Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Нека да помисли, после, ако може да осъзнае и е добре дошъл на... перона...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Ами защото сигурно Ви омръзва да си пишете брокерите един на друг.
Обобщавам ти за вече почти пет години, откак съм в темата-имотите не паднаха със 70 процента. Дали ще паднат със 70 процента догодина ще видим, но едва ли.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И това не знаеш да определиш. Нямаш критерии, нямаш представа колко са посветени много хора тук за процедурите, сделките, подхода, всичко. Вие си мислите че можете всичко, а всъщност сте обикновени мрънкалници и сте по квалификациите. Хич не ми пука, бъдете квито сте, давайте си мненията и бъдете мерило за настроения и нагласи. Пазарите си текат, вече изпуснахте по половин милион евра от пропуснати ползи, дано спестите 30К от некупуване баш днес. А дано, ама надали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Това е доста широко разпорстранено сред инженерите - мислите, че всеки трябва да е тясно специализиран в едно нещо и да няма мнение по нищо друго. Често обаче този тип инженери са доста некадърни, малко са от типа - аз така от 30г. го правя, ти няма да ми обясняваш. За това от инженер предприемач не става и ги гледам как много кадърни инженери работят за пълни селяни - защото ги е страх от света и да излязат от зоната си на комфорт, страх ги е да поемат и най-малкия риск, страх ги е да не ги помислят за тъпи ако питат нещо което не знаят. Абе направо страхливци, и за това често шеф им е най-големия тъпанар.
Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Объркал си се - супер ни е да си пишем само брокери. Моля не се изказвай с предположения по теми по които не си компетентен.
Ако трябва да съм сериозен - аз обичам да чета различни мнения - различните гледни точки обогатяват. Не обичам селските нападки и спречквания макар и често да се замесвам в тях. Също и хвалипръцковците които пишат колкото да си търкат егото. Та ако имаш какво да кажеш по темата аз първо съм никой да те спра, второ си повече от добре дошъл - просто ти показвам как изглежда отношението ти към другите наложено върху теб. Малко повече разбирателство ни е нужно и във форума и като цяло.
Коментар
� -
Ако трябва да съм сериозен - аз обичам да чета различни мнения - различните гледни точки обогатяват. Не обичам селските нападки и спречквания макар и често да се замесвам в тях. Също и хвалипръцковците които пишат колкото да си търкат егото. Та ако имаш какво да кажеш по темата аз първо съм никой да те спра, второ си повече от добре дошъл - просто ти показвам как изглежда отношението ти към другите наложено върху теб. Малко повече разбирателство ни е нужно и във форума и като цяло.Last edited by pwise; 02.12.2024, 00:53.
- 1 like
Коментар
� -
Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better и bertram да ме извинят.Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Забележително мнение, нооо попада в кошчето преди перона...
Кажи сега, какъв инженер си и къде те стяга чепика...?!
Коментар
� -
След като разбрахме, че аз съм брокер и явно съм си точно на мястото е редно да те попитам - ти като инженер какво правиш в тази тема? Защо не си седиш в техническия форум където си компетентен?
Коментар
� -
Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better и bertram да ме извинят.Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:20.
Коментар
� -
Умни инжЕнЕрЕ има ли...?!?
п.п. Мисля, че преминаваш границата. Когато нямаш аргументи, започваш с епитети, квалификации и обиди...
п.п.п. Какво те доведе в тази тема и този форум?
Стила Ви на изказване е като на брокери,каквито сте в тази тема.Изключвам better да ме извини.Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:19.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми той се изказа не като инженер, а като даскалица в прогимназията, но...карай, всеки има мнение и ние го уважаваме.Last edited by X_Y; 02.12.2024, 10:19.
- 1 like
Коментар
� -
Това е доста широко разпорстранено сред инженерите - мислите, че всеки трябва да е тясно специализиран в едно нещо и да няма мнение по нищо друго. Често обаче този тип инженери са доста некадърни, малко са от типа - аз така от 30г. го правя, ти няма да ми обясняваш. За това от инженер предприемач не става и ги гледам как много кадърни инженери работят за пълни селяни - защото ги е страх от света и да излязат от зоната си на комфорт, страх ги е да поемат и най-малкия риск, страх ги е да не ги помислят за тъпи ако питат нещо което не знаят. Абе направо страхливци, и за това често шеф им е най-големия тъпанар.
Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.
Коментар
�
Коментар