IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
    Ти, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?

От няколко дни ме гони по форума с оферти и какво мисля за това, за онова.

Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.

Толкова си може...

Аз работя само с брокери. Те имат инфо за доверени клиенти, които други хора нямат. Така купих последния си имот, така ще купя и следващия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това чантаджия откъде идва? Носи куфарчето лично на някого ли? Или е празен като чанта, калинка от хилядите дето бършат задници и послушно кимат с главица.
      Чувал съм че идва от полицаите - като се появят на сигнал за грабеж/взлом и влизат с чантите да оберат каквото е останало ценно и тогава почват да пишат.
      И от там на всички държавни чиновници - да "отпънат" каквото е останало след големите крадци.

Коментар

Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.

Толкова си може...

Бях те помислил за брокер и учтиво те питах на какъв процент работиш.
        ​​Така ли беше?
        Ти не ми отговори нищо конкретно, а се извъртя, като лека жена и не ми отговори нищо конкретно. Така ли беше?
        Да не би тарифата да ти е на час?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Заможните хора не са толкова дребнави и злобни. Абе ти да не си някой санитар в Окръжна болница?
          Аз съм от тези които не понасят посредствена твар. Санитар съм и ако имах възможност бих ви почистил, тоест поставил там където ви е мястото.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Това чантаджия откъде идва? Носи куфарчето лично на някого ли? Или е празен като чанта, калинка от хилядите дето бършат задници и послушно кимат с главица.
            Лорда така го е кръстил, но по интуиция е второто, предвид офертите, с които ме преследваше тези дни.
            Т.е. звънят му да продава, ясно, че е наследствен и нашия ме гони да пита за мнение на ново. Демек, там дето е сега, не му аресва и иска по-лЮкс...

Коментар

Заможните хора не са толкова дребнави и злобни. Абе ти да не си някой санитар в Окръжна болница?

Коментар

Толкова си може...

Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Ти, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?

Толкова си може...

Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако Трайчо продава наследства, той е анти инвеститор! И много жалък човек за роднините си..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако Трайчо продава наследства, той е анти инвеститор!
                    Теб кой те пита, че се месиш? Сипи си едно и не го мисли.
                    Last edited by mibova; 26.11.2024, 21:58.

Коментар

Отново, благодаря!
                      Нооо, нищо не каза за наследствения...?!?

Ако Трайчо продава наследства, той е анти инвеститор!
                      Last edited by mibova; 26.11.2024, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3е
                        Дарения с имот, мисля,че веднъж те предупредих нещо. Не си взимаш поука...толкова ли държиш да бъдеш осъден за обида и клевета?

Коментар

• Отново, благодаря!
                          Нооо, нищо не каза за наследствения...?!?

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Много си любопитен или просто си гладен? Видях, че и за брокер не ставаш т.е за нищо...

Коментар

Благодаря за оценката!
                            Ти, кажи Кольо що толкова ти звъни и к'во наследство ще продаваш?

Много си любопитен или просто си гладен? Видях, че и за брокер не ставаш т.е за нищо...

Коментар

Ела ми на гости в Пловдив за един следобед да ти покажа нещо което ме стресира. Ще пиеш и класно виски ако ти се пие.
                              Да, говорех за големи градове и София. За процентите собственост. Това ще стане в близките години. Ще има и около 15-20% чужденци собственици. Не ги виждаш, а те купуват. Ще продадат и на загуба ако нещо се обърка геопилитически. Засега не виждам индикации за подобно нещо. Видя че в София има хора които плашат...тоест ИМ плащат наема по 7-9К€ за лукс къщи. Това са хора на които им плащат, повтарям. Те може и да купят, но защо да го правят. Има време. Големи управленски позиции, не познаваш пазара достатъчно. Но това е малка нищожна извадка, вярно е това.
                              Иначе хората собственост имат. И нови къщи купуват. Процента извън София няма да е 90/10.
                              Демографията води до друг плачевен ефект. Ще купуват не българи, това ти убягва. Жалко, но е така.
                              Не пия през седмицата, уважаеми Берти.
                              Доста по-голям процент ще са...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3

кое е преразпределено при положение, че в България сме на 1-2-3 място (не помня) по % собствени жилища в ЕС-а.
                                по-лошо - демографитята е плачевна и намаляваме в следствие на естествени причини или емиграция, а жилищата се множат.

чакалите-влакогонци както обичаш да се изразяваш в голямата си част имат някъде имот та реално погледното тези 90% дето ги бленуваш за да се случат трябва много страшни катаклизми икономически, военни и въобще гадости. не е зле да се отчете и фактът, че основните ипотекари в момента (крайните клиенти) купуват за собствено ползване и ще си натискат парцала да изплащат - та тия сметки са без кръчмаря.

след някой колапс може и да се промени съотношението, но засега играчите са насочили усилията си да строят и да продават на влакогонците като при всяка сделка реализират чудни печалбички.

да не ме водите много си сипвам едно класно виски

наздраве
                                Едва ли пиенето им е толкова много, а вече дробчетата им не функционират както преди.
                                ​​​​​

Коментар

Working...
                                X