Първоначално изпратено от antani
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Требва още някой голям играч да купи за 10 млрд долара коне, за Владиславово - 30 кв м в стар панел. Далавера ще е. За 3К€ метъра не мисля че ще успее с тази крупна сума биткоини.и то ако цените останат такива...но имам чувството че 3К€ може да стане във Владиславово точно. Тогава драмата ще е голяма.
Нали ти казах (показах) какво имам? Ако наистина си доктор, бог да пази, никой да не попада в ръчичките ти......Last edited by better; 26.11.2024, 19:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеTraicho_80, кажи сега като те търси толкова много Кольо Стоянов, какво точно предлагаш. Явно искаш от нещо да се оттървеш и го разнасяш наляво-надясно?
Явно е наследствен и търсиш нещо новичко, гледайки, какво ме бе питал днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеАз гледам дългосрочно, ако има спад ще взема още. Иначе поне аз в близките няколко години не виждам спад. В БГ са малко вариантите за инвестиция, а капиталовите пазари са тема табу за повечето българи- всичко живо бута на депозит на под процент в банките и по- малка част в имоти. В акции, ЕТФ и т. н. инвестират под 10% от народонаселението.Отделно ако инвестираш ти трябва ликвидност.То сега не може да се отървеш,като почнат пукотевиците не ми се мисли.Без пари ще са и пак няма да има кой да ги купува.Тук даже не отварям дума за липсата на каква да е инфраструктура,за да има тази инвестиция бъдеще.
Всеки изхожда от тезата ,че все ще е така,но или е много глупав или е новобранец.Нищо добро не го чака БГ имотния пазар
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
БрокеразЕ, голЕм глад ви гони май, та чак почвате да халюцинирате.
Аз имоти си имам, и документ за 28к показах. Вие кво имате? Завист! Фащайте мотиката, мързеливци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Абе в сравнение с него си милиардерИначе много лош тайминг Мите за покупка.Баш на балонната фаза.Няма избиване близките 40г
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
7 кила и нещо злато. Нито са наполеон-два, нито са 0,3 коина.
- 1 like
Коментар
-
Кое не рабра, бре?! Казах следното: Отказах им сделка, тъй като не могат да се справят в срок с плащането!
Документите са ми перфектни, ама влакогонци като теб нямат кинти и не могат да се справят с плащанията...
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Толкова въртене а можеше просто да кажеш, че си им върнал депозита понеже не сте успели да изкарате документи в срок.
Иначе този "депозит" брокер не го връща ако не е по негова вина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
А когато достигнем ниво 4700 средна цена по накавръковата справка, на каква фаза ще сме? Щото тая балонна фаза я пишеш вече от 4 години. Много ти е мътна материята петърчоо.
Вероятно предрича крахове цяло деситилетие, от уюта на детската стаичка в Пловдив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Абе в сравнение с него си милиардерИначе много лош тайминг Мите за покупка.Баш на балонната фаза.Няма избиване близките 40г
Last edited by два_таралежа; 26.11.2024, 14:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеАз съм дребна риба и купувам на кредитИначе благодаря за пожеланията.
Иначе много лош тайминг Мите за покупка.Баш на балонната фаза.Няма избиване близките 40г
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Не разбирам тези ваши сметки, излиза супер рентабилно.
Пример студио, които купих за 43 К евро 2020 г. (вкарал съм само 20% самоучастие и ремонта), сега се оценява за 130 К евро (изкарал съм 80% от пазарната оценка рефинансирайки и съм реинвестирал другаде).
Ремонтът беше 40 К лв, тоест 63 К евро сумата на актива като прибавим капитализацията след покупка. За по-малко от 4 години имам 106% ръст нереализирана печалба.
Поне двама съседа искат да го купят, преди някой да каже, че не е ликвидно или реално.
В момента наемът там е 850 лв., което е 4% от СЕГАШНАТА стойност. Двойно върху първоначалната цена на закупуване, и още много повече счетено върху собствения вкаран капитал.
В цялата инвестиция съм вкарал сумарно 60 К лв. Изкарал съм рефинансирайки 200 К лв, които съм вкарал другаде и са ми на цена 2,5% ГПР.
Имам исвободен паричен поток всеки месец освен нереализираната печалба, която пък съм изкарал на смешна лихва рефинансирайки и без да плащам данъци
С по-скорошни покупки е нещо подобно, в по-малък порядък.
Та, не ви разбирам сметките.
направи го сега
е виж колегата ти ковид-19 разкешваLast edited by bertram; 26.11.2024, 14:02.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар