Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Заради терена. Къщата е за събаряне. Некой си мисли че там ще изникне сграда. Но имаше един проблем в Яворов, около Райфа. Нещо с почви и води. Гледал съм подобна къща още 2016. Освен проблема имаше и съсобственост на терена. Общината имаше дял. Голема разправия и се отказах. И не съжалявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това май го продава един приятел, който не съм виждал от 20 години с прякор "Пифа" Комарджия е и това май беше наследствено от леля му. Близо е до ул. Ангел войвода, ако не се лъжа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
луди всякакви
то да го бутнеш, но според мен бутането ще е проблем, че има калкан... ако и той е паянтова...забравиLast edited by Bailor; 09.01.2023, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://m.imot.bg/details/1j167119932662004
Това трябва да е своеобразен рекорд на м2. 7к за това състояние
Кой писа, че в Лондон му било скъпо?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То там е пенсионерско, макар и да е красив град.
Можехте да хапнете на Български извор вкусна храна - скара, овче мляко, питка и др.,Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://m.imot.bg/details/1j167119932662004
Кой писа, че в Лондон му било скъпо?
то да го бутнеш, но според мен бутането ще е проблем, че има калкан... ако и той е паянтова...забравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Добре си проучил места за паркиране в района, щом ти се налага да пътуваш с кола до там, аз винаги съм ходил пеша до там, много години наред...
Кой писа, че в Лондон му било скъпо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В събота вечер, забележи събота една кака се прибра от друг град и вика айде да се повозим. Та стигнахме до Ловеч. Беше към 20 часа. Немаше никъде нищо отворено. Поогледахме покрития мост, помръзнахме из района и айде обратно.
Можехте да хапнете на Български извор вкусна храна - скара, овче мляко, питка и др.,
Коментар
-
Има две сгради на Ивац Войвода и Добромир Хриз, но не се продават (засега). Там може и 5к да искат. Изглеждат добре и се вписват в квартала. Има място за паркиране
Коментар
-
Нищо не съм попивал, приятно се изненадах, че по цялата улица "Тертер", има едва две новопостроени кооперации и то супермодерни на до 4 етажа. Преди 20г. всяка вечер бях там с приятелите ми. Залязващото слънце ни галеше до сами оградата на парк "Военна академия" с прилежащия военен музей, а като излязохме през портала до бившата баня "Гео Милев", тутакси си влазох в моя квартал, пресичайки бул. Ситняково
Не се е наложило да паркирам кола, щото разходката не беше дълга и пеша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Само да ти напомня, че тези 7 млрд (грубо) за нужни само за тези с издадени разрешителни за 2022 г.
За тези, които ще получат разрешителни 2023 г? А за част от тези купили 2020 и 2021 с цел предпродажба, а старите, които са на пазара? Да не се окаже, че на пазара има имоти за 40 млрд.
В периода 2010-14 разрешителните бяха под или около 1000 на година по спомен....за София. Сега в Банско или Слънчака сигурно са към нула....
Предполагам, че в близките няколко години ще имаме подобно развитие иначе цените ще станат по-ниски от Анкара :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+ 1
Не ми се мисли какво ще е положението е провинциалните градчета като Ловеч и Силистра след 20г? Там няма работеща икономика и сега са пенсионерски градчета. А преди 33 г. кипеше живот и имаше предприятия.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Тези 7 млрд не са проблем. Има ги , че и много отгоре приготвени за такава цел. Но и не са необходими толкова. Никога не бих купил от строител който ми иска 30% на договор...дори и да е на половин цена защото това означава, че е рисков и няма кеш , за да строи.... Не бих купил и от строител , който работи с кредит да финансира строежа ипотекирайки земята , правото на строеж и кво ли още не / има такива/
Всъщност едно време като купувах точно това беше водещата причина да не взема от Артекс - имаха кофти схема на плащане - искаха ми май 20% на кота нула или подобно и т.н.....забравил съм точните проценти.... Взех от строители които искаха 50%+ на Акт 15 и 16....и строяха със собствен кеш без заеми...., а цените бяха подобни на Артекс
За тези, които ще получат разрешителни 2023 г? А за част от тези купили 2020 и 2021 с цел предпродажба, а старите, които са на пазара? Да не се окаже, че на пазара има имоти за 40 млрд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мисля ясно съм написал, че нямам никакъв проблем с паркирането.... имам си гаражи...дори повече от необходимото....
"Малките градове Бургас, Банско и Редута"
Това, ще си го запаметя, като топ бисери от понижители!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар