IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Актуални пазарни нагласи в Канада -
    CAD Retail Sales (MoM) (Sep) -0.5% -0.5% 0.4%
    CAD Core Retail Sales (MoM) (Sep) -0.7% -0.6% 0.5%

Коментар

• с вас съм
      преди малко последният настанен наемател звънна да каже, че му се променили плановете
      ще карам коледните празници в маломерката

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Богати самотни жени колкото щеш в София. Още повече ако си 82-и набор,т.е на 40 години изобщо не си стар, за да хванеш някоя такава. Ако пък се окаже с няколко имота, тия,които те подиграват във форума, ще ти дишат прахта.
        Напълно сериозно ти го казвам, аз ако бях на твое място така щях да направя.
        Един от фамилията ,хвана някаква с 10 апартамента ,преди работеше при чичо ми като монтажник сега онази му давала пари само да и подържа жилищата ,но той се е превърнал малко като жиголо и като бях на едно гости това коментирахме ,всичко точно ама ...утре на онази ще и скимне нещо и какво правим ?
        Не е сериозно това да знаеш

Коментар

• https://www.investor.bg/a/516-politi...i-i-maychinski

пАри нЕма действайте
          Тристранният съвет не постигна съгласие за по-високи пенсии и майчински

Не беше прието и ппредложението на БСП за минималната работна заплата

Харесвате ли постна пица ?

Сега са пости ...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Стига не ми напомняй че изтървах дъщерята на Виолина Маринова още като беше директор на ДСК
            Богати самотни жени колкото щеш в София. Още повече ако си 82-и набор,т.е на 40 години изобщо не си стар, за да хванеш някоя такава. Ако пък се окаже с няколко имота, тия,които те подиграват във форума, ще ти дишат прахта.
            Напълно сериозно ти го казвам, аз ако бях на твое място така щях да направя.
            Last edited by mirodes; 22.11.2022, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Удари една рулетка и сметни отново
              120 кв, към 105 чисти.

Коментар

• тук няма да сменим обществения строй, я да си гледаме пазара и кой как се начуди/налудува

обявите продава за София град са 37379, а е само 16.20 ... какво ще стане до 19ч, когато ще видим деня как приключва
                нещо много бързо започна да излиза тази строителна продукция

купувачите къде дремят?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Народът е казал “трай си, за да ти е мирна работата”. Що ми трябваше преди малко да се хваля, че ги скубя… Сега ми звъни единия и щял да напуска на нова година Ще пиша, каква е посоката като има развръзка. А ако знаете как не ми се сменя СИМ карта отново…
                  Не напускат само теб, оня ден пуснах снимки от центъра на гр Варна.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има един много лесен начин. Щом е разведен, значи не е ангажиран семейно. Жени се за някоя жена със собствено жилище и проблемите му се решават. Хем ще има ново семейство, хем и жилище.
                    Стига не ми напомняй че изтървах дъщерята на Виолина Маринова още като беше директор на ДСК

Коментар

• https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403

Да не си помислите че има прилика със комунизЪма нещо ,да знаете свободни сте ,демокрацията е стабилно облечена в червен плащ

ЕП реши: В управителните съвети 40% ще са жени
                      Новите правила няма да се отнасят за малките и средните предприятия

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403

Коментар

Нали ти писах вече, че щом нямаш скрупули, можеш много бързо да си решиш имотните въпроси
                        Има един много лесен начин. Щом е разведен, значи не е ангажиран семейно. Жени се за някоя жена със собствено жилище и проблемите му се решават. Хем ще има ново семейство, хем и жилище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Къде съм написала ,че са безполезни ? Много са си полезни ,но само за теб. Написах, че си колекционер, а не инвеститор и то си е точно така в което лошо няма, поне според мен
                          Тва беше към бота, грешка.

Коментар

Не може. До лятото тук планират да ти ги вземат, защото не са ти основни жилища. Ако обаче пуснеш две студентки, на тънък наем с доплащане в натура, никой няма да те закача.
                            За студентки ще е безплатно.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

…………
                              Всичко е снимано и документирано:-)
                              Снимки да искаш. Всички си имаме, а Бетър даже и тук публикува на имотите си.

Коментар

Народът е казал “трай си, за да ти е мирна работата”. Що ми трябваше преди малко да се хваля, че ги скубя… Сега ми звъни единия и щял да напуска на нова година Ще пиша, каква е посоката като има развръзка. А ако знаете как не ми се сменя СИМ карта отново…
                                Има го и психологическият момент. Ако сте се разбрали за едни пари,а след няколко месеца му искаш по-висока сума може да е решил да вдига гълъбите обиден от отношението ти.

Коментар

Working...
                                X