене на:
    Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
    Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 123698 euro
    Средна цена на кв.м: 1756 euro.

# Кога ?

Коментар

• Лесни сделки и лесни пари.

препоръчвам 100% безрискова инвестиция. За повече инфо относно инвестицията вижте ограденото с червена линия

++++++++
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-11-20 015529.jpg
Views:	2
Size:	41.9 КБ
ID:	3994237

последното изречение е интересно. Едни остаряха във форума, други в деЦките.
      Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 01:10.

Коментар

• https://www.dnes.bg/stranata/2022/11...aign=most_read

Лесните сделки свършиха, сега е моментът някои брокери да се преориентират в друго поприще. Това заяви Анжелина Добрева, мениджър „Развитие“ на агенция за недвижими имоти RealNet, в подкаста Имот: Взет или нает с водещ Снежана Стойчева.

ХА ХА ХА ХА...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Тука никой не говори за обитаване .
          Принципа в цял свят е един ,единствен.
          Имаш един,два ,три ,имота,четири.Тези имоти имат цена,пазарна,продажна цена,от там примера е те струват например 1 милион,два милиона какъв е извода ,ти си богат ти си милионер защо тогава плащаш данъци като оня дето има само 1 жилище което струва само една пета или една десета от твоето състояние ?
          И преди да ме нападаш това не съм го измислил аз ,така е прието.
          И още нещо самия ти се радваш,изчисляваш колко са поскъпнаха имотите ,ама те не са поскъпнали само твоите ,а в цял свят ,казва се хората забигатяха от това поскъпване какво слвдва още по високи данъци защото тези хора са забигатяли това са принципи водещи в целия РАЗВИТ свят.
          Тука плюеш тоя ,оня кое как било на Запад ,в еди коя си държава колко струвал имота ти какви наеми си взимал но на финала пак искаш да плащаш колкото оня с един имот и една виличка на село просто пример .
          Не става така и това няма да трае дълго.
          Кавръче, данъците в цял свят ги плаща основно средната класа. Богатите нямат почти нищо на тяхно име, взимат големи заеми на символични лихви( чист необлагаем доход....)от доходите на дружествата им има толкова приспадания и облекчения, че накрая остава една малка сума за облагане..... Неслучайно Бъфет казва, че плаща по- малко данъци от счетоводителя си

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Митак, много са ми странни, точно твоите въжделения за данъци на празни имоти, когато истината за обитаването им е твърде тънка линия за определяне. Ти, гаранция, че декларираш всички отдавани от теб панелки, които разчиташ да ти се покриват от наемите, НО, ти се хвалеше, че с другите ти доходи, вероятно от бизнес, наливаш в СП500. Сега, пак ли си готов да се похвалиш с тази си инвестиция, която отиде в киреча? Май остава разчитането на имотите, които пак по твои данни едва покриват разходите по ипотеките. Насищането на пазара с жилища тип ново строителство, определено усещаш, като заплаха за твоите сигурни доходи от наем на ипотекираните панелки. Искам да те успокоя, че повечето от тях със сигурност са по-добри като локация и светла площ и нямаш нужда да се притесняваш и да се стремиш да товариш с данъци, останалия тип имоти.
            Аз съм от малкото хора в БГ виждащи в общия просперитет на нацията свой косвен просперитет. Както казах от пустеещите земи и изоставените имоти никой няма полза, а с тези ниски данъци нямат стимул собствениците или наследниците да ги оползотворят по някакъв начин. Иначе моите скромни инвестиции и в НИ и в СНП 500 са нискорискови и дългосрочни, и двата актива се представят добре дългосрочно, временните спадове не ме притесняват.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Имаш един,два ,три ,имота,четири.Тези имоти имат цена,пазарна,продажна цена,от там примера е те струват например 1 милион,два милиона какъв е извода ,ти си богат ти си милионер защо тогава плащаш данъци като оня дето има само 1 жилище което струва само една пета или една десета от твоето състояние ?
              И още нещо самия ти се радваш,изчисляваш колко са поскъпнаха имотите ,ама те не са поскъпнали само твоите ,а в цял свят ,казва се хората забигатяха от това поскъпване какво слвдва още по високи данъци защото тези хора са забигатяли това са принципи водещи в целия РАЗВИТ свят.
              Тука плюеш тоя ,оня кое как било на Запад ,в еди коя си държава колко струвал имота ти какви наеми си взимал но на финала пак искаш да плащаш колкото оня с един имот и една виличка на село просто пример .
              Тука сме си супер. Няма нужда от промени в данъците на имотите. Който няма имоти да си търси начин да има. Така е устроен живота, не може всички да имаме собствен имот. (иначе откъде наематели м?) Откъде? И деЦките ще останат празни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Проблемът е, че този палячо няма какво да заложи. Един срутен кофтор в Банско, дето не струва и колкото мазе в столицата. Да имаше поне едно жилище в София...А той - на гол тумбак чифте пищови.
                е може да се съгласи да монтира климатици на апартамента във вазов в замяна
                изглежда ми разбран човек
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кеш може и да не държи много, но може да заложи акции или дял от бизнеса
                  ако е висок залога
                  ако иска да остане вечен гастарбайтер и да търпи шутовете на господаря Ханс, може да заложи всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Митак, много са ми странни, точно твоите въжделения за данъци на празни имоти, когато истината за обитаването им е твърде тънка линия за определяне. Ти, гаранция, че декларираш всички отдавани от теб панелки, които разчиташ да ти се покриват от наемите, НО, ти се хвалеше, че с другите ти доходи, вероятно от бизнес, наливаш в СП500. Сега, пак ли си готов да се похвалиш с тази си инвестиция, която отиде в киреча? Май остава разчитането на имотите, които пак по твои данни едва покриват разходите по ипотеките. Насищането на пазара с жилища тип ново строителство, определено усещаш, като заплаха за твоите сигурни доходи от наем на ипотекираните панелки. Искам да те успокоя, че повечето от тях със сигурност са по-добри като локация и светла площ и нямаш нужда да се притесняваш и да се стремиш да товариш с данъци, останалия тип имоти.

Коментар

ако е висок залога
                      Проблемът е, че този палячо няма какво да заложи. Един срутен кофтор в Банско, дето не струва и колкото мазе в столицата. Да имаше поне едно жилище в София...А той - на гол тумбак чифте пищови.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Ама на Кольо си му отива да живее на гърба на мама и да спестява по този начин.
                        така спестени пари няма да послужат за добро
                        ще ги харчи накрая дон педрито
                        препоръка е

Коментар

Ако е така, няма начин да не се познаваме със сестра ти. (тогава бяхме шепа хора летящи) Първите парапланери в БГ ги донесох аз от Швейцария в далечната 1990-та година. Имаше статия в тогавашното швейцарско списание Deltainfo по случая. Още си пазя видеокасети с тогавашните ни състезания в Австралия и Нова Зеландия. Даже имам 2-3 швейцарски списания от 1992 и много снимки. (говорим за години, когато кольо и джони още са се напикавали, когато ние бродехме по широкия свят)
                          Възможно е. България е малка държава. Сестра ми летеше основно на Витоша, подбалкана и в Банско. И аз съм изгледам доста от видеокасетите и. Свределите - спирали ми бяха страшни, но още помня забавните номера от плажове в Калифорния, където от силния бриз, крилото "замръзва" и стоейки ниско над земята, пича краде слънчевите очила на плажуващите Гледах го оцъклен. Сестра ми си беше полу-про полу-любител, но аз съм пълен аматьор Само дето аз не съм падал, а тя е и то 4 пъти. А зет ми само веднъж, но при първия си полет. Всички му крещят да пусне спирачките, а той си мисли, че е над дървото. А като наближи дървото си помислил, че може да претича над короната му. Е, претича, но крилото се сгъна, защото загуби баласт... От 6 метра. Добре, че беше през клони.

Коментар

Имаш ли пари да заложиш срещу това което съм написал? Няма да посмееш мухльо, защото аз имам доказателствен материал, а ти нямаш пари. (и имоти)
                            ако е висок залога
                            Last edited by ratten; 22.11.2022, 23:34.
                            препоръка е

Коментар

е за накавръков не си измисля.
                              всички знаят къде живее
                              слушай, той да не ти е казал, че живе в собствен апартамент?!
                              Ама на Кольо си му отива да живее на гърба на мама и да спестява по този начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти нещо съвсем изтрещЕ. Карай Лева да ти напише една рецепта за Рисперидон, ще ти помогне.
                                Имаш ли пари да заложиш срещу това което съм написал? Няма да посмееш мухльо, защото аз имам доказателствен материал, а ти нямаш пари. (и имоти)

Коментар

Working...
                                X