Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това чантаджия откъде идва? Носи куфарчето лично на някого ли? Или е празен като чанта, калинка от хилядите дето бършат задници и послушно кимат с главица.
И от там на всички държавни чиновници - да "отпънат" каквото е останало след големите крадци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?
От няколко дни ме гони по форума с оферти и какво мисля за това, за онова.
Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.
Толкова си може...
Така ли беше?
Ти не ми отговори нищо конкретно, а се извъртя, като лека жена и не ми отговори нищо конкретно. Така ли беше?
Да не би тарифата да ти е на час?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Заможните хора не са толкова дребнави и злобни. Абе ти да не си някой санитар в Окръжна болница?Санитар съм и ако имах възможност бих ви почистил, тоест поставил там където ви е мястото.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това чантаджия откъде идва? Носи куфарчето лично на някого ли? Или е празен като чанта, калинка от хилядите дето бършат задници и послушно кимат с главица.
Т.е. звънят му да продава, ясно, че е наследствен и нашия ме гони да пита за мнение на ново. Демек, там дето е сега, не му аресва и иска по-лЮкс...
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?
Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.
Толкова си може...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?
Толкова си може...
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако Трайчо продава наследства, той е анти инвеститор! И много жалък човек за роднините си..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако Трайчо продава наследства, той е анти инвеститор!Last edited by mibova; 26.11.2024, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеОтново, благодаря!
Нооо, нищо не каза за наследствения...?!?
Last edited by mibova; 26.11.2024, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3е
Коментар
-
Отново, благодаря!
Нооо, нищо не каза за наследствения...?!?
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Много си любопитен или просто си гладен? Видях, че и за брокер не ставаш т.е за нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБлагодаря за оценката!
Ти, кажи Кольо що толкова ти звъни и к'во наследство ще продаваш?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ела ми на гости в Пловдив за един следобед да ти покажа нещо което ме стресира. Ще пиеш и класно виски ако ти се пие.
Да, говорех за големи градове и София. За процентите собственост. Това ще стане в близките години. Ще има и около 15-20% чужденци собственици. Не ги виждаш, а те купуват. Ще продадат и на загуба ако нещо се обърка геопилитически. Засега не виждам индикации за подобно нещо. Видя че в София има хора които плашат...тоест ИМ плащат наема по 7-9К€ за лукс къщи. Това са хора на които им плащат, повтарям. Те може и да купят, но защо да го правят. Има време. Големи управленски позиции, не познаваш пазара достатъчно. Но това е малка нищожна извадка, вярно е това.
Иначе хората собственост имат. И нови къщи купуват. Процента извън София няма да е 90/10.
Демографията води до друг плачевен ефект. Ще купуват не българи, това ти убягва. Жалко, но е така.
Не пия през седмицата, уважаеми Берти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3
кое е преразпределено при положение, че в България сме на 1-2-3 място (не помня) по % собствени жилища в ЕС-а.
по-лошо - демографитята е плачевна и намаляваме в следствие на естествени причини или емиграция, а жилищата се множат.
чакалите-влакогонци както обичаш да се изразяваш в голямата си част имат някъде имот та реално погледното тези 90% дето ги бленуваш за да се случат трябва много страшни катаклизми икономически, военни и въобще гадости. не е зле да се отчете и фактът, че основните ипотекари в момента (крайните клиенти) купуват за собствено ползване и ще си натискат парцала да изплащат - та тия сметки са без кръчмаря.
след някой колапс може и да се промени съотношението, но засега играчите са насочили усилията си да строят и да продават на влакогонците като при всяка сделка реализират чудни печалбички.
да не ме водите много си сипвам едно класно виски
наздраве
- 1 like
Коментар
Коментар