IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Пре тебе какво става, хванаха ли те съкращенията в САП? Чух, че изгонили 30% и сега наемали на по-ниска заплата. Вярно ли е или са само слухове?
    Не съм програмист , а келнер при това пред пенсия , а последните 6 месеца съм нещо като учител за частни уроци на чавето. Не съм се чувал с познатите ми в САП и не знам как е там, но във ВМ знам.... чудят се сега колко бонус ще им дадат....на тези дето останаха след двете вълни. Разбира се изпитват и съжаление, че не ги отнесоха защото пакетите за освобождаване при някои бяха доста тула....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Требва още някой голям играч да купи за 10 млрд долара коне, за Владиславово - 30 кв м в стар панел. Далавера ще е. За 3К€ метъра не мисля че ще успее с тази крупна сума биткоини. и то ако цените останат такива...но имам чувството че 3К€ може да стане във Владиславово точно. Тогава драмата ще е голяма.
      Байно, къФ ти е проблема на теб? Що е тая злоба?
      Нали ти казах (показах) какво имам? Ако наистина си доктор, бог да пази, никой да не попада в ръчичките ти......
      Last edited by better; 26.11.2024, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
        Traicho_80, кажи сега като те търси толкова много Кольо Стоянов, какво точно предлагаш. Явно искаш от нещо да се оттървеш и го разнасяш наляво-надясно?

Явно е наследствен и търсиш нещо новичко, гледайки, какво ме бе питал днес?
        Ама, на Трайо-чантаджията, такава ли му била схемата? Продава наследство и купува ново....падна ми в очите това момче...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
          Аз гледам дългосрочно, ако има спад ще взема още. Иначе поне аз в близките няколко години не виждам спад. В БГ са малко вариантите за инвестиция, а капиталовите пазари са тема табу за повечето българи- всичко живо бута на депозит на под процент в банките и по- малка част в имоти. В акции, ЕТФ и т. н. инвестират под 10% от народонаселението
          Точно дългосрочно няма никакъв смисъл заради демографията.Вече всеки втори има по 3-4 имота,а сме най-бърззо изчезващата нация в света,.Такива като Николайчо и оня болния с по един кредит и да живеят в детските да пестят за ипотеката са малцинство.Те са и най-гръмогласните понеже това им е първия имот(всъщност е на банката) и си мислят че са големи "бизнесмени" и са открили топлата вода .Отделно ако инвестираш ти трябва ликвидност.То сега не може да се отървеш,като почнат пукотевиците не ми се мисли.Без пари ще са и пак няма да има кой да ги купува.Тук даже не отварям дума за липсата на каква да е инфраструктура,за да има тази инвестиция бъдеще.
          Всеки изхожда от тезата ,че все ще е така,но или е много глупав или е новобранец.Нищо добро не го чака БГ имотния пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

БрокеразЕ, голЕм глад ви гони май, та чак почвате да халюцинирате.
            Аз имоти си имам, и документ за 28к показах. Вие кво имате? Завист! Фащайте мотиката, мързеливци.
            Какъв е този документ за 28к? Пропуснал съм го...

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Абе в сравнение с него си милиардер Иначе много лош тайминг Мите за покупка.Баш на балонната фаза.Няма избиване близките 40г
              Аз гледам дългосрочно, ако има спад ще взема още. Иначе поне аз в близките няколко години не виждам спад. В БГ са малко вариантите за инвестиция, а капиталовите пазари са тема табу за повечето българи- всичко живо бута на депозит на под процент в банките и по- малка част в имоти. В акции, ЕТФ и т. н. инвестират под 10% от народонаселението

Коментар

• Аве кво става? По скъпите ресторанти няма никой, днес бяхме сами. Автосалоните за добър ден свалят 70 палки от новите коли.
                Май дойде време да се връщат онези 80 млрд кредити.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

7 кила и нещо злато. Нито са наполеон-два, нито са 0,3 коина.
                  Къде ще го складира - не знам, Най-лесно е да издуха хурката на хартиено.

Коментар

• Кое не рабра, бре?! Казах следното: Отказах им сделка, тъй като не могат да се справят в срок с плащането!
                    Документите са ми перфектни, ама влакогонци като теб нямат кинти и не могат да се справят с плащанията...

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Толкова въртене а можеше просто да кажеш, че си им върнал депозита понеже не сте успели да изкарате документи в срок.
                    Иначе този "депозит" брокер не го връща ако не е по негова вина.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

А когато достигнем ниво 4700 средна цена по накавръковата справка, на каква фаза ще сме? Щото тая балонна фаза я пишеш вече от 4 години. Много ти е мътна материята петърчоо.
                      4 години само с последните два акаунта

Вероятно предрича крахове цяло деситилетие, от уюта на детската стаичка в Пловдив.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-11-26 144209.jpg
Views:	1
Size:	49.5 КБ
ID:	4228582

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                          Ората минаха направо на кюлчета...

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...-owORybzglDq1g
                          7 кила и нещо злато. Нито са наполеон-два, нито са 0,3 коина.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Абе в сравнение с него си милиардер Иначе много лош тайминг Мите за покупка.Баш на балонната фаза.Няма избиване близките 40г
                            А когато достигнем ниво 4700 средна цена по накавръковата справка, на каква фаза ще сме? Щото тая балонна фаза я пишеш вече от 4 години. Много ти е мътна материята петърчоо.
                            Last edited by два_таралежа; 26.11.2024, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                              Аз съм дребна риба и купувам на кредит Иначе благодаря за пожеланията.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение

Не разбирам тези ваши сметки, излиза супер рентабилно.

Пример студио, които купих за 43 К евро 2020 г. (вкарал съм само 20% самоучастие и ремонта), сега се оценява за 130 К евро (изкарал съм 80% от пазарната оценка рефинансирайки и съм реинвестирал другаде).

Ремонтът беше 40 К лв, тоест 63 К евро сумата на актива като прибавим капитализацията след покупка. За по-малко от 4 години имам 106% ръст нереализирана печалба.
                                Поне двама съседа искат да го купят, преди някой да каже, че не е ликвидно или реално.
                                В момента наемът там е 850 лв., което е 4% от СЕГАШНАТА стойност. Двойно върху първоначалната цена на закупуване, и още много повече счетено върху собствения вкаран капитал.

В цялата инвестиция съм вкарал сумарно 60 К лв. Изкарал съм рефинансирайки 200 К лв, които съм вкарал другаде и са ми на цена 2,5% ГПР.
                                Имам исвободен паричен поток всеки месец освен нереализираната печалба, която пък съм изкарал на смешна лихва рефинансирайки и без да плащам данъци

С по-скорошни покупки е нещо подобно, в по-малък порядък.

Та, не ви разбирам сметките.
                                2020-та имаше паника

направи го сега

е виж колегата ти ковид-19 разкешва
                                Last edited by bertram; 26.11.2024, 14:02.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X