If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срещу 1900€ може да пусна 7-на да спят по земята, те обичат даже. В гол апарт, само с 5 дюшека ще го оборудвам. И да ми плащат не те, а организация. По човешките права примерно. Ще им излезе тънко.
Оооох те арапитЕ тъкмо се чудят на кого да дадът 1900$. Гладна кокошка просо сънува.
Факт е ! Дължи се на доста широката поддръжка . Докато поддръжката на имотния пазар в БГ ще е ............ точно обратно . Но най- интересния извод може да се окаже , че пазара на НИ в БГ е по- голяма пирамида от бития кон . Не смея да го мисля .
Пазара в бг разчита на свежите мангизи, секнат ли (скоро) ще стане ftx2.
Кът вкарат в твоя вход няколко арапа, ще видиш кон боб яде ли.
Срещу 1900€ може да пусна 7-на да спят по земята, те обичат даже. В гол апарт, само с 5 дюшека ще го оборудвам. И да ми плащат не те, а организация. По човешките права примерно. Ще им излезе тънко.
"Успоредно" с минусите, с плюсовете са със скромни 10 000% отгоре.
Факт е ! Дължи се на доста широката поддръжка . Докато поддръжката на имотния пазар в БГ ще е ............ точно обратно . Но най- интересния извод може да се окаже , че пазара на НИ в БГ е по- голяма пирамида от бития кон . Не смея да го мисля .
Що за актив е това, което си променя цената с тези % за толкова кратък период? Средство за размяна не е. Оня ден смятах цената на апартамента в коини и не можах - докато въведа като множител цената за 1биткоин и трябваше да започвам отначало, някой да препоръча калкулатор в реално време?
Питай цуки що за актив е неговият, след като си променя цената с 80%. Питай Безос, що за актив е и неговият, след като е с 50% надолу. Питай и бнб що левчето си "промени" цената с 18% (реално с 30%) само за 1 год. Питай ги също така колко са билЕ преди 8 год.
Коментар