IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Лъвчета са вече, не чЕкали...бутат бордове, вещаят кризи, а не знаят че ако паднат цените те ще са в този момент с един грош в джоба. Песимиста им рече виртуалното може да изчезне за секунди. Особено ако някой милиардер кешира. Еййй, не им увират главите.
    Ако кешира - ще падне, ще постои там 1 год, ние пак ще натварим вагоните ефвтинко, а ти пак ще гледаш...
    Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Нека да помисли, после, ако може да осъзнае и е добре дошъл на... перона...
      Познаваме подобни такива, тип Смислов...но не като великия руски шахматист с това име!
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Ами защото сигурно Ви омръзва да си пишете брокерите един на друг.
        Не, не ни омръзва, можеш да си ходиш. Знаеш ли колко като тебе де изредиха-пукачи на балони, некупили навреме, или продали на върха и сега се хапят опашките от яд.
        Обобщавам ти за вече почти пет години, откак съм в темата-имотите не паднаха със 70 процента. Дали ще паднат със 70 процента догодина ще видим, но едва ли.

Коментар

И това не знаеш да определиш. Нямаш критерии, нямаш представа колко са посветени много хора тук за процедурите, сделките, подхода, всичко. Вие си мислите че можете всичко, а всъщност сте обикновени мрънкалници и сте по квалификациите. Хич не ми пука, бъдете квито сте, давайте си мненията и бъдете мерило за настроения и нагласи. Пазарите си текат, вече изпуснахте по половин милион евра от пропуснати ползи, дано спестите 30К от некупуване баш днес. А дано, ама надали.
          Нека да помисли, после, ако може да осъзнае и е добре дошъл на... перона...

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Това е доста широко разпорстранено сред инженерите - мислите, че всеки трябва да е тясно специализиран в едно нещо и да няма мнение по нищо друго. Често обаче този тип инженери са доста некадърни, малко са от типа - аз така от 30г. го правя, ти няма да ми обясняваш. За това от инженер предприемач не става и ги гледам как много кадърни инженери работят за пълни селяни - защото ги е страх от света и да излязат от зоната си на комфорт, страх ги е да поемат и най-малкия риск, страх ги е да не ги помислят за тъпи ако питат нещо което не знаят. Абе направо страхливци, и за това често шеф им е най-големия тъпанар.

Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.
            Абе треа да си вземем бележка. Калинките и инженерите са най-светнатите по инвестиции, имоти, пазар и подход, ценообразуване и пр. Пазара принадлежи на Чакала вечно, нито е на продавача, нито на купувача. Брокера е вечно лъжец, но некое професорче анализаторче от УНСС е къде-къде напред, прозряло е детайлите ....колко много такива видехме от 10 години балони им в главите само.
            Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:24.

Коментар

Объркал си се - супер ни е да си пишем само брокери. Моля не се изказвай с предположения по теми по които не си компетентен.

Ако трябва да съм сериозен - аз обичам да чета различни мнения - различните гледни точки обогатяват. Не обичам селските нападки и спречквания макар и често да се замесвам в тях. Също и хвалипръцковците които пишат колкото да си търкат егото. Та ако имаш какво да кажеш по темата аз първо съм никой да те спра, второ си повече от добре дошъл - просто ти показвам как изглежда отношението ти към другите наложено върху теб. Малко повече разбирателство ни е нужно и във форума и като цяло.
              Ако може да се постигне, ще се равиват дискусии, възможности и успехи. Все още е трудно. Надявам се да израстват!

Коментар

Объркал си се - супер ни е да си пишем само брокери. Моля не се изказвай с предположения по теми по които не си компетентен.

Ако трябва да съм сериозен - аз обичам да чета различни мнения - различните гледни точки обогатяват. Не обичам селските нападки и спречквания макар и често да се замесвам в тях. Също и хвалипръцковците които пишат колкото да си търкат егото. Та ако имаш какво да кажеш по темата аз първо съм никой да те спра, второ си повече от добре дошъл - просто ти показвам как изглежда отношението ти към другите наложено върху теб. Малко повече разбирателство ни е нужно и във форума и като цяло.
                Last edited by pwise; 02.12.2024, 00:53.

Коментар

Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better и bertram да ме извинят.
                  И това не знаеш да определиш. Нямаш критерии, нямаш представа колко са посветени много хора тук за процедурите, сделките, подхода, всичко. Вие си мислите че можете всичко, а всъщност сте обикновени мрънкалници и сте по квалификациите. Хич не ми пука, бъдете квито сте, давайте си мненията и бъдете мерило за настроения и нагласи. Пазарите си текат, вече изпуснахте по половин милион евра от пропуснати ползи, дано спестите 30К от некупуване баш днес. А дано, ама надали.
                  Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:21.

Коментар

• Забележително мнение, нооо попада в кошчето преди перона...

Кажи сега, какъв инженер си и къде те стяга чепика...?!

Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Коментар

След като разбрахме, че аз съм брокер и явно съм си точно на мястото е редно да те попитам - ти като инженер какво правиш в тази тема? Защо не си седиш в техническия форум където си компетентен?

Коментар

Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better и bertram да ме извинят.
                        След като разбрахме, че аз съм брокер и явно съм си точно на мястото е редно да те попитам - ти като инженер какво правиш в тази тема? Защо не си седиш в техническия форум където си компетентен?
                        Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:20.

Коментар

• Умни инжЕнЕрЕ има ли...?!?

п.п. Мисля, че преминаваш границата. Когато нямаш аргументи, започваш с епитети, квалификации и обиди...

п.п.п. Какво те доведе в тази тема и този форум?

Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better да ме извини.
                          Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:19.

Коментар

Ми той се изказа не като инженер, а като даскалица в прогимназията, но...карай, всеки има мнение и ние го уважаваме.
                            Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:19.

Коментар

Това е доста широко разпорстранено сред инженерите - мислите, че всеки трябва да е тясно специализиран в едно нещо и да няма мнение по нищо друго. Често обаче този тип инженери са доста некадърни, малко са от типа - аз така от 30г. го правя, ти няма да ми обясняваш. За това от инженер предприемач не става и ги гледам как много кадърни инженери работят за пълни селяни - защото ги е страх от света и да излязат от зоната си на комфорт, страх ги е да поемат и най-малкия риск, страх ги е да не ги помислят за тъпи ако питат нещо което не знаят. Абе направо страхливци, и за това често шеф им е най-големия тъпанар.

Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.
                              Ми той се изказа не като инженер, а като даскалица в прогимназията, но...карай, всеки има мнение и ние го уважаваме.

Коментар

За това те лайквам с двеста, колкото и да се дърляме...

Коментар

X