Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
хайде да уточним плана
и какво е правило бг стадото
и после да не се сърдиш, че ти викаме арменрц
ти си търчал да се ваксинираш
докато стадото е бягало наобратно
но някак сте решили да внимавате с децата?
правилно ли разбирам
не съм търчал
ваксинирах се когато вече нямаше опашки и щях да пътувам в чужбина
децата не съм ваксинирал, защото освен, че го караха леко нямаше време за достатъчно тестове.
а разни промити мозъци, които слушаха и четяха проруската агитация срещу ваксините - платиха с живота си...за съжаление.
хора на 45-50+, които чули в тубата, че рептилите им точат ножа и ще ги чипосват.. е то статистиките показаха кои нации сме най-ударени - тези в които медии като поглед.инфо са предпочитани...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
искам да си припомниш /само за себе си/ твоите мнения по тоя повод
аз ги помня в обши линии.
другите, предполагам донякъде
и да ми кажеш, кой се оказа шарана с ваксина и бустери + детски ваксини
дето уж плувл срещу стадото
ваксините бяха драма за стадото - бг статодо много сериозно закъса
не случайно сме в челните редици на умрели на 1000
детските ваксини ги пропуснахме - тук съм съгласен, че с децата трябва внимателно
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, аз очаквам бития кон да нулира безвъзвратно. Тръмп е бизнес ориентиран, знае кой актив е без фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ковида беше опит за голямо мяу баш по време на Тръмп (края на мандата), но нещо не им се получи точно както беше замислено. Тръмп загуби, но не се ресетна системата.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Най-много нов вирус да налази уж Китай и Русия, но всъщност всички без Америка.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
как очакваш да се отрази на европа и в частност на европейската икономикаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
зле.
ще се опитва пак с митата
ти какво добро видя от байдъмомиката?
като изключим възхода на лгбт, които ти, според мен приемаш за естествени
според мен Тръмп ще е идеален за задкулисието да раздруса системата на световните финанси.
ако Харис е нещо като Деса Поетеса то Тръмп е нещо като микс между Пеевски и Жорж Ганчев(лека му пръст)
лично за мен и Харис и Тръмп не са на нивото за президент , но мен никой не ме пита - за задкулисието явно са ок.
Тръмп ще остави ЕС на кучетата, което няма как се отрази благотворно на Германия/Франция, а косвено и на нас.
да не мяукаме само.. ще го избутаме.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Честита да ни е. Идните месеци съседната тема буквално ще заври и закипи. Очаквам половината да се преместят там......
- 1 like
Коментар
-
да илЯди
и да вземе вече да спре тия лгбт пропаганди
че гледай и тук вече има последователиLast edited by bertram; 06.11.2024, 21:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЧестита победа на Доналд Тръмп!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар