IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Лъжете се. На ъгъла на Тертер и Ивац войвода...сигурно залезът е бил ослепяващ
    Страхил войвода имах предвид, там се събирахме в един подземен бар.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Заради терена. Къщата е за събаряне. Некой си мисли че там ще изникне сграда. Но имаше един проблем в Яворов, около Райфа. Нещо с почви и води. Гледал съм подобна къща още 2016. Освен проблема имаше и съсобственост на терена. Общината имаше дял. Голема разправия и се отказах. И не съжалявам.
      Прав сте за подпочвените води, даже ще има план дс направят канали и да ги свържат с реката, щяло да е като малката Венеция. Байлорът ще се пуска с лодка от Редута, е малко рафтинг ще е по-скоро, и после до Ариана яваш-яваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това май го продава един приятел, който не съм виждал от 20 години с прякор "Пифа" Комарджия е и това май беше наследствено от леля му. Близо е до ул. Ангел войвода, ако не се лъжа..
        Лъжете се. На ъгъла на Тертер и Ивац войвода...сигурно залезът е бил ослепяващ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

луди всякакви
          то да го бутнеш, но според мен бутането ще е проблем, че има калкан... ако и той е паянтова...забрави
          Това май го продава един приятел, който не съм виждал от 20 години с прякор "Пифа" Комарджия е и това май беше наследствено от леля му. Близо е до ул. Страхил войвода, ако не се лъжа..
          Last edited by Bailor; 09.01.2023, 21:36.

Коментар

https://m.imot.bg/details/1j167119932662004
            Това трябва да е своеобразен рекорд на м2. 7к за това състояние
            Кой писа, че в Лондон му било скъпо?
            Заради терена. Къщата е за събаряне. Некой си мисли че там ще изникне сграда. Но имаше един проблем в Яворов, около Райфа. Нещо с почви и води. Гледал съм подобна къща още 2016. Освен проблема имаше и съсобственост на терена. Общината имаше дял. Голема разправия и се отказах. И не съжалявам.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То там е пенсионерско, макар и да е красив град.

Можехте да хапнете на Български извор вкусна храна - скара, овче мляко, питка и др.,
              Следващия път. Дай име на кръчмето...или квото е там с тези питки и скара.

Коментар

луди всякакви
                то да го бутнеш, но според мен бутането ще е проблем, че има калкан... ако и той е паянтова...забрави
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Добре си проучил места за паркиране в района, щом ти се налага да пътуваш с кола до там, аз винаги съм ходил пеша до там, много години наред...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

В събота вечер, забележи събота една кака се прибра от друг град и вика айде да се повозим. Та стигнахме до Ловеч. Беше към 20 часа. Немаше никъде нищо отворено. Поогледахме покрития мост, помръзнахме из района и айде обратно.
                    То там е пенсионерско, макар и да е красив град.

Можехте да хапнете на Български извор вкусна храна - скара, овче мляко, питка и др.,

Коментар

Има две сгради на Ивац Войвода и Добромир Хриз, но не се продават (засега). Там може и 5к да искат. Изглеждат добре и се вписват в квартала. Има място за паркиране
                      Добре си проучил места за паркиране в района, щом ти се налага да пътуваш с кола до там, аз винаги съм ходил пеша до там, много години наред...

Коментар

Нищо не съм попивал, приятно се изненадах, че по цялата улица "Тертер", има едва две новопостроени кооперации и то супермодерни на до 4 етажа. Преди 20г. всяка вечер бях там с приятелите ми. Залязващото слънце ни галеше до сами оградата на парк "Военна академия" с прилежащия военен музей, а като излязохме през портала до бившата баня "Гео Милев", тутакси си влазох в моя квартал, пресичайки бул. Ситняково
                        Не се е наложило да паркирам кола, щото разходката не беше дълга и пеша.
                        Има две сгради на Ивац Войвода и Добромир Хриз, но не се продават (засега). Там може и 5к да искат. Изглеждат добре и се вписват в квартала. Има място за паркиране

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Само да ти напомня, че тези 7 млрд (грубо) за нужни само за тези с издадени разрешителни за 2022 г.
                          За тези, които ще получат разрешителни 2023 г? А за част от тези купили 2020 и 2021 с цел предпродажба, а старите, които са на пазара? Да не се окаже, че на пазара има имоти за 40 млрд.
                          По принцип е сложно при такива обеми ново :-) Наистина леко се притесних.
                          В периода 2010-14 разрешителните бяха под или около 1000 на година по спомен....за София. Сега в Банско или Слънчака сигурно са към нула....
                          Предполагам, че в близките няколко години ще имаме подобно развитие иначе цените ще станат по-ниски от Анкара :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+ 1

Не ми се мисли какво ще е положението е провинциалните градчета като Ловеч и Силистра след 20г? Там няма работеща икономика и сега са пенсионерски градчета. А преди 33 г. кипеше живот и имаше предприятия.
                            В събота вечер, забележи събота една кака се прибра от друг град и вика айде да се повозим. Та стигнахме до Ловеч. Беше към 20 часа. Немаше никъде нищо отворено. Поогледахме покрития мост, помръзнахме из района и айде обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тези 7 млрд не са проблем. Има ги , че и много отгоре приготвени за такава цел. Но и не са необходими толкова. Никога не бих купил от строител който ми иска 30% на договор...дори и да е на половин цена защото това означава, че е рисков и няма кеш , за да строи.... Не бих купил и от строител , който работи с кредит да финансира строежа ипотекирайки земята , правото на строеж и кво ли още не / има такива/
                              Всъщност едно време като купувах точно това беше водещата причина да не взема от Артекс - имаха кофти схема на плащане - искаха ми май 20% на кота нула или подобно и т.н.....забравил съм точните проценти.... Взех от строители които искаха 50%+ на Акт 15 и 16....и строяха със собствен кеш без заеми...., а цените бяха подобни на Артекс
                              Само да ти напомня, че тези 7 млрд (грубо) за нужни само за тези с издадени разрешителни за 2022 г.
                              За тези, които ще получат разрешителни 2023 г? А за част от тези купили 2020 и 2021 с цел предпродажба, а старите, които са на пазара? Да не се окаже, че на пазара има имоти за 40 млрд.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мисля ясно съм написал, че нямам никакъв проблем с паркирането.... имам си гаражи...дори повече от необходимото....
                                Не обръщай особено внимание на инвеститор написал следното:

"Малките градове Бургас, Банско и Редута"

Това, ще си го запаметя, като топ бисери от понижители!

Коментар

Working...
                                X