IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Юлия дефлацийката Разгледай мнение

Кешира ли 300-те $ ? че кога си виждал толко пари накуп?

Ся видя ли, че от имоти толкова не мойш изкара!?
    Мога много и съм изкарвал от имоти, ти не си никога
    https://www.facebook.com/share/r/128JmAig3dG/

Ето на това съм заложил...само да ти кажа, че рядко бих кеширал, само на една, дето често скача от 600 на 800 и обратно...познай коя е?
    Last edited by Bailor; 07.11.2024, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Нов хит в имотите в София. Забравен квартал става № 1

https://www.standartnews.com/biznes/...-1-578955.html

Ппоследните дни, прекрасни новини
      Кешира ли 300-те $ ? че кога си виждал толко пари накуп?

Ся видя ли, че от имоти толкова не мойш изкара!?
      Last edited by Julius_BG; 07.11.2024, 22:42.

Коментар

• Нов хит в имотите в София. Забравен квартал става № 1

https://www.standartnews.com/biznes/...-1-578955.html

Ппоследните дни, прекрасни новини

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Човек, говориш пълните глупости. Не знам как се стигна до тази тема, но на доста познати им починаха родители, които не бяха кой знае колко възрастни. Познавам и такива на <50 години, които го изкараха в болница много тежко, на ръба.
          Аз самият през 2021 го карах (още нямаше ваксини тогава) и ми остави трайни увреждания!

Да не забравяме все пак, че тоя вирус дойде от биолаборатория в Китай, колко да е безопасен? Впрочем, след последния от края на лятото тази година, ужким лек, почти никакви симптоми, да ама след това кръвното започна да играе, пулсът също. Неприятно е, уврежда си този вирус. За протокола, нямам бустери.
          И аз го карах 2021 октомври -- последната вълна на Делта варианта. Изключително тежък вирус! Хората, които го караха след 2022, изкараха сравнително леките модификации с десетки пъти по-ниска смъртност. Мисля, че оттогава съм го карал още два пъти с идентични, но по-леки симптоми. Просто, явно, вирусът се "култивира" и вече си минава и заминава без биене и гушване на камбани и букети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Човек, говориш пълните глупости. Не знам как се стигна до тази тема, но на доста познати им починаха родители, които не бяха кой знае колко възрастни. Познавам и такива на <50 години, които го изкараха в болница много тежко, на ръба.
            Аз самият през 2021 го карах (още нямаше ваксини тогава) и ми остави трайни увреждания!

Да не забравяме все пак, че тоя вирус дойде от биолаборатория в Китай, колко да е безопасен? Впрочем, след последния от края на лятото тази година, ужким лек, почти никакви симптоми, да ама след това кръвното започна да играе, пулсът също. Неприятно е, уврежда си този вирус. За протокола, нямам бустери.
            И аз потвърждавам, че доста хора на 50+, 60+ и 70+ си заминаха от неспазване на мерките - да избягват контакти и да се изолират, и да проветряват.
            Last edited by Evgo; 07.11.2024, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Нешо има в твоя ... и ги пречи да разсъждаваш - писах след бустара, това очевидно е поне година след минаването на началната истерия. Имаше места за всички останали наивници.

ПП Единици сте инжектираните, които не сте го карали ненужно тежко, за хората с нормална интелигентност, които не се инжектираха с неработеща експериментална терапия, ковид беше лека, кратка настинка.

Last edited by RUBLA; 07.11.2024, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Нали, и аз това се зачудих, каква е темата...
                Ще ми отговориш ли тук за двете села на 40 мин от София?

Коментар

Нешо има в твоя гъз и ги пречи да разсъждаваш - писах след бустара, това очевидно е поне година след минаването на началната истерия. Имаше места за всички останали наивници.

ПП Единици сте инжектираните, които не сте го карали ненужно тежко, за хората с нормална интелигентност, които не се инжектираха с неработеща експериментална терапия, ковид беше лека, кратка настинка.

Коментар

Нешо има в твоя .... и ги пречи да разсъждаваш - писах след бустара, това очевидно е поне година след минаването на началната истерия. Имаше места за всички останали наивници.

Освен че не можеш да мислиш, не можеш и да четеш. Щеше да видиш че "инжектираните" сме без ваксина.
                    Last edited by RUBLA; 07.11.2024, 16:59.

Коментар

• Панела и бетоня го натръшкахте - подкарахте медицината!

Сал топ-спецЯлисти се се събралЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Вадиш ги тия глупости от...- никой не вкарваха в болница "без особена нужда" понеже нямаше места а и лекарите не искаха.
                        Нешо има в твоя... и ги пречи да разсъждаваш - писах след бустара, това очевидно е поне година след минаването на началната истерия. Имаше места за всички останали наивници.

Last edited by RUBLA; 07.11.2024, 17:00. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Единственият човек, когото лично познавам да е умрял с ковид, беше с две инжекции плюс бустар... Много ме убеждаваше да се инжектирам, и много странен му бях как не искам... Малко повече от месец мина след бустара, хвана ковид, влезе в болница без особена нужда, и там си го довършиха "с ковид"... Междувременно, неинжектиран го преболедувах ковито за 3 дена почти неусетно... Междувременно, женицата ми с две инжекции боледува един месец по същото време... Ама за бустар я питах после, нещо не иска. Дойде й акъла явно. Хората с промити мозъци продължават да вярват на телевизора, независимо какво се случва пред очите им... Сигурно и ти си боледувал "ваксиниран" доста седмици от кови, но си казвал "леле представяш ли си без "ваксина" кво щеше да бъде... Хахаха

По темата - по Каблешков около новостроящия се участък, интересно, повече нови оградени места за паркинги се появяват, отколкото за строителство - дали е смяна на тенденцията, или чакат инвеститори, не знам
                          Майка ми почина от усложненията от ковида, но тя си имаше и други проблеми. И като цяло по-възрасните и такива с проблеми го караха тежко, аз съм го карал 3-4 пъти поне като само единия беше по-тежко и се влачих със задух две седмици, без да се ваксинирам. Даже пих от конските хапчета, другите пъти разбрах само защото си правих тест да не ходя при възрастни хора с корона. Но се радвам, че си голям герой и си го преживял без да се ваксинираш - единица си, отиди да ти замразят генетичния материал, друг такъв не съм срещал.
                          Вадиш ги тия глупости от гъза си - никой не вкарваха в болница "без особена нужда" понеже нямаше места а и лекарите не искаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

а разни промити мозъци, които слушаха и четяха проруската агитация срещу ваксините - платиха с живота си...за съжаление.
                            хора на 45-50+, които чули в тубата, че рептилите им точат ножа и ще ги чипосват.. е то статистиките показаха кои нации сме най-ударени - тези в които медии като поглед.инфо са предпочитани...
                            Единственият човек, когото лично познавам да е умрял с ковид, беше с две инжекции плюс бустар... Много ме убеждаваше да се инжектирам, и много странен му бях как не искам... Малко повече от месец мина след бустара, хвана ковид, влезе в болница без особена нужда, и там си го довършиха "с ковид"... Междувременно, неинжектиран го преболедувах ковито за 3 дена почти неусетно... Междувременно, женицата ми с две инжекции боледува един месец по същото време... Ама за бустар я питах после, нещо не иска. Дойде й акъла явно. Хората с промити мозъци продължават да вярват на телевизора, независимо какво се случва пред очите им... Сигурно и ти си боледувал "ваксиниран" доста седмици от кови, но си казвал "леле представяш ли си без "ваксина" кво щеше да бъде... Хахаха

По темата - по Каблешков около новостроящия се участък, интересно, повече нови оградени места за паркинги се появяват, отколкото за строителство - дали е смяна на тенденцията, или чакат инвеститори, не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

какъвто мога да си позволя
                              Явно сме колеги не само в рентиерството

Аз съм с европейски naked мотор, 111 кончета.

Дано да си ги караме, безаварийно, дълги години, напук на LGBT общността

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

като се разболея, яне, чакам да ми мине
                                не тичам по болници и не взимам лекарства
                                освен за кръста, като ме сецне яко
                                и в момента ме болят ребрата /за трети път/ защото се изтърсих с мотора преди седмица някъде

но ти малко отклони нещата от разболяване към превенция
                                и бъртрам обича така леко да мести топика
                                затова си понася закачките
                                Какъв мотор караш?

Коментар

X