If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еж, че си лош! Не го подбъзиквай така де. Че и тебе ще те погне Марианчо.
Цензурата не ми е ясно с какво ще помогне на цените да спаднат.... Някой сериозно се е заблудил.... По-скоро е обратното....щото тогава консирации се завъждат в главите и се действа бързо без преценка.
Ей го в Щатският форум е описано - ТЪРГОВЕ НАД исканата цена.... МАСОВО....Скоро и при нас....и отново не ми харесва ама тва е....
Берти, мисля ретроспективно е ясно кои се оказаха балъците..... Познай дали са купилите или чакащите последните 5 години.... Сега има истерия в едните видно е....
Ами тия дето дращат по цял ден из форума. Тез са най-печеливши
когато балъците истерясат .... м ... та си е е..ло
Берти, мисля ретроспективно е ясно кои се оказаха балъците..... Познай дали са купилите или чакащите последните 5 години.... Сега има истерия в едните видно е....
Ама какви скокове?
Заплатката/Феникса (и другите превъплъщения на колегата) има информация от първа ръка за дискаунти от 50 до 80%..
Толкова добре ли ги укриват брокерите?
Истеричен пазар на имотите, панически разпродажби, рязък скок на цените и тълпи млади ипотекари, биещи се за апартаменти с 12 кв. спални във Вадите, защото "имотите свършиха", всъщност е лоша новина за повишителите в дългосрочен план.
Истерия по актив без икономически и социален фундамент за подобна истерия винаги завършва по един и същи начин.
В тая връзка, тия двуцифрени скокове спрямо предКовид месеците показват пазар на емоциите и на страховете, а това НЕ Е пазара, който искаме.
Прав си икономическата обстановка НЕ кореспондира с цените на имотите. В последните 7 години те трябваше да растат всяка с МИНИМУМ 10%, а за миналата и 2021 с поне 15-20%. Обаче си прав поради емоциите и свикването това не се случи.... Нищо, бавно цените ще наваксат изоставането.... И да подчертая това не ми харесва щото съм на перона. На зелено не ми се включва защото не е сигурно с нарасналите строителни разходи дали ще се довършат проектите и т.н.....
Не искам да обидя никого, но само изключително заблуден слепец в настоящата ситуация би прогнозирал спад измерен в пари
Истеричен пазар на имотите, панически разпродажби, рязък скок на цените и тълпи млади ипотекари, биещи се за апартаменти с 12 кв. спални във Вадите, защото "имотите свършиха", всъщност е лоша новина за повишителите в дългосрочен план.
Истерия по актив без икономически и социален фундамент за подобна истерия винаги завършва по един и същи начин.
В тая връзка, тия двуцифрени скокове спрямо предКовид месеците показват пазар на емоциите и на страховете, а това НЕ Е пазара, който искаме.
когато балъците истерясат .... м ... та си е е..ло
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ама какви скокове?
Заплатката/Феникса (и другите превъплъщения на колегата) има информация от първа ръка за дискаунти от 50 до 80%..
Толкова добре ли ги укриват брокерите?
Истерия по актив без икономически и социален фундамент за такава истерия винаги завършва по един и същи начин.
В зелените от Германия ми е надеждата, че не се трае вече. Аман от криене под масата на евтините имоти, догодина обаче ако имаш познат брокер ще ти дадат един под щанда.
еми догодина ама тая дето идва ли, че вече 5-та догодина е това.
дано нашия и американския брейк да ускорят малко тоя мъчително бавен процес.
тая работа няма да свърши добре
съвсем скоро, може би още тая есен ще има срив в цените на имотиту
минимум 80%, които брокерите няма да успеят да укрият тоя път
наемите ще ги последват и съвсем скоро хазяите разплакани ще се молят
на квартирантите да им купят кофторчетата или поне да останат безплатно в тях.
има и още една лоша новина, но ще я разберете, като дойдат зелените в германия
В зелените от Германия ми е надеждата, че не се трае вече. Аман от криене под масата на евтините имоти, догодина обаче ако имаш познат брокер ще ти дадат един под щанда.
Амааа... КАК ТАКА?!!! Избор от имоти има голям. Защо тогава хората купуват на зелено? Това вероятно е поредната платена брокерска статия...
Какво означават по-големия обем сделки и по-голямото търсене за цените? Дали наистина ще видим +30% до края на годината?
Това е отчаяние вече. София Тех Парк? Хахаха. София Тех Парк се продаде на безценница и вече няма никой там. Да го представят като някакво място за ИТ специалисти които се занимават "иновации" ме разсмива. Имаше доскоро уеб камера там - пустош. Сега даже и камерата няма кой да подържа, сигурно и те са се изнесли.
Амааа... КАК ТАКА?!!! Избор от имоти има голям. Защо тогава хората купуват на зелено? Това вероятно е поредната платена брокерска статия...
Какво означават по-големия обем сделки и по-голямото търсене за цените? Дали наистина ще видим +30% до края на годината?
тая работа няма да свърши добре
съвсем скоро, може би още тая есен ще има срив в цените на имотиту
минимум 80%, които брокерите няма да успеят да укрият тоя път
наемите ще ги последват и съвсем скоро хазяите разплакани ще се молят
на квартирантите да им купят кофторчетата или поне да останат безплатно в тях.
има и още една лоша новина, но ще я разберете, като дойдат зелените в германия
Бюджетът на държавата ще стигне ли според теб до края на 2021? Няма Народно Събрание, не може да се промени конституцията....Кралите в повечко ще почнат да се издават един-друг и да се отстрелват...
Как мислиш, ако държавата спре плащанията някъде към Септември-Октомври, какво следва?
Кешът (ако има такъв) трябва да се спасява навън, в чужди банки. БНБ е с вързани ръце. В БГ нито акции, нито имоти - нищо няма да помогне.
Жони , нещо снощи си прекалил с белото.... Държавата поне до края на годината ще я крадат като за световно новите управленци ама тва няма да помогне на цените да тръгнат надолу, а е точно обратното / сети се защо/....
Коментар