IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Е те т'ва е ИГРАЧ на имотния пазар !!! ..... а не като вас - полски свирачи !!!!

https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov
    НАД 160 имота!!! Ле-ле...

ТЕ ТОВА СЕ КАЗВА ИМОТАДЖИЯ/ИМОТАДЖИЙКА !

В сравнение с Вася Михайлова, жената на Ивелин Михайлов от "Величие",
    нашите тухладжии от форума са като обикновени мухльовци...
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Е те т'ва е ИГРАЧ на имотния пазар !!! ..... а не като вас - полски свирачи !!!!

https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

3+M портфолио? не е зле
        Не 3М, 30М гълта Жонката... с всеки милилитър!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Охо, тъкмо погледнах..Пак съм захлебил днес едногодишен наем на 2-3 маломерки..Това при едни мижави 0.6% в S&P, има и по-добри дни.
          Брокеразите къде са, да оправдаят цените и "доходността" на маломерките?
          3+M портфолио? не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

ШвабитИ нЕмат кинти бе.
            ще вдигнат осигуровките и данъците на гастарите и ханс
            някой трябва да изхранва кафявите новогерманци
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не се притеснявай, Швабия ще плати колкото е нужно това да не се случи. Там има достатъчно гастъри които да плащат данъци и с тези данъци през ЕС да се плащат борчовете. Платиха за Гърция, ще платят и за други когато се наложи.
              ШвабитИ нЕмат кинти бе.

Коментар

Евго, както и жонката са потомци на УБО и ДС съоветно. За техните родители нямаше ограничения откъм конфискация на чуждо имущество, вкл. и жилища за собствена изгода.
                Е значи перфектно си пасват, като бутало и цилиндър. Ченгетата са им оставили и доволно количество терени на забутани места. Могат спокойно да вдигат шум и големи обороти.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ама и приятелка ли има?
                  Охо, тъкмо погледнах..Пак съм захлебил днес едногодишен наем на 2-3 маломерки..Това при едни мижави 0.6% в S&P, има и по-добри дни.
                  Брокеразите къде са, да оправдаят цените и "доходността" на маломерките?
                  Last edited by ejonny2376; 11.10.2024, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Има незаконен кофтор без канализация, който предстои да бъде принудително премахнат.
                    Също и незаконна купчина бетон в Банско, която само загрознява града.

В София, като последният навлек и паразит, ходеше да спи в жилището на родителите на приятелката си. И този индивид ще ми говори за "детски"..
                    Ама и приятелка ли има?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

-----------------------------------------------

Падат, падат.... Снимай и ни покажи да видим ти какви имоти имаш.
                      7291
                      Има незаконен кофтор без канализация, който предстои да бъде принудително премахнат.
                      Също и незаконна купчина бетон в Банско, която само загрознява града.

В София, като последният навлек и паразит, ходеше да спи в жилището на родителите на приятелката си. И този индивид ще ми говори за "детски"..
                      Last edited by ejonny2376; 11.10.2024, 18:33.

Коментар

Пише се Узакониш. Ще я узаконя когато продам боксониерата с японския климатик в Дружба.
                        В Дружба нямаш нищо.Това на село е 10% от цената на Дружба

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да беше ама с гол гъз не се купува.А в Оброчище по сатистика мургавите са 33% реално над 50%.И кога ще озакониш къщата?
                          Пише се Узакониш. Ще я узаконя когато продам боксониерата с японския климатик в Дружба.

Коментар

Ееххх, да се бях осмелил да купя у Лулин, кога ме ръчкаше студентката. Сега ни апартамент в Лулин, ни студентка... Важното е, че японския климатик работи и вече свикнах с мургавите съжители от входа в Дружба.
                            Да беше ама с гол гъз не се купува.А в Оброчище по сатистика мургавите са 33% реално над 50%.И кога ще узакониш къщата?
                            Last edited by nradev1111; 11.10.2024, 18:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

7291
                              В момента съм в деЦката. Много е уютно.

Коментар

https://www.imot.bg/b7hjff

Падат, падат.... кольовата справка чупи рекорд след рекорд. Понижители?
                                2197

7291
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X